pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
parintele
- utilizator constant

Lucius scrie:Este important sa fie rotativa,iti dau cateva argumente:
- in timpul legarii poti sa inspectezi musca fara sa-l scoti din menghina
-daca lucrezi pe burta insectei poti sa-l dai pe spate
-poti face cerclaje mai egale mai frumoase
-daca faci corpuri din materiale scurte de exemplu biots este greu sa-l rasucesti pe tija carligului in ture egale cu o tensionare egala fara sa rupi materiajul, cu rotativa fixezi varful biotului, prinzi baza cu un clestisor hackle si rasucesti carligul, este mult mai usor
AStea sunt menghine rotative, in sensul ca se rotesc....norvise-ul face mult mai mult de atat... e functional rotativa...rapiditatea cu care se roteste si sfortul foarte mic , lucruri care vin din design, fac diferenta intre asta si orice alta menghina.
Sistemul d prindere este si el cel mai bun din piata, strange prin "cracanarea" pensei, sistem intalnit la alte menghine mai ieftine dar pus impreuna cu restul , la asta face o combinatie excelenta.
mie imi place, vreau una si o sa am una...cand? acum nu stiu dar o sa am una sau una foarte similara curtom...

-
JONES
- veteran

-
Puteti sa intrati si sa vedeti patente si poti sa iti faci custom cat poftesti daca esti pasionat.
oricum mare pacat ca nu sunt mai multe magazine on-line care se ocupa de flytying.
Sincer mie imi pare rau ca aia de xxx au facut o gherla(ca sa fiu ultra colocvial).
Erau pe cand nu s-au vazut, acum ii vedem dar nu e ....(stoc epuizat)
the angler is catching xxx, not by the lure
-
Dornea Ionut
- senior

-
Messenger: dorneai
Mail:
dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
Lucius
- utilizator constant

-
Am avut o singura comanda de la Sipcarp, cu o mica problema: Nu aveau cam o treime din produsele comandate, care apareau pe site cu stoc existent, in rest amabili, m-au contactat telefonic inainte de trimiterea coletului sa ma intrebe daca mai e valabila comanda cu acele produse lipsa.
-
parintele
- utilizator constant

eu am sunat pe unele numere de pe site si nu raspunde nimeni
si da, au pe site multe produse care sigur nu mai exista la furnizori...sper totusi sa mai gasesc ce ma intereseaza, doar sa raspunda nene latelefon
-
Dornea Ionut
- senior

-
cel mai bine, inainte sa comanzi, suni si intrebi ce si cum mai au!! eu asa am procedat! daca am primit ok-ul, am comandat ceea ce aveu!
apropo de nr de tel.... vezi ca au fost doua magazine. unul in brasov, care s-a desfiintat si caruia ii era, daca imi aduc bine aminte, primul dintre cele doua numere de telefon fixe, iar cel de al doilea, care mai exista, inca, in momentul in care eu am comandat la ei, este in sacele caiuia ii era alocat, parca, cel de al doilea numar de telefon fix de pe site!!
suna si intreaba inainte. aveau si un nr de mobil dar nu il mai stiu!!!
Mail:
dorneai@yahoo.com

-
parintele
- utilizator constant

pai io pe mobil am sunat, suna in gol...o sa incerc luni si pe fix sau cel mai bine fac rost de un alt numar de telefon ...oricum ideea e ca e cm greu sa dai de ei, lucru care ar trebui sa fie cel mai simplu de rezolvat...ete ca nu e

-
stiuca
- veteran

[quote="sir.JONES"]Puteti sa intrati si sa vedeti patente si poti sa iti faci custom cat poftesti daca esti pasionat.
oricum mare pacat ca nu sunt mai multe magazine on-line care se ocupa de flytying.
Sincer mie imi pare rau ca aia de xxx au facut o gherla(ca sa fiu ultra colocvial).
Erau pe cand nu s-au vazut, acum ii vedem dar nu e ....(stoc epuizat)[/quote] Te salut.Problema este ca nici pescari de musca nu-s prea multi si dintre aceea VOR IEFTIN .

Astaio problema NOASTRA la ROMANII.Nici nu vede produsul si intreaba PRETUL .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
Dornea Ionut
- senior

-
Si nu crezi ca este normal sa intrebi?
Mail:
dorneai@yahoo.com

-
stiuca
- veteran

[quote="Dornea Ionut"]Si nu crezi ca este normal sa intrebi?[/quote] NU ? Draga ionut..Intii vezi produsul ,dupa care daca este pe gustul tau INTREBI pretul .Sa nu te superi dar aspectul de care vorbim se intimpla in zona voastra ,pentru ca la voi nu se vind bunuri ,ci PRETURII..Ai impresia ca un produs se vinde ca este scump,ieftin ,s-au ca este BUN ./

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.