magazin pt fly fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- hegedusalin
- veteran
magazin pt fly fishing
As vrea sa incep si eu pescuitul la musca si tot citesc pe forum despre o gramada de produse pe care nu le gasesc nicaieri. De unde as putea sa cumpar si eu lansete, mulinete, fire de musca???? Dak ar fii online ar fi perfect.
- iulian_bud
- utilizator constant
- hegedusalin
- veteran
- juventinu88
- utilizator constant
- cosmin macarie
- utilizator nou
In Tg Mures exista unul dintre putinele magazine specializate de fly din romania, deschis de aprox 3 luni, in curtea camerei de comert , str Primariei nr 1, unde gasesti articole ale prestigioaselor marci- Sage, St Croix, Simms, Vision, Rio, G. loomis, Vivarelli, Lamson.
Tel 0743388569, Cosmin Manolache.
Astept telefonul tau ptr detalii.
Tel 0743388569, Cosmin Manolache.
Astept telefonul tau ptr detalii.
- hegedusalin
- veteran
- hegedusalin
- veteran
Aline snurul de #5 merge cu scule de #5 (bat /mulineta), la uscate mari e ok dar la streamere de avat deja nu prea .... d.p.d.v marimile pestilor la clean si avat nu prea mare (sub50cm) merge dar deja esti pe limita unde nu prea ai control asupra pestelui in dril
...
adica, mai bine iei o scula #4 mai bunicel (nervos) si folosesti la uscate (merge peste tot la clean,pastrav,lipan, avat cu uscate) si mai incolo o iei o clasa mai mare pt streamerit (io as zice #8 cu care poti da la clean , avat dar si stiuca eventual pastrav mare daca este ) ...
vezi ca intre cel doua clase 4 si 5 nu e prea mare diferenta la actiunea batului insa firul de 5 (capul firului ) e mult mai gros decat firul de 4 , la prezentarea fina a uscatelor conteaza asta , asa ca mai bine un 4 decat un 5 (dupa parerea mea ) ...

adica, mai bine iei o scula #4 mai bunicel (nervos) si folosesti la uscate (merge peste tot la clean,pastrav,lipan, avat cu uscate) si mai incolo o iei o clasa mai mare pt streamerit (io as zice #8 cu care poti da la clean , avat dar si stiuca eventual pastrav mare daca este ) ...
vezi ca intre cel doua clase 4 si 5 nu e prea mare diferenta la actiunea batului insa firul de 5 (capul firului ) e mult mai gros decat firul de 4 , la prezentarea fina a uscatelor conteaza asta , asa ca mai bine un 4 decat un 5 (dupa parerea mea ) ...
- hegedusalin
- veteran
??
m-ai pierdut.... Din ce am citit si vazut prin filme, eu am inteles ca clasele mai mari au betze mai tari. De ce ar fi mai bun batzul din clasa #4. Treaba cu firul mi se pare logica oricum, doar ca n-am inteles partea cu controlul mai bun in dril cu un batz dintr-o clasa mai mica. Dak vrei sa imi explici unpic, apreciez gestul.