magazin pt fly fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- hegedusalin
- veteran
Poti sa-i scoti caraitul.Dai tamburul afara ,dupa care cu ceva,surubelnite patenti smulgi toate piesele de metal din carcasa in afara de axul central.(sau poti sa tai cu un cater bucatile din carcasa care le contin).Inainte sa pui tamburul la loc bagi o saiba de plastic pe axul central si gata ai scapat de carait.De frana nu ai nevoie,saiba e suficienta ca sa nu se deruleze firul singur.
eu cam cu asta pescuiesc la uscate adica cu un cotland fairplay de DT 5 F. Prezentarea la uscate de 10-12 e foarte buna. Mai ales pe distante medii e chiar usor de lansat. Iei cam orice clean si avatei.
E adevarat ca la cleanoi de peste 1 kg sau un avat peste 2 kg ai o problema batul de clasa 5 fiind ca delicat s-ar putea sa nu prea il controlezi.
E adevarat ca la cleanoi de peste 1 kg sau un avat peste 2 kg ai o problema batul de clasa 5 fiind ca delicat s-ar putea sa nu prea il controlezi.
the angler is catching xxx, not by the lure
.MihaiV scrie:pana la 1.5 kg n-am avut probleme cu lanseta de clasa 3. Mai mare n-a intrat.
S-ar putea sa nu fie toti cu experienta ta. Trebuie sa iei in considerare si treaba asta.
E adevarat ca senzatia drill-ul e chestie pe care multi o gusta. Si cu cat e firul mai subtire si batul mai light cu atat mai bine.

the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran
Dintre pescarii bucuresteni, stie careva un magazin bun unde sa gasesc muste artificiale pt pastrav si clean facute de marci cunoscute din Vest? Chiar daca pretul sare de 2 euro pe musca macar stiu ca sunt de calitate...Va rog, nu imi spuneti de magazine on line, as prefara ceva fizic, sa vadf mustele pe viu si sa le pipai cu mainile mele.