magazin pt fly fishing

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 12 Mai 2009, 06:44

sfatul meu daca vrei ceva de calitate cumparati un kit de legat muste si materiale. Vezi ca pe xxx era un kit chiar interesant de la amida si arata si bine. Pene si restul sunt pe flytying.ro. La un 200 de lei te echipezi destul de bine. TOATE mustele pe care le-am vazut balzer, mustad sau shakespeare sunt toate facute la norma.
Poti incerca si mustele lui gal zolt asta e un covasnean cu multa experienta in salmonide (zona e de asa natura) care vine si muste.
the angler is catching xxx, not by the lure

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Mai 2009, 09:18

sir.JONES scrie:sfatul meu daca vrei ceva de calitate cumparati un kit de legat muste si materiale. Vezi ca pe xxx era un kit chiar interesant de la amida si arata si bine. Pene si restul sunt pe flytying.ro. La un 200 de lei te echipezi destul de bine. TOATE mustele pe care le-am vazut balzer, mustad sau shakespeare sunt toate facute la norma.
Poti incerca si mustele lui gal zolt asta e un covasnean cu multa experienta in salmonide (zona e de asa natura) care vine si muste.
Zolt asta vinde tot pe net sau are magazin propriu-zis?
Mersi de sfat dar sincer nu ma bag sa confectionez muste ca mi se pare si dificil si consuma si timp. Oricum o sa iasa mai proaste ca alea de la Mustad si Shakespeare care deja sunt mediocre.... :lol: Oare de ce se gasesc in comert in orice magazine voblere si linguri bune si f bune in schimb cand e sa cuumperi muste e loterie? Chiar asa sa fie, mustele de serie sunt slabe calitativ? Atunci voblerele de serie, Rapalla, Salmo, de ce nu sunt proaste?

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 12 Mai 2009, 10:13

Fario_nebunu scrie: Oare de ce se gasesc in comert in orice magazine voblere si linguri bune si f bune in schimb cand e sa cuumperi muste e loterie? Chiar asa sa fie, mustele de serie sunt slabe calitativ? Atunci voblerele de serie, Rapalla, Salmo, de ce nu sunt proaste?
de obicei mustele alea de serie se face in china sau in india , copiii .... platiti per bucata , toata ziua castiga poate 50 eurocenti daca leg nonstop ca motola ... un "legator" face doar un model ca sa produca mai mult dar cantitatea si calitatea is doua lucruri diferite ...
vezi Fario asta e cauza ... voblerele sunt facute de masini , la ei nu se pune problema ...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 12 Mai 2009, 13:39

Sincer daca tot vrei sa iei cumpara de la luci sau zlot ca din experienta mea conteaza mult si ce goangele locale pe care le reproduc. Degeaba dai cu goange pentru americani sau chiar pentru francezi ca sunt alte ape si deci alte goange cu alte culori.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Mai 2009, 14:25

_Sanya scrie:
Fario_nebunu scrie: Oare de ce se gasesc in comert in orice magazine voblere si linguri bune si f bune in schimb cand e sa cuumperi muste e loterie? Chiar asa sa fie, mustele de serie sunt slabe calitativ? Atunci voblerele de serie, Rapalla, Salmo, de ce nu sunt proaste?
de obicei mustele alea de serie se face in china sau in india , copiii .... platiti per bucata , toata ziua castiga poate 50 eurocenti daca leg nonstop ca motola ... un "legator" face doar un model ca sa produca mai mult dar cantitatea si calitatea is doua lucruri diferite ...
vezi Fario asta e cauza ... voblerele sunt facute de masini , la ei nu se pune problema ...
OK, inteleg. Zici de "copii", mici indieni si chinezi...pai domnul Luci in atelierul sau nu foloseste oare si el copii, calfe, ucenici cu varste fragede? Negrisori? Doar nu leaga singur mii de muste ca ar inebuniu...garantat! :lol: Sau poate negrisorii lui sunt mai talentati ca aioa de la Shakespeare? :shock:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Mai 2009, 14:27

sir.JONES scrie:Sincer daca tot vrei sa iei cumpara de la luci sau zlot ca din experienta mea conteaza mult si ce goangele locale pe care le reproduc. Degeaba dai cu goange pentru americani sau chiar pentru francezi ca sunt alte ape si deci alte goange cu alte culori.
Asa o fi, nu te contrazic. Sunt totusi si similitudini: musca de arin, faimoasa Sedge exista si la noi, si la francezi, spanioli, probabil ca si in SUA. Cred ca doar nuanta poate varia eventual...

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 13 Mai 2009, 07:42

Fario tu n-ai vazut pe Luci in viteza de "lucru" :D :D :D :D

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

scula pt incepator!!!

Mesaj de Cracus » 31 Mai 2009, 22:49

m-am uitat pe flytying si mi-a placut sage launch si winston ascent.care e mai buna si ce mulineta merge pt ele?vreau o clasa 4 pt pastrav si clean pe rauri mici si pe lac mai rar!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 01 Iun 2009, 06:34

Am facut o comanda pe sipcarp si sunt destul de neseriosi. Adica cam 50% din produse marcate ca fiind pe stoc nu sunt de nici o culoare pe site.
Cel mai creap magazin online pentru chestii de pescuit e Mastershopul pe departe. Aia fac o smecherie simpla si tampita. Isi lasa toate produsele posibile pe site sa ii te aduca de pe google la ei. In realitatea nu au nimic adica se duc pana la arw si daca gasesc ceva iti trimit sau nu.
Am incercat o chestie adica am vazut o lanseta la ei okuma RON THOMSON steelhead II clasa 6-7 - 2,85 metri care aparea pe stoc. M-am uitat pe siteul de arw si am vazut ca nu mai este la importator. Am facut o comanda pentru bat si ce credeti. NU IL AVEAU.
Insumand singurele care merita sunt tot flytying si eventual xxx.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 21 Ian 2011, 10:18

[quote="cosmin macarie"]In Tg Mures exista unul dintre putinele magazine specializate de fly din romania, deschis de aprox 3 luni, in curtea camerei de comert , str Primariei nr 1, unde gasesti articole ale prestigioaselor marci- Sage, St Croix, Simms, Vision, Rio, G. loomis, Vivarelli, Lamson.

Tel 0743388569, Cosmin Manolache.

Astept telefonul tau ptr detalii.[/quote] :help: Care a dat o multime de tape la furnizorii si A DISPARUT > :(
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns