deci:
in privinta cozii pentru uscate vezi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=WS3BYTAT ... re=related
principala greseala pe care cred ca o faci este ca te duci prea aproape de curbura carligului si tot prea de acolo incepi corpul
practic atat coada cat si corpul trebuie facute doar pe portiunea dreapta a tijei carligului
un artificiu care ...iti "scoala" coada

... este ca dupa ce ai prins-o de tija cu ata de montaj asigurand pana langa curbura, sa tragi vreo doua spire pe sub coada, pe carlig (la capatul dinspre curbura)... astfel coada se ridica si la viitoarele spire cu care vii spre ea se gaseste pe panta ascendenta ...
referitor la hakle si capul voluminos... aici e mai greu de explicat...depinde de pene..
presupunand ca faci cu pana de whiting... e de ajuns sa dai 3-4 ture de pana... nu trebe mai multe, e destul... apoi cotorul se prinde in fata,..si se taie...
poate folosesti si ata prea groasa, nu stiu...
referitor la cozile albe de la prince (nu mai caut link ca aia e ai gasit-o bine) se fac din biot de gasca... asta il gasesti pe penele mari din aripa de gasca... iar de pe pana respectiva alegi firele de pe laterala penei unde sunt mai scurti...
cat despre CDC,... ala daca tot l-ai luat, mai tine-l... e prea devreme sa vrei sa lucrezi si cu ala...
in mod normal se poate lucra cu ala si asa cum e dar mai anevoios...
pentru lucrul cu CDC exista o scula speciala care iti face viata mai usoara... se numeste Magic Tool si la noi nu prea se gaseste... putini au (eu am

)... Luci pe saitu lui zicea ca aduce la un moment dat la cerere, dar nu stiu daca a avut vreuna...
PS: prince si cooper john, sau daca mai vrei si alte modele...iti mai pot da eu poze pe mess cand ne-om potrivi on line