De curand m-am apucat de legat,sunt la a 7-a musca si vreo doua streamere si deja imi dau seama de niste chestii care nu-s ok,mi-am luat materiale de la Luci,lucruri de calitate(ca am luat si de prin bazaruri ate de corp si alte chestii ...destul de folositoare dar mai rar..am niste tinseluri de daca dai doua ture ai umplut carligul de 14,cred ca-s pentru chestii marine..in fine ..graba incepatorului)
Si as avea ceva chesti de intrebat pe ici pe colo pentru a scapa de frustrarea aia..a iesit ca p..a!

Nu vin chiar asa cu intrebarile ca nesimtitul fara sa fi citit cam ce-a fost de citit, zic eu ca am incercat sa aflu mai multe dar unele chestii nu le-am gasit sau n-am insistat destul

1) ata de montaj- am vazut o postare parca de la MihaiV ca foloseste in principal negru si maro,in mod normal ata de montaj trebuie sa se regaseasca cel mai putin "la suprafata",asa-i?..adica trebuie "ascunsa" cat mai mult..dar cand faceti dubing peste sau folositi corpuri mai translucide negru-maro nu-i schimba tare mult culoarea finala in apa?
2) ata de corp..cum se lucreaza cu ea?..eu avand un singur bobinator o legam aproape de curbura ,treceam ata de montaj pana la torace si apoi da-i spie cu mana pana unde trebuie asigurata

3)hackle- mi se cam rupe in pensa aia ptr hackle..si am incercat sa-l prind de mijloc,de cotor ca am zis ca-i mai tzapan,n-am reusit sa dau hackle decat cu mana pana acum, si cum se incepe cu el?dinspre cotor sau dinspre partea mai fina?
4)sadle- am inteles ca saddle sunt pene de gaina de pe o anumita zona a spatelui si ca astea nu prea se preteaza la hackle de uscate(un articol a lui luci in care spunea ca virgulacele de cocos sunt ptr uscate si de gaina ptr ude), dar pe un anumit site la sadle apare ca se pot lega muste uscate cu hackle-ul respectiv
va urma..