Pai daca esti din PN mergi la magazinul Arrow si spune-le sa-ti aduca una.adrian25 scrie:chiar nu stie nimeni unde pot gasi o menghina?
Sau pe aici:
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4103
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pai daca esti din PN mergi la magazinul Arrow si spune-le sa-ti aduca una.adrian25 scrie:chiar nu stie nimeni unde pot gasi o menghina?
sorry bogdane, am uitat de intrebari ...bogdans scrie: FFF, Crezi ca m-am apucat si de aripi la uscate?da de unde,chiar si alea care au le fac fara,daac era sa fie si cu aripi le lasam balta,toate la timpul lor
- zici tu ca-i gasesc folosinta de hackle si la cocosul indian?deocamdata l-am folosit de cozi doar..drept ii ca-i mult mai soft decat whiting care mi se pare arici curat dar e pana scurta si greu de lucrat cu ea si mai are si barbulele inegale(desi cred ca negrul ala de la cotor da o nuanta mai speciala hackle-ului)
- -" ca sa nu mai ai probleme cu capete voluminoase sau ata fugita peste ochet la uscate iti sugerez sa folosesti ca si punct de reper unde vei termina corpul si va urma hackle-ul si capul mustei exact punctul de unde „incepi” musca (punctul din care pornesti infasurarea atei de montaj pe tija carligului). De regula acest punct este situat la 1/3 distantei fata de ochet si 2/3 de punctul de unde incepe curbura carligului;"
Sa dau hackle direct pe tija?fara matisaj sub?ca nush care zicea ca aluneca spirele pe tija si e bine sa aiba macar un pic de ata de montaj sub
Totusi ai descris red tag.djtood scrie:o alta musca mortala la clean si uneori si la pastrav si foarte simplu de legat e "palmerul", in esenta un hackle dat pe toata lungimea carligului. Daca mai pui o codita (tag) din lana rosie, niste paun ca si corp si peste dai cu hackle-u iese o musca foarte buna (in opinia mea desigur) si simplu de legat.