@Miky
Gresit "&Co." clar vine de la Co..smin! Desi nu sunt eu actionarul majoritar, Eu sunt deja membru fondator pentru ca eu am venit cu propunerea, deci plicurile se vor plimba pe ruta Sibiu, Bucuresti &Co....sa-mi iau drepturile de 33%. apoi Eugen si poate ii mai dam si italianului cate ceva plicuri si timbre de colectie, ca pe el il facem membru onorific, dar asta numai daca promite solemn ca isi va schimba parerile proaste despre ciprinide, percide si alte specii alogene si care sunt lipsite de interes purist.
Apropos de Gabriel, e tare gagiul dintr-un singur punct de vedere; dupa 10 ani de pescuit, autodidactica si pris pesti, s-a inscris la un club de muscari, a tinut cateva sedinte de casting si a recunoscut ca si-a dat seama ca nu stia nimic despre pescuitul la musca.
Parerea mea personala este ca nici acum nu cred ca-si da seama ca inca nu stie nimic despre acest sport, atata timp cat pentru el pescuitul la musca o reprezinta doar un rau cu apa limpede in care pastravanii si lipanii se lafaie la suprafata si stau cu gurile cascate asteptand sa le pice o uscato-efemerida. Dar lucram noi si la defectul asta al lui.
Eugen nu l-a dus pe om unde trebuie. Asta trebe dus numai in Ardeal undeva, pacalit cu ceva Vilmos si silvapalinka,si sa prinda niste lipani adevarati sa-si mai potoleasca setea si apoi ii prezentam un pescuit de avat pe Dunare cand fierbe apa ( da noi o sa-i zicem ca sunt somoni aia care sar....hihihi) si ca tre sa ne arate si noua cum se prind astia. Si poate reuseste sa pacaleasca vre-un de-ala de 2-3 kile sa vada si el un dril mai hotarat si poate ii creste apetitul si pentru alte chestii.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"