first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Oct 2008, 19:52

dragos74 scrie:Miky te rog sa termini cu tepele pe net ...ca nu mai merge :x

un amanunt pt cei interesati ...intalnirile vor avea loc fiind echipati maxim cu cizme sold....wedersi din orice material sunt interzisi :)
Oare e vorba de acelasi miky care recomanda in stanga si in dreapta buldo si betisoare tiroleze?
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=390
Sau e o clona?

Deci cizme sold si atat? Ale mele sunt gaurite iar eu sunt mai pudic
:oops: :oops:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 24 Oct 2008, 20:24

dorea sa va induca in eroare ca sa nu va inghesuiti prea multi la inaugurare.... :wink:
...sa nu se incurce cu incasarile cand or navali sibienii ... :)
pe ei ...pe ei ...pe fly-ul lor :!:

p.s. pt comoditate in miscarile de dute vino ale lanseurilor false va recomand sandalele speciale pt fly pe timp de vara 8)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Oct 2008, 20:57

Tavi scrie: Oare e vorba de acelasi miky care recomanda in stanga si in dreapta buldo si betisoare tiroleze?
Sau e o clona?
clona esti tu cu Sage-ul tau ! :lol:
io acolo pe "buldo" evoluam sub acoperire in terenul dusmanului (sunt sigur ca nimeni nu si-a dat seama :lol:)... si pe undeva imi convine sa-i incurajez ,ca astia cu buldo prind mai putin decat aia cu fly-ul deci raman mai multi pesti pentru mine :lol:

dragos ai dreptate, voiam sa ii ajut sa nu se formeze cozi si ambuteiaje, si asa Bucurestiul ala e sufocat de aglomeratie...
era mult mai lesne sa deschidem o caserie in sibiu,.. apoi datele lor cu nume si adresa ti le trimeteam io pe mail :)
dar am impresia ca pe tine mai putin te intereseaza soarta clubului si mai mult prilejul sa-ti lansezi noua colectie de sandale... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 24 Oct 2008, 21:45

@Miky

Gresit "&Co." clar vine de la Co..smin! Desi nu sunt eu actionarul majoritar, Eu sunt deja membru fondator pentru ca eu am venit cu propunerea, deci plicurile se vor plimba pe ruta Sibiu, Bucuresti &Co....sa-mi iau drepturile de 33%. apoi Eugen si poate ii mai dam si italianului cate ceva plicuri si timbre de colectie, ca pe el il facem membru onorific, dar asta numai daca promite solemn ca isi va schimba parerile proaste despre ciprinide, percide si alte specii alogene si care sunt lipsite de interes purist.

Apropos de Gabriel, e tare gagiul dintr-un singur punct de vedere; dupa 10 ani de pescuit, autodidactica si pris pesti, s-a inscris la un club de muscari, a tinut cateva sedinte de casting si a recunoscut ca si-a dat seama ca nu stia nimic despre pescuitul la musca.

Parerea mea personala este ca nici acum nu cred ca-si da seama ca inca nu stie nimic despre acest sport, atata timp cat pentru el pescuitul la musca o reprezinta doar un rau cu apa limpede in care pastravanii si lipanii se lafaie la suprafata si stau cu gurile cascate asteptand sa le pice o uscato-efemerida. Dar lucram noi si la defectul asta al lui.

Eugen nu l-a dus pe om unde trebuie. Asta trebe dus numai in Ardeal undeva, pacalit cu ceva Vilmos si silvapalinka,si sa prinda niste lipani adevarati sa-si mai potoleasca setea si apoi ii prezentam un pescuit de avat pe Dunare cand fierbe apa ( da noi o sa-i zicem ca sunt somoni aia care sar....hihihi) si ca tre sa ne arate si noua cum se prind astia. Si poate reuseste sa pacaleasca vre-un de-ala de 2-3 kile sa vada si el un dril mai hotarat si poate ii creste apetitul si pentru alte chestii.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 25 Oct 2008, 08:59

auzi ...el recunoaste ca nu stie nimic...!!!!
iar eu cand l-am vazut prima data am zis ca e extraterestru dupa lanseurile care le realiza.... :)
bine era alt fel de fly decat cel clasic pe care il stiam eu :wink:
trist este insa ca abia atunci mi-am dat seama care e nivelul pescuitului la musca din tara noastra... :? si Gabrilele recunoaste ca el e mediocru fata de alti cunoscuti din italia.

ce mai ..asa vezi frumusetea pescuitului ...e frumos si doar sa privesti...pacat ca la noi nu sunt ape asa bogate in peste...

...noroc cu net-ul asta care s-a dezvoltat f. mult in ultimul timp ca tare mult ne-a mai lipsit informatia si trebuia sa luam de bun axiomele marilor campioni romani...si ne plafonam in necunostinta....cred ca de aceea mai sunt si pescari care spun ca nu s-a lipit fly-ul de el ...ehe unde o umbla Eugen cu clubul lui... :)

vad ca se ambitioneaza sa ne ignore cu toate avansurile pe care i le-am facut :?

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 25 Oct 2008, 10:56

dragos74 scrie: ... in aceasta suma este inclus special pt cei ce locuiesc in alt oras si un sejur (la domiciliul cotizantului) alaturi de Eugen( si eventual pt primii 5 inscrisi,..alaturi de Gabriele italianul) ...cazarea si eventual alte servicii fiind asigurate de membrul gazda :!: :wink:
Ca si bonus pentru primii 50 de viitori membrii, cate un set de muste continand, printre altele, celebra nimfa roz (TM Genu) si variantele de Royal Coachman ... :twisted:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Oct 2008, 13:04

Cataline , sa inteleg ca tre sa ma apuc de legat muste ? Dar daca nu ma primeste in club ? :P

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 25 Oct 2008, 13:51

la asa oferte pana si Catalin a intrat dupa un secol pe site ...numa Eugen...........cred ca nu-i convine programul :)

Genu.... mai papa lipanii branzeturi....??...ca noutate clubul nostru va debuta cu **** musca ''Lapte Batut''....necredinciosul Miky vatrebui sa-i faca rodajul :wink:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 25 Oct 2008, 13:54

astia mi-au punctat atributul mustei :? dar jur ca nu era o prostie....era vorba de viitorul din franceza :?

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 25 Oct 2008, 16:05

Bismarck... Prinz Eugen... Kriegsmarine...

Scrie răspuns