pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

leba scrie:
Tavi, vreau Patagonia da sa fie calitate, nu youtube.
io-ti fac. daca nu-ti place calitatea, poti as ma-njuri, sa-mi bei berile si sa-l pui la oglinda retrovizoare langa zarurile alea, sa nu te prinda radaru.
dai un mail cu adresa
-
Leba
- veteran

-
Tavi scrie:leba scrie:
Tavi, vreau Patagonia da sa fie calitate, nu youtube.
io-ti fac. daca nu-ti place calitatea, poti as ma-njuri, sa-mi bei berile si sa-l pui la oglinda retrovizoare langa zarurile alea, sa nu te prinda radaru.
dai un mail cu adresa
deal.
da n-am zaruri, nici catel care da din cap si nici mileu.
ce sa-i faci, nu toti suntem nostalgici.
ce vrei in compensare? are bunica un pestisor de sticla de pus pe televizor. daca ai plasma nu mere.
dau mail acushica.
Michael, ete
aici un forum bun si o lanseta de ocazie.
-
Michael
- Moderator

eugen scrie:
@ michael,
ziceai ca vrei sa-ti cumperi undita si cand colo ai ajuns la concluzia ca tree mai intai videoteca. o mai freci mult cu achizitia asta? ia-ti ceva si vezi tu.
imi iau, imi iau...stii si tu cum e cand schimbi stilul...ca si cand mergi la femei pentru prima oara.

-
genu
- veteran

Eugene , cel mai simplu e sa te asociezi cu APSALBA si face si o sectie de muscarit .

E mai rapid si nu tre sa te ocupi de formalitati . Cat despre bani , nu-ti fa griji ca are el ce face cu ei

-
eugen
- veteran

m-am gandit dar nu am indraznit sa-i propun.
michael,
nu stiu. mie nu mi se par chiar asa de diferite.
-
dragos74
- veteran

leba scrie:Tavi scrie:eugen scrie:
un club as fi vrut sa fac si-o sa fac la un moment dat. atata ca pana atunci ma va, momentan nu ai cu cine. asta-i realitatea. numai pe topicul asta, am citit cateva pagini inapoi si mi-i greu sa nu observ ca trei dintre cei care dau sfaturi cu privire la scule de fly au in avatar voblere. mie asta imi cam spune niste chestii.
hi, hi, vad ca te-ai suparat
bine, nu mai facem misto
o sa-mi fac un avatar cu buldo

ca sa ma disculp, ete ce ziceam cu nejte pajini in urma: "
desi s-a tot zis ca-i boala grea si daca te-apuci mori cu ea, la mine nu s-a manifestat asa, dau mai mult la spin, asta si poate ca pentru pesti mai mari n-am prins cu musca.
" no, amu tragi tu concluziile, evident ca ma abtin cat pot sa dau sfaturi, da nu merge intotdeauna.

cinstit iti spun ca daca as avea unu ca tine la mine in oras, probabil ca as sta lichit de el ca marca de scrisoare

si as renunta incet-incet la avatarul cu bobler in favoarea unuia cu black zulu. da nu am, asta e.
btw, cand faci clubul ala, trece-ma si pe mine la cadet-aspirant.

.
Gata ...incepanad de saptamana viitoare va fi inaugurat
CLUBUL MUSCARILOR ''EUGEN & CO.''
toti cei care doresc sa se inscrie pot sa trimita in plic cerere tip, plus datele personale si suma modica de 100ron care reprez cotizatia pe anul 2008-2009 ...
respectivul plic va fi completat la Dest.....cu adresa mea ...fireste.
in aceasta suma este inclus special pt cei ce locuiesc in alt oras si un sejur (la domiciliul cotizantului) alaturi de Eugen( si eventual pt primii 5 inscrisi,..alaturi de Gabriele italianul) ...cazarea si eventual alte servicii fiind asigurate de membrul gazda

-
dragos74
- veteran

Ei leba ...acu poti sa stai lichit de el....

-
miky
- veteran

pentru aspirantii din ardeal puteti trimite plicul cu datele voastre si cotizatia la sucursala din Sibiu a clubului, pe adresa mea, evident ... io reprezint partea: &Co din sigla

-
dragos74
- veteran

Miky te rog sa termini cu tepele pe net ...ca nu mai merge
un amanunt pt cei interesati ...intalnirile vor avea loc fiind echipati maxim cu cizme sold....wedersi din orice material sunt interzisi

-
dragos74
- veteran

Mai multe veti afla chiar de la Eugen care in momentul acesta este pe drum(dn1) probabil ....si va fi surprins cand va dfeschide calculatorul si va vedea ca i-am facut....inaugurarea