Falcon asta e bat bun. E rapid si "rau" si lanseaza excelent. Chiar bun. Recomand. Si eu tot cu un Austin Fly rod(all star titanium) de 8' dau si nu-i nicio problema. Mai sunt bune si Vision Attack ieftine si bune desi ceva mai scumpe decat Falcon.
Eu am filmul 40 years of fishing in Patagonia pe DVD si are vreo 4 Giga, insa nush de ce nu merge mereu. E tras de pe un torent de catre un prieten de-al meu. Se vede lacrima. Te lasa cu un nod in gat sa vezi ce misto se poate trai din pescuit si ce inseamna sa ai o viata in care sa faci cea mai iubita dintre pasiunile tale.
Sunt filme mai bune de casting decat cele cu Mel Krieger, insa el are un stil aparte de a expica; e mai poetic

) Incearca sa cauti si TNFFB 1 si 2, adik The New Fly Fishing Basics; nici astea nu-s cine stie ce, dar penrtu inceput sunt miere.
@Genu
Zoltan vine des, insa eu pot pleca foarte rar. Trebuie sa fac ceva cu treaba asta, poate reusesc sa fac bani din alta meserie in care sa-mi mai ramana si ceva timp liber:)) Asa ca tot sper la Eugen sa faca odata scoala aia

Abia astept sa ne vedem la un pescuit pe la tine. Numai bine.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"