first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Oct 2008, 15:26

l-am vazut si eu pe ala cu Patagonia, e frumos, dar nu mi s-a parut a fi un film tehnic :)
sunt altele din care se poate invata casting, tactica de abordare a raului/locului, etc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Oct 2008, 15:42

leba scrie: Tavi, amu, daca tot ai zis, sai si tu cu Patagonia aia...musai sa-l vad si eu daca e asa de laudat. :) evident ca-ti bag o bere doo ramburs, nu raman dator. :bere:

Facem cumva sa fie bine :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Oct 2008, 18:49

leba scrie: deci ti-l trimit pana la urma au ba? :? ca e si asta pe lista de filme.
Tavi, amu, daca tot ai zis, sai si tu cu Patagonia aia...musai sa-l vad si eu daca e asa de laudat. :) evident ca-ti bag o bere doo ramburs, nu raman dator. :bere:
trimite, trimite :D nu stiam ca e in lista.
si eu vreau patagonia, Tavi...ne facushi pofta.

tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 23 Oct 2008, 19:28

Tavi, pune-l pe-un CD si pentru mine, ca trec io pe la tine... sa vad si io cu ce te tot lauzi...
daca vrei iti aduc si io CD-urile cu fly in NZ de la Stefan... desi cred ca le ai... :)
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 23 Oct 2008, 20:28

Maaaaaaaaaaaa............
...........terminati naibi cu cu filmuletele voastre....
...........n-ati auzit bineeeee....
....vine Eugen cu italianul lui (are acte pe el :wink: )...
....Eugene ia-o si pe Bismark ...poate il invata si ea ceva pe Michael cum te-a invatat si pe tine :)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 23 Oct 2008, 20:32

Michael oricum sa nu te iei dupa ce a spus Cosmin....ala habar n-are de nimic ....si-a platit si el cateva ore la scoala respectiva..... :D
...ca el n-a avut pe Bismark cand era mic si acum.....vrea sa recupereze :D

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 23 Oct 2008, 21:10

Michael scrie:ce parere aveti de

http://www.xxx.ro/produse/99/992/Fly ... a-4-5.html

dupa specificatii ar fi exact ce-mi trebuie...deocamdata.
Am eu daca te intereseaza .

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 23 Oct 2008, 21:54

Falcon asta e bat bun. E rapid si "rau" si lanseaza excelent. Chiar bun. Recomand. Si eu tot cu un Austin Fly rod(all star titanium) de 8' dau si nu-i nicio problema. Mai sunt bune si Vision Attack ieftine si bune desi ceva mai scumpe decat Falcon.

Eu am filmul 40 years of fishing in Patagonia pe DVD si are vreo 4 Giga, insa nush de ce nu merge mereu. E tras de pe un torent de catre un prieten de-al meu. Se vede lacrima. Te lasa cu un nod in gat sa vezi ce misto se poate trai din pescuit si ce inseamna sa ai o viata in care sa faci cea mai iubita dintre pasiunile tale.

Sunt filme mai bune de casting decat cele cu Mel Krieger, insa el are un stil aparte de a expica; e mai poetic :)) Incearca sa cauti si TNFFB 1 si 2, adik The New Fly Fishing Basics; nici astea nu-s cine stie ce, dar penrtu inceput sunt miere.

@Genu

Zoltan vine des, insa eu pot pleca foarte rar. Trebuie sa fac ceva cu treaba asta, poate reusesc sa fac bani din alta meserie in care sa-mi mai ramana si ceva timp liber:)) Asa ca tot sper la Eugen sa faca odata scoala aia :P Abia astept sa ne vedem la un pescuit pe la tine. Numai bine.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Oct 2008, 22:20

Eu va pot pune pe cateva DVD-uri Patagonia, dar din pacate nu am o varianta de calitate, pare rau daca s-a inteles asa.
Dati un semn daca totusi vreti.

Da cica is depasite filmele astea, se pare ca acuma ultima fitza e scoala de casting & more a lui Eugen si italianu.
A, si Bismark :lol:

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 24 Oct 2008, 06:52

Filmele lui Mel le gasesti la mine la calitate ok (pe DC). Cel cu Patagonia il am DVD, daca-l vreti dati MP. L-am codat divx si e ok si versiunea asta (cel care circula pe DC). Acum ma chinui sa iau un DVD al lui Lefty Kreh de la unul din Anglia si merge ca curu'. De o luna a tras 10%.
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com

Scrie răspuns