Pe ala nu, ca nu am reusit sa-l leg de firul de muscaCristi E scrie:si pe ala de czech nimph ?Tavi scrie: P.S. pe toate liderele cu care am dat am noduri![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pe ala nu, ca nu am reusit sa-l leg de firul de muscaCristi E scrie:si pe ala de czech nimph ?Tavi scrie: P.S. pe toate liderele cu care am dat am noduri![]()
![]()
majoritatea sunt din monofilament confectionate, cele impletite(furled leaders)bogdans scrie: Din alea impletite de care zici n-am vazut pe niciunde,am citit ceva ca parca se fac din ata de legat?nu-s tot din mono?sau imi aduc aminte aiurea
ai pus tippet 1-1.2m sau n-am inteles eu bine??? si cum cadea musca? gramada, nu?bogdans scrie:Fiind novice si neavand prea multe informatii si locuri de aprovizionare,am laut ceva Cormoran de pe piata,singurele din magazinele de pe-aici,capatul final e de 0.18 si tippet iam pus de 0.15..cam 1-1.2 metri din el,partea groasa sta numai in spire,e colac oricat am tras de el..poate nici nu-i vreo calitate..am mai luat un Devaux de la Luci dar am zis sa-l folosesc pe rauri mici la pastrav,capatul e de 0.15 si sa-i pun un tippet de 12-13
Din alea impletite de care zici n-am vazut pe niciunde,am citit ceva ca parca se fac din ata de legat?nu-s tot din mono?sau imi aduc aminte aiurea