Merci Dragos de incurajare!

..deci o mai molfaie si-n sigtir..sa nu-mi fac probleme
Dragos, 30 metri? m-ai pos pe ganduri..sa-mi innadesc 2 snururi daca ajung sa ma prindaa microbul?..al meu stiu ca are vreo 25..nu fac misto, ca virgula chiar nu-mi permit la stadiul nimfar in care sunt la fly

dar mi se pare mult al naibi..numai ce-am vazut un suedez care-a ajuns la backing intr-un filmulet prin Patagonia dar cred ca i-a luat 5 minute si se agita rau prin aer..cand i-a aratat la colegul lui backingul..intr-adevar a pus-o exact sub pomul de pe celalalt mal si a luat si un salmonid frumos
E rau tata sa vezi filme multe..ti se pare totul piece of cake si cand ajungi pe balta..nu-i bun batzul! firul o fi de vina!..bate vantul!..dar cand vad ca unii zic ca-i ca si condusul masinii ma gandesc ca mai tre' sa exersez..nicioadat castingul nu mi s-a parut un sport,am crescut cu batzu-n mana,am lansat si cu varga si cu lanseta..de ani de zile..si pe sub mana ,si cu forta, precizie, sa cada frumos pe apa..nu-s vreun erou dar credeam ca virgula casting inseamna cam lectii pentru fraieri..eu castingul tot timpul l-am facut si l-am perfectionat pe apa..si incercand sa prind peste nu sa fac "Casting"..mi se parea o toana si o sclifoseala de englezi..dar la fly..mmm..am incercat si azi sa prind peste..oricum nu cred ca-i neaparat chestie de casting dar m-am convins totusi ca asta la musca e un pic de fizica lui Einstein vs aia lui Newton...(visam noatea double haul si tot timpul imi venea peste mana

..si ma gandeam la copmaratia lui Krieger la cum ai arunca un mar infipt intr-un batz de corn foarte flexibil..daca pui prea multa presiune pe batz iti cade maru-n cap..fly-ul asta e meserie murdara)