first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Noi 2008, 15:27

Ai dreptate!
Belditele-s cele mai tari! Daca nu esti capabil sa prinzi lipan, cu belditele te-ai scos! Mega-distractie! Si la carlig gol le prinzi. Numa sa ai grija la prezentare :lol:

De-aia cred eu ca n-ar trebui amestecate cu sabitele. Doua sabite la o beldita!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 19 Noi 2008, 20:40

la belditele voastre nu as putea sa va ofer decat cel mult un obletel... :wink: de-al nostru....

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Noi 2008, 20:46

Dragos , o tot ametesti si schimbi subiectul cu locurile alea de sabita...
lasa ca-l aburesc io pe Catalin, il iau odata pe Balea, si-l fac de spune tot !... :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 20 Noi 2008, 19:46

si daca ti-as spune nu ai putea sa ajungi pt. ca tu esti obisnuit cu drumurile de munte (unde te mai ghidezi dupa un pom...) dar pe drumuri de nisip sigur o sa te ratacesti..... :) si pe urma ne mai si suni sa venim sa te recuperam :)
...beleaua e ca s-ar putea sa ramai si fara semnal prin desertul dobrogean si ....camile nu prea sunt dar....tantari cat vrabiile.... :!:
deci una peste alta mai bine ramai cuminte la belditele din zona :wink: :D

p.s. nici macar bocancii aia cu crampoane nu-ti folosesc acolo.....
....de altfel e singurul loc unde Eugen a ramas uscat cu hainele pe el :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Noi 2008, 19:54

dragos74 scrie:....de altfel e singurul loc unde Eugen a ramas uscat cu hainele pe el :D
Aha! Pai ce n-ai zis de la inceput asa? Gata! Acu e clar! Stiu locul! :lol: Miky, fa-ti bagajele! :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 20 Noi 2008, 20:17

...hi hi ...s-o crezi tu... :)
Puneti-va pofta-n cui :?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Noi 2008, 20:40

Adevaru-i ca stiu un loc unde prindeam sabite una dupa alta, la momeli naturale, acu vreo 10 ani. Numa ca nu-mi mai place locul. L-au cam dezumanizat niste "investitori"!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 20 Noi 2008, 21:25

unde Misule ,unde??? :)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 20 Noi 2008, 22:04

Kingfischer scrie:
la targ la sibiu m-am lipt de un catalog de pescuit
de la JENZI cumva ? ......... pura curiozitate !
da, dar e in germana si are vreo 510 pagini si tot ce vrei in el, sunt tiganii la care nici nu te gandeai ca o sa gasesti ,si tinerelul care la dat a zic ca aduce ce vrei din el +tva,eu mi-am luat un phanton f spinner nr 2 la 5lei

mustele sunt scumpe oricum de la un 1,25 euro in sus,si kitul de facut muste cu tot ce trebe la un incepator plus pene si atze la 69,90euro

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 20 Noi 2008, 23:50

dragos74 scrie:si daca ti-as spune nu ai putea sa ajungi pt. ca tu esti obisnuit cu drumurile de munte (unde te mai ghidezi dupa un pom...) dar pe drumuri de nisip sigur o sa te ratacesti..... :) si pe urma ne mai si suni sa venim sa te recuperam :)
...beleaua e ca s-ar putea sa ramai si fara semnal prin desertul dobrogean si ....camile nu prea sunt dar....tantari cat vrabiile.... :!:
deci una peste alta mai bine ramai cuminte la belditele din zona :wink: :D

p.s. nici macar bocancii aia cu crampoane nu-ti folosesc acolo.....
....de altfel e singurul loc unde Eugen a ramas uscat cu hainele pe el :D

A nimerit el orbu' Braila (scuze brailenilor), daramite Miky locu' cu sabite ... Si daca nu si nu, fie tine drept (prin stuf :lol: ) unu' din cele 6 drumuri, fie se ia dupa MihaiV :lol:

N.B.
1. pana acum 3 saptamani s-au prins bine sabite (fyi de 40-60 cm lungime) si nu numai acolo, cealalta locatie fiind ceva mai aproape dar muuuult mai usor accesibila :wink:
2. printre cei care dadeau dupa sabite la "pasarica" era unu' care dadea la buldo. Sa fi fost mad_trout? :twisted:

P.S. de fapt lui Eugen i s-au uscat hainele pe el, ca baia a facut-o imbracat din cauza tantarilor

Miky, bobancii cu crampoane poti sa-i lasi acasa, n-o sa ai nevoie de ei, da' nu uita sa iei cu tine o pereche de labe (de scafandru) :twisted:

Scrie răspuns