...salut Miky...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pai aici spui ca te-a lamurit MIky .....si mai trebuie sa te hotarasti la ce tip de WFed scrie:da vreau sa cumpar snur ptr initiere pescuit pe rau la clean mai mult dar nu strica sa incerc si la un pistruiat si nu pot sa imi dau seama ce drak era cu dintantzele alea de pe fir cu grosime,dar m-ai lamurit partial cu DT si WF asa ca ramane sa vad exact ce profil de WF mi se potriveste
http://www.rapitori.ro/articole.php?cat=2&pagina=1ed scrie: dac ai putea sa imi spui unde gasesc o carte sau ceva documentatie ce poate fi tiparita la imprimanta in legatura cu tot ce tine de fly, nu pe net, ca imi ia prea mult timp si mai bine ma relaxez la citit, ti-as fi recunoscator
Ed, nu fa greseala sa pui "botu" si sa te superi la tot ce zic uraciosii astia... asa-s ei, glumeti si invidiosi pe incepatori ... ei acolo n-au clean, n-au pastravi, dau numa' la niste timbre de sabite...dragos74 scrie:...dar poate te ''lamureste'' tot Miky ,...o fi problema de dialect
eram sigur ca nu vorbesc dialectul care trebuiemiky scrie:Ed, nu fa greseala sa pui "botu" si sa te superi la tot ce zic uraciosii astia... asa-s ei, glumeti si invidiosi pe incepatori ... ei acolo n-au clean, n-au pastravi, dau numa' la niste timbre de sabite...dragos74 scrie:...dar poate te ''lamureste'' tot Miky ,...o fi problema de dialect![]()
![]()
![]()
salut Dragos, salut fff, bine ai revenit,...
intr-un fel Crisp ti-a cam zis bine...
deci daca vrei clean pe rau si ocazional pastrav, tot pe rau orienteaza-te catre o lanseta clasa 4, cel mult 5, ca e destul asa...
si uita de lac pentru o vreme...
ia-ti pentru inceput si un snur de care vrei tu (DT sau WF) tot clasa aia... io sincer ti-as recomanda DT... e mai util pentru incepatori... insa ia-ti un snur bun,... macar Cortland sa fie...
apoi iesi pe apa,... ai sa vezi ca incet incet, o sa-ti iasa si aruncarile la distanta... dupa un timp, pe masura ce evoluezi o sa ajungi la concluzia ca de fapt nu ai sculele care trebe,... deja, la ora aia o sa stii cam ce vrei, deci o sa poti sa alegi fara sa mai stai la mana carcotasilor, cu intrebari ...
pana atunci insa, ... fa cum iti zic io, si daca ceva nu-i bine, da vina pe mine...
si lasa literatura de specialitate ca te naucesti de cap... uita-te la filmulete cu fly doar pentru "fun"...![]()