Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Aug 2010, 15:09

stiuca scrie:
kuintautti scrie:
stiuca scrie: :oops: Deacord cu tine ,dar snurul stas are 28 de metri plus un inaintas chiar si facut inca vreo 3,4 metri ,ok max 35 metri ,dar cu buldo dai cu un fir de 16 ,18 cu bat de o anumita actiune DUBLU,intelegiDUBLU,si poti da si peste repezisurii,si .......nu as vrea sa fiu rautacios . :wink:
aha !
noh... shooting headurile mele la DH sint si mai scurte de 28 metri..., au numa in jur la 10,5 metri...:lol: , daa running lainu de care e cuplat are vo 60 metri... , deci asa si cu argumentul tau ... , " cit e snuru de lung " ... nu ? :P

stai linistit ca nu dau tot snuru... , ca n-am nevoie sa dau ca tine 70 metri ca sa prind cheste :P

intelegi ? :P
Chestiunea este ca la asa o distanta nu poti avea un control al mustelor,asta cind te ajuta apa si spatiul din spatele tau ca de nenumaratew ori acesta este problema de nu se poate da ,pe anumite cursuri de apa ,atunci se adopta celalalt stil :oops:

se poate pescui la fly si daca nu ai spatiu de casting in spate.....
adaptare...adaptare...adaptare :!:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 17 Aug 2010, 08:35

[quote="andrei.A"][img]http://www.msn101.com/content/emoticons ... IVIT3P.gif[/img]

1 nuj de ce la matale nu functioneaza functia quote
2 cum l-ai scris matale ...[b]sau[/b] chiar se scrie legat .... :roll:
4 omul ( kuinta) chiar o scris ca nu are nevoie de 70 m de fir ca sa ia peste...

5 ai observat ca l-am sarit pe 3 ? :twisted:

restepctele mele 8)[/quote] :roll: Este OK cum spui domnia ta . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Aug 2010, 22:57

Cca 90% din cei ce dau la clean si chiar la pastrav cu muste artificiale aleg metoda buldo, cel putin in Romania. Oare de ce? Lene, comoditate sau mai multa eficienta? Sau toate la un loc?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Aug 2010, 06:45

Fario_nebunu scrie:Cca 90% din cei ce dau la clean si chiar la pastrav cu muste artificiale aleg metoda buldo, cel putin in Romania. Oare de ce? Lene, comoditate sau mai multa eficienta? Sau toate la un loc?
:lol:

:lol: Cate un pic din fiecare ... si e mult mai simplu de invatat decat "muscaritul traditional " ...si nu in ultimul rand nu necesita echipament separat .

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Aug 2010, 19:33

[quote="Fario_nebunu"]Cca 90% din cei ce dau la clean si chiar la pastrav cu muste artificiale aleg metoda buldo, cel putin in Romania. Oare de ce? Lene, comoditate sau mai multa eficienta? Sau toate la un loc?[/quote] Fario iti spun eu ca este mai usor,rentabil ,eficienta este alta,si ape sus la deal cu peste ???????la distante destul de marii de casa ,si pe criza asta orcita pasiune ai avea te m-ai uiti si la acul de la benzina ,atunci cind nu esti vreun .....cu banii .Eu asa cred .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Aug 2010, 19:36

[quote="kzoli"][quote="Fario_nebunu"]Cca 90% din cei ce dau la clean si chiar la pastrav cu muste artificiale aleg metoda buldo, cel putin in Romania. Oare de ce? Lene, comoditate sau mai multa eficienta? Sau toate la un loc?[/quote] :lol:

:lol: Cate un pic din fiecare ... si e mult mai simplu de invatat decat "muscaritul traditional " ...si nu in ultimul rand nu necesita echipament separat .[/quote] Intrutotul deacord cu tine Zoly La mine problema este KG care nu ar trebui si virsta care nu m-a intrebat daca sunt de-acord cu ea . :lol: Incet incet le vine rindul la TOTII daca au noroc si nu ii calca vre-o masina . :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Aug 2010, 22:21

aha ! :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2010, 09:12

:lol: deci s-a lamurit si beleaua asta cu buldo :D

usor usor ramanem fara subiecte de polemica....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Aug 2010, 18:20

[quote="andrei.A"]:lol: deci s-a lamurit si beleaua asta cu buldo :D

usor usor ramanem fara subiecte de polemica....[/quote] Te salut .Nu sa pus niciodata problema ca trebuie cineva sa se lamureasca sau nu 8) Problema este ca da fiecare cum stie ,vrea sau considera ca pe el acest stil il satisface.Eu nu am vrut sa CONVING pe cineva ca un stil sau alt stil este ok ,poate pentru mine la tiompul actual asta este ok :lol: Nu cred ca daca dai ca inaintas cu BULDO nu este pescuit la fly.Pesti sar la muste si pe buldo dar doar cei imbracatii,nu ti se pare sportiv ,sau ......Recomandare: :lol1: Cel putin pentru moment nu incerca sa dai la BULDO ,este ceva care nu se preteaza a fi popularizat. :headbash: :bere: vreo data .

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Aug 2010, 18:24

KZOLI am vazut la voi in Mures la piata de rusii la Baracuda la intrare in piata ceva profii din pluta,era super ,am luat citeva, :D

Scrie răspuns