Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Aug 2010, 18:46

stiuca scrie:KZOLI am vazut la voi in Mures la piata de rusii la Baracuda la intrare in piata ceva profii din pluta,era super ,am luat citeva, :D
Da stiu de care zici ...cine face e un meserias ,face si muste si de toate ...daca te referi la cele home made .... ca sunt si plastice o gramada .... eu am folosit si facuta din coada de matura cand mananca pestele mananca orice cand nu ...na atunci e vremea improvizatiilor si a imaginatiei :lol: .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2010, 19:35

stiuca scrie: ......Recomandare: :lol1: Cel putin pentru moment nu incerca sa dai la BULDO ,este ceva care nu se preteaza a fi popularizat. :headbash: :bere: vreo data .
doua chestii vreau sa te rog domnul meu :
1:sa intelegi ca faza cu lamuritul era o gluma.

Chiar era doar o gluma si nu era nevoie de alte comentarii..... :roll:

2: sa nu imi faci mie recomandari. Ca sa faci asta ar trebui sa ma cunosti sau sa stii ce imi place sau vreau. Ok ?

merci fain.

Spor la buldo acolo....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Aug 2010, 20:29

Andrei A .Domnul meu,ce zic in continuare iao ca un pamflet ok .Am inteles ca sunteti din Pitesti .V-as ruga sal intrebati pe Teo Morcan de mine ,si poate vreo data ne-om cunoaste si personal ,daca va va fave placere.Dar sa stiti ca atunci cin nu o sa va m-ai ajute picioarele ,ca sa urcati la munte,NOI astia care dam in prezent la buldo va tinem un loc ,in categoria alora care dau SI LA BULDO ok . :bere: Sanatate va doresc si o seara placuta . :o
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 22 Aug 2010, 15:50

kuintautti scrie:
stiuca scrie:
arapaima scrie:Cu snurul poti ajunge oriunde. Depinde ce lanseta folosesti si cat de priceput esti. Asta este cel mai important, sa fii priceput :wink:
:oops: Deacord cu tine ,dar snurul stas are 28 de metri plus un inaintas chiar si facut inca vreo 3,4 metri ,ok max 35 metri ,dar cu buldo dai cu un fir de 16 ,18 cu bat de o anumita actiune DUBLU,intelegiDUBLU,si poti da si peste repezisurii,si .......nu as vrea sa fiu rautacios . :wink:
aha !
noh... shooting headurile mele la DH sint si mai scurte de 28 metri..., au numa in jur la 10,5 metri...:lol: , daa running lainu de care e cuplat are vo 60 metri... , deci asa si cu argumentul tau ... , " cit e snuru de lung " ... nu ? :P

stai linistit ca nu dau tot snuru... , ca n-am nevoie sa dau ca tine 70 metri ca sa prind cheste :P

intelegi ? :P
Dumitre nu te mai chinui sa explici omului chestii legate de pescuitul la musca(snururi, running-line-uri, shooting-head-uri, backing...). Efectiv bti apa in piua. Omu este pa pa :lol: :lol: . Dar pescuieste la musca si le stie pe toate. Tocmai de aia se cheama si senior :lol: :lol:
Apropos, stie chiar ca Andrei.A este din Pitesti...Ce patetic!!
In tot cazu daca mai insista explica-i ce inseamna bat DH ca altfel ne umple iar de quote.
Sa traiesti

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Aug 2010, 17:48

:D Arapaima la ape de munte adica sus la munte nui nevoie de BULDO ok ,dar la ape mari cu deschidere mare SIRET<OLT <MURES este nevoie de el credema prietene ,si rezultatele AZI sunt satisfacatoare.Problema este ,ca acuma 40 de ani cind am inceput sa dau la MUSCA aveam picioare bune si kg normale.Cind ai o virsta ,kg in plus,pasiune de a da la musca ,si nu m-ai esti sigur de a urca sus la MUNTE DAI SI LA SES,CU buldo ..fratilor ESTE CRUNT DAR ADEVARAT OK .sINCER MI-AS DORI CA PASIUNE SA PERSISTE SI DUPA CEVA ANI SA NE AUZIM,SI NU M-AI FITI suparati OK .eU RECOMAND :bere:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Aug 2010, 12:22

Auzi...andrei...da si mie un semn cand esti acasa in pitesti :lol:
Si Gerula, te rog mult sa nu mai postezi de pe userul Arapaima :!:
Sau Gerula mai foloseste userul lui Adelin :?:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 25 Aug 2010, 09:18

:?: :?: :?: :?: Intrucit consider ca uni fac din forum o polemica :?: :?: :?: ,auzisem ca nu este bine sa mergi pe drumul lung,eventual il ocolesti. :D SANATATE MULTA TUTUROR,care cred ca no sa treaca vremea peste ei,daca nu cumva o sa-i calce vreo masina :o

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Aug 2010, 23:00

Multumim la fel :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2010, 09:16

ca sa reinviem oleaca :D

extras de pe un site de pescuit din RO :
Montura muste cu Buldo, se foloseste la pescuitul cu momeli artificiale, pentru pestii rapitori care ataca la suprafata cum ar fi pastravul, lostrita, obletul etc.
:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Noi 2010, 15:24

a uitat de somn :D

Scrie răspuns