Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 26 Iul 2010, 20:28

[quote="sir.JONES"]Am si scule bune de fly dar de buldo nu ma las.
Orice moralitate sau tehnica trebuie sa se aplice si conditiilor de teren. Pescuitul pentru mine e si o chestiune de pracmatism.
Eu nu braconez,
Eu practic catch foto and release (selectiv adica cand am chef de un peste mai retin ca doar nu o sa ma duc la magazin sa imi iau),
Eu respect perioadele de prohibitie
Eu pescuiesc PMA
Eu pescuiesc la spinning
Eu pescuiesc la BULDO.
Da pescuiesc BULDO toamna (septembrie si octombrie si mai rar in august tarziu) in anumite locuri in care nici Steve Rajeff in persona nu le poate atinge din ratiuni de geografie.[/quote] BINGO ,domnu ion.Va sti omul ce stie :wink: :datz:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 27 Iul 2010, 12:19

stiuca scrie:
arapaima scrie:Cu snurul poti ajunge oriunde. Depinde ce lanseta folosesti si cat de priceput esti. Asta este cel mai important, sa fii priceput :wink:
:oops: Deacord cu tine ,dar snurul stas are 28 de metri plus un inaintas chiar si facut inca vreo 3,4 metri ,ok max 35 metri ,dar cu buldo dai cu un fir de 16 ,18 cu bat de o anumita actiune DUBLU,intelegiDUBLU,si poti da si peste repezisurii,si .......nu as vrea sa fiu rautacios . :wink:
:lol: :lol: :lol: Asa si...? La ce-ti foloseste sa dai dublu ca nu inteleg?
Esti muscar sau iti place sa sa arunci cu buldo ca sa prinzi multi pesti si sa-i iei acasa :lol: :lol:
Era un banc cu cineva care tinea cu orice pret cu ursu, acuma stiu cam de unde a fost inspirat.
Poti fii DUBLU rautacios, intelegi DUBLU :lol:
hasta la vista

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Iul 2010, 13:34

Buldo rulz!!! Eu nu as putea renunta la buldo nici daca Boc in persoana m-ar chema sa ma muster ca nu e bine! Pur si simplu in identitatea mea exista si acesl element, buldo, deci nu imi ciuntiti imaginea, da? :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 27 Iul 2010, 17:16

[quote="Fario_nebunu"]Buldo rulz!!! Eu nu as putea renunta la buldo nici daca Boc in persoana m-ar chema sa ma muster ca nu e bine! Pur si simplu in identitatea mea exista si acesl element, buldo, deci nu imi ciuntiti imaginea, da? :lol:[/quote] :lol: Bingo Fario.Nimeni nu zice ca trebuie sa golesti riul ,dar drilul cu un peste imbracat teface sa ii dai drumul.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Iul 2010, 20:07

[quote="Fario_nebunu"]Buldo rulz!!! Eu nu as putea renunta la buldo nici daca Boc in persoana m-ar chema sa ma muster ca nu e bine! Pur si simplu in identitatea mea exista si acesl element, buldo, deci nu imi ciuntiti imaginea, da? :lol:[/quote] :roll: Ma refeream la cel profesional nu bila de polistiren

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2010, 22:35

@ stiuca...

te cam contrazici singur..

adica pe de o parte argumentezi indiferenta metodei si asadar a sculei prin satisfactia de a prinde....

dar apoi descalifici acelasi tip de " scula " deci si metoda... prin prizma iextravagantei inferioare

:P

ce tre sa scrie pe buldo ?

saje ?
vijin ?
g.loomis ?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2010, 22:55

stiuca scrie:
arapaima scrie:Cu snurul poti ajunge oriunde. Depinde ce lanseta folosesti si cat de priceput esti. Asta este cel mai important, sa fii priceput :wink:
:oops: Deacord cu tine ,dar snurul stas are 28 de metri plus un inaintas chiar si facut inca vreo 3,4 metri ,ok max 35 metri ,dar cu buldo dai cu un fir de 16 ,18 cu bat de o anumita actiune DUBLU,intelegiDUBLU,si poti da si peste repezisurii,si .......nu as vrea sa fiu rautacios . :wink:
aha !
noh... shooting headurile mele la DH sint si mai scurte de 28 metri..., au numa in jur la 10,5 metri...:lol: , daa running lainu de care e cuplat are vo 60 metri... , deci asa si cu argumentul tau ... , " cit e snuru de lung " ... nu ? :P

stai linistit ca nu dau tot snuru... , ca n-am nevoie sa dau ca tine 70 metri ca sa prind cheste :P

intelegi ? :P

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Aug 2010, 16:21

[quote="kuintautti"]@ stiuca...

te cam contrazici singur..

adica pe de o parte argumentezi indiferenta metodei si asadar a sculei prin satisfactia de a prinde....

dar apoi descalifici acelasi tip de " scula " deci si metoda... prin prizma iextravagantei inferioare

ce tre sa scrie pe buldo ?

saje ?
vijin ?
g.loomis ?

:P[/quote] :roll: Pe buldo nu conteaza ce scrie ci doar sa te satisfaca cind il pui pe apa.In alta ordine de ideie in ultimii 45 de ani nici o partida de pescuit nu seamana intre ele ,indiferent de stil s-au la ce se da ,s-au cum .PESCUITUL este ceva RELATIV . :wink:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Aug 2010, 16:26

[quote="kuintautti"][quote="stiuca"][quote="arapaima"]Cu snurul poti ajunge oriunde. Depinde ce lanseta folosesti si cat de priceput esti. Asta este cel mai important, sa fii priceput :wink:[/quote] :oops: Deacord cu tine ,dar snurul stas are 28 de metri plus un inaintas chiar si facut inca vreo 3,4 metri ,ok max 35 metri ,dar cu buldo dai cu un fir de 16 ,18 cu bat de o anumita actiune DUBLU,intelegiDUBLU,si poti da si peste repezisurii,si .......nu as vrea sa fiu rautacios . :wink:[/quote]
aha !
noh... shooting headurile mele la DH sint si mai scurte de 28 metri..., au numa in jur la 10,5 metri...:lol: , daa running lainu de care e cuplat are vo 60 metri... , deci asa si cu argumentul tau ... , " cit e snuru de lung " ... nu ? :P

stai linistit ca nu dau tot snuru... , ca n-am nevoie sa dau ca tine 70 metri ca sa prind cheste :P

intelegi ? :P[/quote] Chestiunea este ca la asa o distanta nu poti avea un control al mustelor,asta cind te ajuta apa si spatiul din spatele tau ca de nenumaratew ori acesta este problema de nu se poate da ,pe anumite cursuri de apa ,atunci se adopta celalalt stil :oops:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Aug 2010, 21:28

Imagine

1 nuj de ce la matale nu functioneaza functia quote
2 cum l-ai scris matale ...sau chiar se scrie legat .... :roll:
4 omul ( kuinta) chiar o scris ca nu are nevoie de 70 m de fir ca sa ia peste...

5 ai observat ca l-am sarit pe 3 ? :twisted:

restepctele mele 8)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns