totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Cam cat timp ii trebuie viiturii din Cazane sa ajunga in Delta? Vad ca a plouat foarte mult inca din zona Viena, si in tot sud-vestul tarii. Anul trecut am ajuns dupa furtuna cu cod portocaliu si nu am prins nimic o saptamana. Acum vrem sa ajungem peste o saptamana si daca ajungem odata cu cresterea Dunarii, mi-e frica sa nu patim ca anul trecut.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
la cat de mult creste Tulcea fi sigur c-o sa se tulbure tot...din nou...
si eu vroiam sa plec spre sfarsitul acest luni dar cred ca aman...pentru octombrie sau pentru anul viitor

si eu vroiam sa plec spre sfarsitul acest luni dar cred ca aman...pentru octombrie sau pentru anul viitor

Pe data de 08.09, Tulcea avea cota 184 (dupa o perioada in care a scazut usor si vreo 3-4 zile de cota "stationara").
De la data aceea a luat-o in sus tare de tot. Azi, 248 si creste 'ntr-una!
De la data aceea a luat-o in sus tare de tot. Azi, 248 si creste 'ntr-una!

- wilddanube
- veteran
Angrenajul nu mai poate fi oprit - plec miercuri ! Ca solutie de rezerva, imi iau si un goblen(" Rapirea din serai") cu mine.
Noi am amanat cu minim 3 saptamani. Pana atunci stau cu ochii pe acest topic. Si asa eram suparat ca ratam Cibin Fest. ( festivalul berii )

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
In ce zona vreti sa mergeti ?Adrian SB scrie:Noi am amanat cu minim 3 saptamani. Pana atunci stau cu ochii pe acest topic. Si asa eram suparat ca ratam Cibin Fest. ( festivalul berii )![]()
@AdiSB
Stiuca mananca pe ghioluri ...
Stiuca mananca pe ghioluri ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Stiuca a mancat bine tot anul ... In schimb la stationar nu cred ca se "regleaza apele" anul asta ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Eu chiar sper sa nu se regleze apele pentru stationar! Mai scapa pestiiManiacs scrie:Stiuca a mancat bine tot anul ... In schimb la stationar nu cred ca se "regleaza apele" anul asta ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.