da tu de ce razi?Goldelian scrie:

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
da tu de ce razi?Goldelian scrie:
Adi G scrie:nu m-ai va certatz!
modigliani scrie:
Amice , ( ca sa-l parafrazez pe scumpul Nenea Iancu ) , ..... esti complet inconstient ( sa sa nu-l parafrazez chiar pana la capat . Asta spun pentru tocmai a venit vara si-s ...... calduri mari ........ de tot peste zi . ) .
Iti repet , tu nu stii unde sa te opresti , im mod special in situatiile in care habar n-ai unde te poate duce RATA in care te-ai urcat ...........
Ca sa o iau cu inceputul , te intreb :
- in conditiile in care scrii absolut ca un babuin ..... de ce-mi atribui mie acest fictiv consum de banane ? Ma inviti la tine-n pom , la cina ? Prietene , eu mananc la masa , pe scaun , de cand ma stiu . Uneori - insa doar la desert - chiar si banane . Insa "halesc" d-astia ca tine cum nu-ti imaginezi ! La mic dejun , intinsi pe paine !
In continuare simti nevoia sa te "decorsetezi" de penibilul in care te-am adancit doar datorita faptului ca , in incultura ta - de care vad ca esti mandru nevoie-mare si ti-o faci "stindard" - la o invitatie de "game-over" si-o bere pe garla tu-mi raspunzi infatuat cu baliverne "agramaticalicesti" si cu un "WTF" copiat din snobism patetic de pe facebook ? N-ai fi fost cumva mai convingator in acest pseudodialog cu un ..... "PLM" neaos ? Trebuia imperios sa te caznesti sa epatezi americaneste ? Bai , lasa-ma ! .... Pe mine ? Aiurea-n tramvai ce vrei tu , trai-ti-ar !
- iti repet , ceea ce caut eu in dialogurile SCRISE cu interlocutorii mei din forumuri nu presupune vreo anume "Academie" . Ci - repet - elementare cunostiinte de Citire si Gramatica ...... de clasa a doua . Reactia ta atat de virulenta vine cumva dintr-un anume complex pe care-l ai si nu stii cum sa-l maschezi ? Stai linistit dragule , exact precum te-am avertizat , intrucat vad ca nu-ti functioneaza "franele" ( dar nici instinctul de "supravietuire" ) am sa-l demasc eu cu toata solicitudinea de care sunt capabil .
- nu ma simt "cocotat" pe tastatura . Aceleasi lucruri ti le-as putea redacta lejer printr-o scrisoare . Temerea mea consta in faptul ca - raportat la capacitatea ta de perceptie , deja mai mult decat elocvent ilustrata in ultimele reactii stupide pe care insisti sa le tot ai , as prefera sa-ti fac ..... o schita ! Stii , p-acilea mie-mi spune Pictoru . Ghici de ce ! Insa si cu schita am putea avea probleme , intrucat pana aici n-ai facut dovada faptului c-ai putea percepe la justa valoare mesajele ce-ti sunt transmise . Ba dimpotriva .
Spune-mi , te rog , te-ar avantaja niscaiva hieroglife sau chiar semnale fumigene inspre a reusi cumva sa te fac sa intelegi ca mai bine spui "stop joc" , pleci capu' frumusel si accepti berea aia fara commenturi de kkt ? Nu ca m-as pricepe la asa ceva , dar tare mult mi-as dori sa te fac cumva sa incetezi si sa nu ma determini sa te tavalesc pana dincolo de limita pe care imaginatia ta ar putea-o defini ca fiind .... maxima .
- cand ti-o mai "cauti" cu cate-un "academician" d-asta dilau ca mine ..... fa bine si cere "referinte" inainte de-a te lansa temerar inspre ceea ce s-ar putea lejer constitui pentru tine in "Certificatul de Ridicol" pe acest forum .
Cert este ca , esti sau nu constient de asta , popularitatea ta pe Rapitori in acest moment e rau de tot ....... pe minus ! Si nu ma determina sa te duc la cota de "albie seaca" . Ca pot
.................................
p.s. BTW ( ca sa ma alinez si eu nevoilor tale de a poza in "miez" americanesc ) , sunt extrem de calm . Mai mult , ma distrez teribil imaginandu-mi ce vei pati in urmatoarele "episoade" .
Bravo Eugene !!! ..... Direct ..... FAE ! Mah , da' direct ! Mersi , chiar nu stiam de cine-mi aminteste .......feugen scrie: Pictore, "m-ai" poti?:D Mie imi aduce aminte de FAE, tie?
modigliani scrie:Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !
Adi G scrie:modigliani scrie:Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !