totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 21:01

Goldelian scrie::lol:
da tu de ce razi? :shock:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 21:02

:lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 28 Mai 2014, 21:04

Adi G scrie:nu m-ai va certatz! :lol:

Da cine se cearta!!! :?: ....am corectat numai :wink: sa nu ramana lumea "debusolata" :respekt: :respekt:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 21:06

complect corect... :lol: :lol: :lol: glumeam numa... :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 28 Mai 2014, 21:13

modigliani scrie:
Amice , ( ca sa-l parafrazez pe scumpul Nenea Iancu ) , ..... esti complet inconstient ( sa sa nu-l parafrazez chiar pana la capat . Asta spun pentru tocmai a venit vara si-s ...... calduri mari ........ de tot peste zi . ) .

Iti repet , tu nu stii unde sa te opresti , im mod special in situatiile in care habar n-ai unde te poate duce RATA in care te-ai urcat ...........

Ca sa o iau cu inceputul , te intreb :

- in conditiile in care scrii absolut ca un babuin ..... de ce-mi atribui mie acest fictiv consum de banane ? Ma inviti la tine-n pom , la cina ? Prietene , eu mananc la masa , pe scaun , de cand ma stiu . Uneori - insa doar la desert - chiar si banane . Insa "halesc" d-astia ca tine cum nu-ti imaginezi ! La mic dejun , intinsi pe paine !
In continuare simti nevoia sa te "decorsetezi" de penibilul in care te-am adancit doar datorita faptului ca , in incultura ta - de care vad ca esti mandru nevoie-mare si ti-o faci "stindard" - la o invitatie de "game-over" si-o bere pe garla tu-mi raspunzi infatuat cu baliverne "agramaticalicesti" si cu un "WTF" copiat din snobism patetic de pe facebook ? N-ai fi fost cumva mai convingator in acest pseudodialog cu un ..... "PLM" neaos ? Trebuia imperios sa te caznesti sa epatezi americaneste ? Bai , lasa-ma ! .... Pe mine ? Aiurea-n tramvai ce vrei tu , trai-ti-ar !

- iti repet , ceea ce caut eu in dialogurile SCRISE cu interlocutorii mei din forumuri nu presupune vreo anume "Academie" . Ci - repet - elementare cunostiinte de Citire si Gramatica ...... de clasa a doua . Reactia ta atat de virulenta vine cumva dintr-un anume complex pe care-l ai si nu stii cum sa-l maschezi ? Stai linistit dragule , exact precum te-am avertizat , intrucat vad ca nu-ti functioneaza "franele" ( dar nici instinctul de "supravietuire" ) am sa-l demasc eu cu toata solicitudinea de care sunt capabil .

- nu ma simt "cocotat" pe tastatura . Aceleasi lucruri ti le-as putea redacta lejer printr-o scrisoare . Temerea mea consta in faptul ca - raportat la capacitatea ta de perceptie , deja mai mult decat elocvent ilustrata in ultimele reactii stupide pe care insisti sa le tot ai , as prefera sa-ti fac ..... o schita ! Stii , p-acilea mie-mi spune Pictoru . Ghici de ce ! Insa si cu schita am putea avea probleme , intrucat pana aici n-ai facut dovada faptului c-ai putea percepe la justa valoare mesajele ce-ti sunt transmise . Ba dimpotriva .
Spune-mi , te rog , te-ar avantaja niscaiva hieroglife sau chiar semnale fumigene inspre a reusi cumva sa te fac sa intelegi ca mai bine spui "stop joc" , pleci capu' frumusel si accepti berea aia fara commenturi de kkt ? Nu ca m-as pricepe la asa ceva , dar tare mult mi-as dori sa te fac cumva sa incetezi si sa nu ma determini sa te tavalesc pana dincolo de limita pe care imaginatia ta ar putea-o defini ca fiind .... maxima .

- cand ti-o mai "cauti" cu cate-un "academician" d-asta dilau ca mine ..... fa bine si cere "referinte" inainte de-a te lansa temerar inspre ceea ce s-ar putea lejer constitui pentru tine in "Certificatul de Ridicol" pe acest forum .
Cert este ca , esti sau nu constient de asta , popularitatea ta pe Rapitori in acest moment e rau de tot ....... pe minus ! Si nu ma determina sa te duc la cota de "albie seaca" . Ca pot

.................................

p.s. BTW ( ca sa ma alinez si eu nevoilor tale de a poza in "miez" americanesc ) , sunt extrem de calm . Mai mult , ma distrez teribil imaginandu-mi ce vei pati in urmatoarele "episoade" .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pictore, acu' incep sa-l inteleg pe Radio :P :P ...Daca-l iei si pe el asa, la apusul soarelui, o sa-ti ceara sa faci cu el C&R in balta, ca va fi convins ca-i vreu salau sau avat ratacit in barca :D :D :D....Si mai avem nevoie de el ...De amandoi ! ...
Amu', vezi tu, daca postarea goldelianului "wtf" ti-a rascolit pietrele le rinichi (desi era o postare care continea cuvinte !) , ce spui de postari de genul :
CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

:lol1:.....
Vezi tu din ce cauza o ia Dunarea razna ??? CHHHHHHHHHH :lol: :lol: :lol:

Mai erau de scris, dar vine iar SF-ul si zice ca incerc sa-mi caut sustinatori ( soarta l-a ajutat ca am vazut ca era topic deschis de el, si nu-i faina sa faci galci in "casa " omului ! ...Nu-l credeam asa "coborator" , dar, wtf :mrgreen: ) ...Altul ma trimite la "bascalie.ro" si la forumuri de socializare .
Daca ei stiu mai bine decat mine cum dau gumele din coada, norocul lor ! Uneori, punctul si virgula valoreaza mult mai mult decat gume sau rotative...Cand le stapanesti pe toate, DA! Dar cand ai "fisuri" generale si te etalezi in "expert forum de pescuit ", esti , cf etichetelor de la mezeluri si pishcote :mrgreen: , identic natural cu termenul "stupid " ...penibil, ridicol, etc....Sa aleaga fiecare "expert" dornic de limitari strict tematice . Oare din ce cauza, doar "limitatii" vor limitari strict legate de titluri? Cred ca atata pot citi si "metaboliza " intelectual . Iarta-i, ca nu esti tu vinovat ca exista si procreeaza !!
Pictore, inca doua chestii :
-valabil abonamentul la "Radio" (cand va fi, scrie, ca eu urmaresc )
-sa nu-ti speli pensulele cu acetona :lol: :lol: ...mai e unul carte a ajuns iuiu de la vaporii de acetona ....beware :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Mai 2014, 21:22

Domnilor va rog, sa legati"cataua".
Ii pacat sa-i f u t a t i topicul lu'Deltaic.
D-ati semne la Admin sa dezlege cateaua de la Arena :wink:

in rest... :bere:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 21:24

pulica.... :lol: pe vremea cand pictoru si cu mine si cu catziva altzii p-acilea, ne bateam joc de alt "solzos"... :lol: care-si zicea "gerula"... :lol: :lol: :lol: tu nu ierai nici macar iaurt inca.... :lol: topicul ala nu mai iegzista.... poate te lamureste pictoru care era povestea cu "CHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHH" :lol: :lol: :lol: io sincer, am treburi mult mai importante de facut, am sa merg acum la veceu, pentru ca am o sedinta importanta. cand ma intorc tu sa fii OFFLINE! clar??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Mai 2014, 22:26

feugen scrie: Pictore, "m-ai" poti?:D Mie imi aduce aminte de FAE, tie?
Bravo Eugene !!! ..... Direct ..... FAE ! Mah , da' direct ! Mersi , chiar nu stiam de cine-mi aminteste .......
Si asta , si incultoidu' irlandez ........

Si de putut .... pot . Dar lasa-i sa descopere .

......................................

Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 22:35

modigliani scrie:Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !
:bere:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Mai 2014, 22:38

Adi G scrie:
modigliani scrie:Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !
:bere:
:bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

Amu ia , mah , sa pomenesti ! http://www.youtube.com/watch?v=0X9NFknjTRE

Scrie răspuns