iar pe incinte nu prea cred ca somnul este specia tinta
totul despre Delta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: totul despre Delta
din cate stiu eu perioada de prohibitie se termina la sfarsitul acestei luni

- modigliani
- veteran

Pe minus ??? In cateva zile de acum ??? Exclus ! Poate in scadere , ceea ce-i cu totul altceva .Goldelian scrie:Daca nu vor mai fi ploi, in 2 saptamani se va putea pescui pe Dunare. Cred ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare, apa o sa inceapa sa se limpezeasca si Dunarea sa fie pe minus.
Una-i una , alta-i alta .......
Nivelul apelor Dunarii va fi in scadere.
Mii de scuze pt greseala facuta si ca nu am fost mai explicit. Poate ''minus'' , pt unii inseamna ''in crestere'' nu ''in scadere''. Mai stii???!!!

Mii de scuze pt greseala facuta si ca nu am fost mai explicit. Poate ''minus'' , pt unii inseamna ''in crestere'' nu ''in scadere''. Mai stii???!!!
- modigliani
- veteran

Ne lamurim si incheiem subiectul .......
Pe "minus" inseamna ca Dunarea se afla undeva sub cota zero ..... Ceea ce , raportat la cotele actuale , presupune sa scada fo ...... 7 metri in doua saptamani . Ori asta nu-i posibil decat daca Terra crapa-n doua !
"In scadere" inseamna ca nivelul acesteia se afla ( sau se va afla in perioada urmatoare ) sub cotele de acum .
Macar cadem de acord cu faptul ca ....... una-i una , alta-i alta !
Pe "minus" inseamna ca Dunarea se afla undeva sub cota zero ..... Ceea ce , raportat la cotele actuale , presupune sa scada fo ...... 7 metri in doua saptamani . Ori asta nu-i posibil decat daca Terra crapa-n doua !
"In scadere" inseamna ca nivelul acesteia se afla ( sau se va afla in perioada urmatoare ) sub cotele de acum .
Macar cadem de acord cu faptul ca ....... una-i una , alta-i alta !
In fine.....mi se pare absurda o discutie si mai ales a atentionare asupra faptului ca am scris''minus'' si nu ''in scadere'' .
E chiar amuzant...
Numai bine si fire intinse !!!!!

E chiar amuzant...
Numai bine si fire intinse !!!!!
- modigliani
- veteran

Nu e nimic amuzant . Dracului , vorbim despre ceva ! Sau vorbim impreuna si ne intelegem separat ? ...... Este edificator in contextul de fata acel "nevinovat" pe minus sau in scadere . Concret , niscaiva atentie in plus la constructia frazelor nu strica niciodata .Goldelian scrie:In fine.....mi se pare absurda o discutie si mai ales a atentionare asupra faptului ca am scris''minus'' si nu ''in scadere'' .![]()
E chiar amuzant...![]()
Ok , no hard feelings . Sa ne vedem sanatosi la o bere pe apa !
Cele bune !
Cota Dunarii-Tulcea 385+5, nu este chiar atat de "neagra" situatia dar, varful viiturii inca nu si-a facut simtita prezenta. Se anunta ceva ploi si furtuni in zona deltei ,in zilele urmatoare.Prognoza ce se poate schimba in functie de multi factori,este de urmarit.
liviu,la 400+situatia nu este deloc incurajatoare
dupa mine,cota buna pentru pescuit pe bratele principale,canalele mari este de la 100 in jos
acum doar la somn pe zonele care-l mai ascund
dupa mine,cota buna pentru pescuit pe bratele principale,canalele mari este de la 100 in jos
Imi permit sa te contrazic: acum doar la somn oriunde. Orice cota la Tulcea este buna atat timp cat te poti campa si pescui dupa EL.adrian99 scrie:liviu,la 400+situatia nu este deloc incurajatoare
Bucuresti
''Nu e nimic amuzant . Dracului , vorbim despre ceva ! Sau vorbim impreuna si ne intelegem separat ? ...... Este edificator in contextul de fata acel nevinovat" pe minus sau in scadere . Concret , niscaiva atentie in plus la constructia frazelor nu strica niciodata .''
Totusi , acesta este un forum de pescari de rapitor si cred ca majoritatea a inteles ceea ce am dorit sa spun . Acum...ca mai sunt unii mai speciali , carora trebuie sa le expilici pe indelete ce si cum , e altceva. WTF...
Totusi , acesta este un forum de pescari de rapitor si cred ca majoritatea a inteles ceea ce am dorit sa spun . Acum...ca mai sunt unii mai speciali , carora trebuie sa le expilici pe indelete ce si cum , e altceva. WTF...