totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de Adi G » 28 Mai 2014, 22:43

modigliani scrie:
Adi G scrie:
modigliani scrie:Adi , CHHHHHHHHHHHH , CHHHHHHHHHHHHH , cum bine zis-a ..... Mos Vader !
:bere:
:bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

Amu ia , mah , sa pomenesti ! http://www.youtube.com/watch?v=0X9NFknjTRE
:lol1:
:bere: :bere: :bere:

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 29 Mai 2014, 00:01

ca sa il citez pe deltaic: "mmmdaaaa..."

cum ar spune deltaicul (inca o data il citez :-) ): "s-au aliniat planetele" pentru mine. va explica el.

poate se aliniaza si pentru un admin, ca topicul avea alt scop. :?
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 29 Mai 2014, 00:15

eu imi cer scuze pentru offtopic :oops:
rog un moderator sa stearga mesajele daca deranjeaza pe cineva.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 29 Mai 2014, 11:13

rine scrie:Domnilor va rog, sa legati"cataua".
Ii pacat sa-i f u t a t i topicul lu'Deltaic.
D-ati semne la Admin sa dezlege cateaua de la Arena :wink:

in rest... :bere:
Se pare ca esti mult mai "realist " decat mine . Asa cum nu i-am raspuns SF-ului, cand zicea ca-s cautator de sustinatori :shock: (pt ca era topic deschis de el !) asa puteam sa tac si aici, din respect fata de @ deltaic . E greseala mea ca nu m-am uitat in urma , dar, ce n-ai sesizat tu , e greseala dubla . Cred ca m-am inselat si in privinta unor oameni . Sau cel putin eu credeam ca-s oameni :twisted: Ca am gresit in fata deltaicului, e una ! Depinde de el daca ma raporteaza, porcaieste sau ignora ! Ce-mi pare rau, e ca am gresit referitor la altii :!: Oamenii de tinichea vor rugini, rine, mai devreme sau mai tarziu, ...Am ajuns la concluzia ca nu cunosc deloc acest forum :!: ...Aici sunt "oameni " si "useri" ...Respect pt oameni si compatimire pt useri :!:
Si, ca sa fiu OFF, am o sugestie pt imnul "perseverentilor" pe forum si a oamenilor de tinichea:

https://www.youtube.com/watch?v=ALoPRQFHaM4

Ce usor se dezvaluie unii, si se dau in stamba...Unii in repetare, altii doar ca sa braveze ...Chiar nu-i inteleg . Au vreo metoda care le umple contul bancar daca procedeaza asa? Nu cred! Dar , in lipsa de ocupatie, e bun orice, mai ales daca putem acuza, porcai, scuipa :cry: Si unii au credit , bazat pe...altii sunt rugati sa nu riposteze ...La increngatura ce "inverzeste " dupa ploile din ultimul timp, sieg heil :!: Mai bine lipsa !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 29 Mai 2014, 16:23

gsteph1968 scrie:...... un admin, ca topicul avea alt scop.
Total de acord , Gabi ! Topicul asta este deosebit pe Rapitori ...... Tot respectul pentru initiator , pentru participanti , pentru ceea ce contine .

Insa cand gasesti cate-un "Uadafakist" capos d-asta de-o tine "langa" pe-a lui - in conditiile in care i-am oferit "armistitiu" de fo trei ori iar el .... "nu si nu ! Batman , Batman ! " - ..... po' sa-l lasi netavalit ? Cel putin eu nu ma pot abtine . Scrie pe el ca si-o cauta ! App de "ce contine" , n-o sa lasam trecute cu vederea ineptii debitate doar "din drag de scris pe forum" .
Ci riscul de-a "deraia" putin de la topic il vindeci cu niscaiva administrari de seruri acide dupa care mergem mai departe . Altfel iti va altera prin caposenie si obtuzitate alte si alte topicuri . Ei , acele seruri administrate "regulamentar" il vor tempera pe viitor cand mai apasa mai temerar ca Zmeul Zmeilor virtualul butonas "Trimite" .

Ca sa carmesc totusi nitel discutia catre ON TOPIC , spun ca titlul "Totul despre Delta" ar trebui sa presupuna si capitolul riscului de-a intalni p-acolo si tauni d-astia "agramaticalicistici" . D-astia de-s in stare sa-ti interpreteze nevinovata fraza "Bai , imi vine .... " cu o viitura de zile mari ! Si s-o mai si aduca pe forumuri cu statut de "Informatie vitala , scrisa corect" !

Bun . Acum sa revenim la ale noastre . La Delta .........

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 29 Mai 2014, 17:37

Mai ''pictorul'' pulii mele, cine a deschis acest off topic cretin?...L-a deschis un idiot pt care, o Dunare pe minus, ar insemna o crapatura in Terra. Cat de tampit poti sa fii, ca sa poti intrepreta astfel lucrurile, pe un forum de pescuit???!!!!!

Scuze pt toate mesajele mele off topic.
Sunt si oameni ce trebuiesc respectati pe aici.
:respekt:

PS: De fel sunt pacifist.......tocmai de aceea cred, ca daca m-as intalni pe malul apei cu persoana cu care m-am contrariat aici , as servi bucuros cu el o bere ...sper sa nu interpreteze cum ca am bea amandoi din aceeasi sticla :D . De obicei i-mi fac prieteni... si aici...si pe malul apei. Numai bine!!!!!

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 29 Mai 2014, 21:38

rog un binevoitor sa ma anunte cand a trecut "viitura". intr-o amenajare hidro potrivita ar fi fost deviata pe "canal de fuga".
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 30 Mai 2014, 07:41

neaparat acel canal de fuga trebuie sa aiba "calugar" :D

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 31 Mai 2014, 11:02

… remarcabil ! 3 pagini pline de informatii…
Ieri am fost intrebat telefonic despre zona Bursuca-Imputita si am hotarat sa descriu situatia din zona pentru cei interesati (daca mai sunt si oameni interesati de delta). Zona adiacenta cu canalele orientate spre est , au vegetatie emersa bogata si ,logic,nu sunt practicabile indiferent de nivelul apei,vorbim de sezonul cald. Cum am mai spus,este o zona unde configuratia se poate schimba des(plauri)si sunt situatii cand nici GPS-ul nu ajuta.
De la una din echipele care au plecat sa “terorizeze”delta,am aflat ca,deocamdata au terminat bautura.

Scrie răspuns