totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Cei 7 "magnifici"(amici de-ai mei)care au pescuit in zona Sf. Gh.(satului),au venit cu vesti la fel de bune. O perioada excelenta pentru pescuit si nu numai.
la ce-am patit anul trecut in Delta, ma cam asteptam la niste partide bune in 2013, dar nu chiar asa. am revenit din a 4-a excursie anul asta (e record pt mine) si deja fac planuri pentru septembrie si octombrie. acum am fost in zona Plaurul - Tataru - Cernovca. dimineata si seara stiuci fara numar. sambata am avut o partida in care am prins cu aproape toate voblerele din trusa. micute marea majoritate, dar e miscare. pe timpul zilei am pescuit la biban pana m-am plictisit. sunt cu miile, cred.
cine are treaba cu pasnicul, merge si crapul, din ce am vazut.
daca doriti experiente de neuitat in Delta, asta e anul. si cu pesti si cu controale, am ramas placut surprins.
cine are treaba cu pasnicul, merge si crapul, din ce am vazut.
daca doriti experiente de neuitat in Delta, asta e anul. si cu pesti si cu controale, am ramas placut surprins.
Succint:
>apa in continua scadere-cota ceatal=59-2;
>in zonele din spre Chilia stiuca mai merge,parca mai slabut dar se prinde. Biban,puzderie;
>Dunarea destul de limpede;
>cei foarte dibaci prind fara contenire salau.
>in sudul deltei lucrurile merg o idee mai greu.
>apa in continua scadere-cota ceatal=59-2;
>in zonele din spre Chilia stiuca mai merge,parca mai slabut dar se prinde. Biban,puzderie;
>Dunarea destul de limpede;
>cei foarte dibaci prind fara contenire salau.
>in sudul deltei lucrurile merg o idee mai greu.
Salut,
ma intereseaza si pe mine daca recomanda cineva o cazare la Mila 23 pentru sfarsit de septembrie
cat mai costa transportul din Tulcea pana la Mila?
Scuze de deranj,
Multumiri
ma intereseaza si pe mine daca recomanda cineva o cazare la Mila 23 pentru sfarsit de septembrie
cat mai costa transportul din Tulcea pana la Mila?
Scuze de deranj,
Multumiri
Verifica-ti mp-ul.
liviu,pe ce zone ai vazut prinzandu-se mai bine salau?
Dunarea in crestere usoara(cca.7cm in ultimele zile). In zona Sontea,caras la greu,la sac.Stiuca...cam rara dar nu inexistenta(ma refer la zona Sontea-Fortuna-Olguta-Baclanesti-Sontea Noua).
>adrian 99<salau s-a prins si pe centura si pe brat Sulina.Cei cu care am vorbit azi prindeau pe Sf.Gh.
>adrian 99<salau s-a prins si pe centura si pe brat Sulina.Cei cu care am vorbit azi prindeau pe Sf.Gh.
27-30 luna asta voi fi pe Caraorman in cautarea unor dintosi.... Careva dintre voi pe acolo in perioada aia ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Eu. Insotit de 2 amici voi bantui zona incepand cu 27 ale lunii.
pe 25 sunt pe canal la rosu la crapsi somn...si la stiuca pe potcoava.