totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Aveti dreptate.Mi se pare ca nu mai am timp foarte mult pana la plecare si vroiam sa le aflu pe toate o data. Pentru echipamente ma voi uita aceea sectiune. Sunt prea ,,euforic,, de cand am aflat ca plecam iara in Delta 

-
- veteran
curcubeul la ce a intrat ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
tare prima poza
...parca ar fi zbughit-o strapul din mana 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Asta a si facut,era nerabdator sa se intoarca la familie care,fie vorba intre noi,a fost destul de numeroasa.I-am cunoscut o parte a neamului si sper sa-i revad candva...Nemernic scrie:tare prima poza...parca ar fi zbughit-o strapul din mana
La recuzita.MuskMd scrie:curcubeul la ce a intrat ?
- wilddanube
- veteran
In primele fotografii recunosc locurile dar in a treia, cea cu rainbow-ul - ba. Dati si voi o indicatie. Merci!
www.wilddanube.ro
La muscaMuskMd scrie:curcubeul la ce a intrat ?

a treia poza Sontea(iesirea din lacul Furtuna)
dupa ploile de vineri

dupa ploile de vineri

>wilddanube< Este pe Sontea asa cum a scris "adrian99".Sambata cand am trecut pe langa Anastasia II tare as fi intrat cateva minute sa se mai incalzeasca partenerul de pescuit.Nu a avut cel mai bun echipament si, udat pana la piele,cocheta cu hipotermia.Cum nu am vazut nici o miscare pe ponton am continuat drumul.
- wilddanube
- veteran
Eram acasa in Bucuresti dar joi plec in Delta pentru 2 saptamani. Intentionez sa duc un ponton la vale - pe la 18 Ivancea- de pe 15 octombrie (ia in calcul un ceai cald dupa vreo cateva ore de cautat salaul in zona!)
www.wilddanube.ro