totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Re: totul despre Delta

Mesaj de gsteph1968 » 06 Aug 2013, 20:55

si iata cateva imagini de la maestrul deltaic:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

maitre manuia bibanul de mai sus si aparatul foto asa nu il putem vedea :D
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 12 Aug 2013, 16:21

fost si eu weekend-ul trecut in Delta la Crisan
am incercat sa povestesc cu lux de amanunte toata excursia dar datorita faptului ca mi-a luat mult sa scriu (am facut-o printre picaturi la servici) am fost de-logat de la forum si am pierdut tot :-(

in concluzie voi incerca de asta data sa fiu mult mai scurt si ma voi rezuma doar la pescuit

cum toata iesirea in Delta a fost organizata mai mult pentru plimbari cu familia, pescuitul a insemnat doar cateva ore vineri si sambata dimineata (de la 4:30-5:00 pana pe la 9:00)
cu toate ca am primit indicatii de la Deltaic referitor la unde as putea cauta si chiar gasi cumatra am decis totusi sa merg pe mana barcagiului de la pensiune si drept urmare am fost in ambele zile pe Obretinciuc

am pescuit atat pe mijlocul lacului unde apa era destul de limpede si iarba undeva la 10-15cm sub oglinda apei dar si in apropierea stufului de pe margine unde iarba este la suprafata si in cele mai multe locuri deja putrezita
pe lac sunt din loc in loc palcuri de stuf intesate de jur imprejur cu plase si iar din loc in loc poieni intregi de nuferi ... aici a fost activitatea cea mai intensa dar parca era gradinita de cumetre

am incercat la inceput cateva slidere dar agatau foarte repede iarba si am trecut rapid la topwatere
odata cu nalucile de suprafata au inceput si atacurile ... din pacate multe pixuri, marlite si bibani cat cuprinde
abia am reusit sa aduc la barca in astea doua zile 2-3 marlite mai serioase dar niciuna nu a depasit 2kg
noroc ca pescuitul la suprafata este spectaculos indiferent de marimea capturii
am avut parte de cateva atacuri frumoase cu stiuculite sarind de la peste 1m inspre vobler
deci una peste alta a fost distractiv si mi-am incarcat putin bateriile pana la urmatoarea partida adevarata de pescuit

intr-una dintre zile ne-am intalnit cu un pescar care, dupa ce si-a verificat plasele a scos a lanseta si a inceput sa dea la lingurita; spunea ca acum cateva zile cand apa scazuse bine se prindeau si cumetre mai imbracate, cam la 3-4Kg dar acum apa in lac incepuse sa creasca putin ... mie mi s-a parut putin ciudat deoarece la Crisan aflasem ca Dunarea este in stationare de zile bune; mai mult duminica cand am plecat incepuse se scada binisor

in rest ... somotei cred ca se prinde aproape oriunde dar sunt si cateva zone foarte bune cum ar fi la intersectia Crisanului cu canalul ce duce spre Letea (undeva la mila opt); tot aici cica se prinde si avat foarte bine la rasarit si la asfintit

sper ca informatiile astea sa va ajute
daca aveti nevoie de mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati pe privat sau chiar aici

numai bine si fire intinse

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Aug 2013, 10:10

A.M.R. 3 zile...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 13 Aug 2013, 14:30

A.M.R.= 1 1/2 zile ! Poate ne vedem prin zona...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 13 Aug 2013, 20:52

D_ali,noi stam cu cortul 2 zile pe Vatafu-Imputita,aproape de Macovei,apoi plecam spre sud,spre Buhaz(zona neprotejata).Iau cu mine si "Taifunu'Negru",cumplitul meu tekel sarmos(v.ultima poza). Toate neamurile de pesti continua sa fie prezente.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Aug 2013, 06:17

Fain, coane. :wink:
...ma gasesti la buza stufului. :lol:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 20 Aug 2013, 19:34

Daca iesirea de acum 2 saptamani a fost una reusita,nu stiu ce sa mai spun despre asta,din care tocmai m-am intors,si care a fost de departe una a superlativelor. Stiuci...multe stiuci agresive. Revin cu amanunte cand timpul imi va permite. Concluzia finala:merita mers in delta in perioada asta.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 21 Aug 2013, 06:53

2 fotografii de la deltaic (click pentru poza in format mare)

in cautarea stiucilor capitale
Imagine

"cel ce nu s-a putut loga la forum"si prima captura
Imagine
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Aug 2013, 10:25

cu durere in inima ca mi s-or dat planurile peste cap si nu am putut sa il urmaresc pe deltaic , va zic ca am si o veste buna ...cineva sta acasa si munceste la bidoane :twisted: ...or inceput sa se coaca coarnele domnilor :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 21 Aug 2013, 10:49

Auch, ficatu...

Scrie răspuns