plec impreuna cu niste prieteni in zona Dunavat si vom pescui uzlina, dunavat si sf gheorgherine scrie:care voi... si unde ?haralambie scrie:plecam noi in delta joi
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: totul despre Delta
pe ~~~
Va cazati la vro pensiune? sau aveti pe cineva acolo? m.as baga si eu cu tata..la o iesire ,daca mai sunt locuri...impartim toate cheltuielile:)..daca vreti
-
- junior
pescar94 din pacate locurile la pensinea unde mergem nu sunt foarte marulte.. e o pensiune mica si cocheta in Dunavat.. 4-5 camere
fir intins daca ajungi si cine stie poate ne intelnim pe apa cumva
fir intins daca ajungi si cine stie poate ne intelnim pe apa cumva

pe ~~~
Cum "haralambie" haladuieste cine stie pe unde,voi face eu relatari proaspete din zona de "conflict". Stirile au fost primite telefonic. Pe incinte, stiuca,ofera partide frumoase. Pe natural,la "taieturi",pe Sf.Gh.,avatii fac legea. Se prinde binisor crap si pe Sf.GH. si pe Chilia sau Lopatna 2.
In zona Milei 23 ... ceva informatii? Stiu ca va avea loc satamana viitoare un concurs de spinning pe incintele de la Stipoc...
-
- junior
@deltaic... chiar asa dam din casa?:)))
maine poimaine te superi pe om si mutam chiolhanu de info in alta parte
glumesc ... pescarii adevarati stiu unde sa gaseasca relatarile... si in scris... pe alte surse...si pe apa
fire intinse domnilor.... sezonul abia incepe
maine poimaine te superi pe om si mutam chiolhanu de info in alta parte
glumesc ... pescarii adevarati stiu unde sa gaseasca relatarile... si in scris... pe alte surse...si pe apa

fire intinse domnilor.... sezonul abia incepe
pe ~~~
>haralambie< tot pisicher ai ramas ! Am ajuns la concluzia ca pentru cei care merg mai rar in delta ,informatiile pot fi utile si nu prea... Ca in orice activitate(sport de ex.)antrenamentul/ exercitiul face diferenta. Cum bine spunea un clasic in viata (Homer),mergand atat de des si pescuind intr-un anume fel,specific zonelor deltaice,ajungi sa gandesti ca stiuca(sau ca pestele vizat). Multi amici care merg rar in delta,sunt contrariati de faptul ca nu prind peste. Perioade bune,pescari experimentati care prind,conditii optime dar,rezultatele lor lasa de dorit. Incerc sa-i constientizez de faptul ca cel putin ar fi nedrept fata de noi,cei care ne petrecem o mare perioada a anului in delta,care investim mult in informatii si materiale,ca rezultatele sa fie apropiate sau egale.Nu poti vizita atat de rar delta cu pretentii supradimensionate.Pot fi perioade de exceptie,tot mai rare in ultima vreme,in care sa se prinda foarte bine. Pescuitul in delta,pe natural cel putin,sta destul de rau(cu mici exceptii).Factorii care au dus la degradarea treptata a zonei sunt binecunoscuti si nu mai insist asupra lor. Vina,dupa parerea mea,trebuie sa o impartim toti cei care mergem in zona sau ne dam iubitori ei.
>nik2008<ar trebui sa ajung vineri la Mila 23 si voi veni cu vesti proaspete.
>nik2008<ar trebui sa ajung vineri la Mila 23 si voi veni cu vesti proaspete.
-
- junior
@deltaic era doar o gluma... amara la cum se desfasoara discutiile aici
nicidecum la adresa celorlalti participanti... care dupa cum ai spus sunt avizi de orice informati reliable
cinste tie ca esti consecvent... cu informatiile
fir intins,... ca aud ca iarasi pleci in delta;)
nicidecum la adresa celorlalti participanti... care dupa cum ai spus sunt avizi de orice informati reliable
cinste tie ca esti consecvent... cu informatiile
fir intins,... ca aud ca iarasi pleci in delta;)
pe ~~~
Multumesc deltaic. Spune-mi, te rog, mergi la concursul organizat de Bogdan la Stipoc?
Ma uitam pe vreme...astia spun ca duminica, luni si marti va ploua. Eu voi ajunge luni de dimineata la Mila.
Sper sa sa reusesc, printre picaturi de ploaie, sa inmoi batul.
Ma uitam pe vreme...astia spun ca duminica, luni si marti va ploua. Eu voi ajunge luni de dimineata la Mila.
Sper sa sa reusesc, printre picaturi de ploaie, sa inmoi batul.
Concurs pe Stipoc ??? Nu-mi dau seama unde s-ar putea tine. Oricum nu-mi place ideea de concurs la pescuit.
Haralambie trec azi pe la tine sa te pup de ramas bun inainte de plecare. Nu am mai fost in delta de 24 de zile si sunt agitat.Rar se intampla asa ceva.
Haralambie trec azi pe la tine sa te pup de ramas bun inainte de plecare. Nu am mai fost in delta de 24 de zile si sunt agitat.Rar se intampla asa ceva.