totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
deltaic
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de deltaic » 03 Oct 2012, 18:29

Nu am reusit sa dau de nimeni care a fost de curand in zonele mentionate.Eu am fost acum vreo luna si in afara de Potcoava,Gorgovat,Gorgova si Radacinos,nu am vizitat alte lacuri. Apa era tulbure si scazuta(acum o luna).Pe Cuibul cu Lebede nu m-am mai obosit sa intru la cum arata zona.Pe Litcov se pescuia la stationar si cei de acolo nu pareau prea incantati de rezultate. Imi pare rau ca nu pot fi de ajutor. Poate alti forumisti sa aiba informatii mai de actualitate. Oricum daca te duci>>FIR INTINS !

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 03 Oct 2012, 19:41

deltaic scrie:>D2O<O partida pe incinta iti creaza sanzatia ca esti pescar bun. Multa lume recurge la varianta asta in momente de restriste. Iaca-ta am ajuns si eu sa recurg la varianta "dama cu camelii"(citat celebru). Si-a dorit foarte mult bunul meu prieten,...sti de cine vorbesc Serbane. Asta crede ca daca prinde pe incinte a devenit gurul spinningului.Total eronat. Oricum, m-a luat valul si am muncit din greu.
incinta ,neincinta sunt convins ca meritat iesirea datorita companiei

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 03 Oct 2012, 22:11

>sherbamont<Pe langa faptul ca am ras copios,povestirile din nenumaratele lui expeditii prin lumea larga, ne-au fascinat(o parte le cunosteam).Totul a culminat cu expeditia Antartica ,cand toti cei ce nu-mi cunosteau partenerul, au ramas cu gura cascata. A fost o iesire de exceptie.

pescar94
senior
senior

Mesaj de pescar94 » 15 Oct 2012, 15:18

A fost cineva in Delta recent? Merge stiuca? A.s vrea ca pe sf de saptamana sa fac o iesire in Delta..pe holbina..razelm isac uzlina..depinde d timp ?Stiti ceva de aceste locatii?

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 15 Oct 2012, 16:51

am fost eu 4zile,chiar prin zona unde vrei sa te duci.destul de slab,multi traistari care iau tot indiferent de dimensiune. :cry: am vorbit cu mai multa lume,nemultumire generala.

pescar94
senior
senior

Mesaj de pescar94 » 16 Oct 2012, 14:54

off..numai nemancati care fac economii 1 an intreg si se duc 3 zile in delta si aduna peste cat se poate nu mai tin cont de marime..prohibitie nimic !! niste distrugatori ai faunei Deltei..,multumesc frumos de informatie :)

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 16 Oct 2012, 17:33

plecam noi in delta joi
din ce am auzit s-ar si prinde.. si stiuci ceva.. dar si alte specii rapirtoresti:)

fir intins
pe ~~~

pescar94
senior
senior

Mesaj de pescar94 » 16 Oct 2012, 18:38

Chiar astzi am sunat acolo,am inteles ca se prinde bine pe canalul isac-uzlina intre lacuri acolo:)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2012, 21:49

haralambie scrie:plecam noi in delta joi
care voi... si unde ? :headbash:

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 17 Oct 2012, 09:33

Am fost in delta intre 5-13 oct. am cautat stiuca dar cu rezultate destul de slabe. Prima zi a fost acceptabila dupa care luni a fost o racire brusca si un vant foarte puternic. Stiuci prindeam dar mici cele mari nu le-am putut prinde aproape deloc. In ultimele zile cand vremea s-a stabilizat am inceput sa avem si capturi mai mari dar rare. Am stat in Crisan, dimineata devreme am incercat de cateva ori vobleritul intre barci si pontoane cu rezultate acceptabile, avati si strapi.

Scrie răspuns