Daca pentru faptul ca pleaca pun si eu bani de doua cartuse....ANDREI RIGA scrie:Cand ne mai vedem sa-mi aduci aminte sa te-mpusc!deltaic scrie: Imi fac bagajele pentru joi.
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: totul despre Delta
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- junior
nu e nici o problema imi pregatesc si eu cateva iesiri consecutive vre-o 4 wknd poate leg si o sapt dintre ele... sa mai egalizam acolo numaruldeltaic scrie: Imi fac bagajele pentru joi.

pe ~~~
Haralambie, mai stai mult prin delta si o sa ai toate tigaile deformate pe fata ta. S-ar putea sa fie valabil si pentru mine.
-
- junior
aia e deltaic... o sa invatam sa purtam casca...
si evident sa avem grija sa punctam si la family life...
macar sa mai avem ce pescui...
na ca am scris inca odata pe forum hahahahaha:)
si evident sa avem grija sa punctam si la family life...

macar sa mai avem ce pescui...

na ca am scris inca odata pe forum hahahahaha:)
pe ~~~
Despre delta,putine de spus. Am pescuit numai pe incinta(nord).Asa a dorit amicul care m-a insotit. Au fost 3 zile in care echipamentul a fost solicitat la maxim.Am febra musculara la mana dreapta,este prima data cand fac.
Dunarea este in crestere usoara. Cateva zone impracticabile acum ceva timp,sunt relativ sigure de navigat.Totusi nivelul este inca foarte scazut. M-am intalnit cu o garamada de amici care pescuiau la stationar. Pe Lopatna si Olguta se prinde caras si crap.Bibanul continua sa fie prezent in multe locuri.
Lacurile din nordul Milei 23,Babina,Matita si toate baltoacele din zona sunt pusti,semn ca nu se prinde nimic. Nu am avut timp de plimbari si de discutii.Plecam la prima ora si ne intorceam seara(la Mila 23) storsi de vlaga.
Dunarea este in crestere usoara. Cateva zone impracticabile acum ceva timp,sunt relativ sigure de navigat.Totusi nivelul este inca foarte scazut. M-am intalnit cu o garamada de amici care pescuiau la stationar. Pe Lopatna si Olguta se prinde caras si crap.Bibanul continua sa fie prezent in multe locuri.
Lacurile din nordul Milei 23,Babina,Matita si toate baltoacele din zona sunt pusti,semn ca nu se prinde nimic. Nu am avut timp de plimbari si de discutii.Plecam la prima ora si ne intorceam seara(la Mila 23) storsi de vlaga.
-
- junior
joi plec in nord...sa mai echilibram situatia
putin mai in nord decat domniile voastre....
putin mai in nord decat domniile voastre....

pe ~~~
-
- veteran
Ce sa-i faci, cu varsta vin toate !deltaic scrie:Am febra musculara la mana dreapta,este prima data cand fac.
... storsi de vlaga.

-
- junior
\LIKE LIKEANDREI RIGA scrie:Ce sa-i faci, cu varsta vin toate !deltaic scrie:Am febra musculara la mana dreapta,este prima data cand fac.
... storsi de vlaga.
am mai zis ca ar merita un like pe acest forum..dar .. in lipsa... (de interes) il dam manual

pe ~~~
Asha "febra"...mai zic shi io!