totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de fanelul » 07 Sep 2012, 20:45

aaaa.... "mistretii"!!! Probabil ca pe cotele astea nu isi permit nici sa scoata hergheliile la plimbare!
RX6 & Daiwa SS owner!

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 08 Sep 2012, 18:52

incurajatoare vesti! :wallbash: cum spuneam,poate prin octombrie sau noiembrie sa se schimbe ceva.cel putin cade bradisu'.amicii tai care au pescuit pe sf.ghe.,ce-or fi facut?ai vesti?mai plecase fane pe chilia,ce naiba face?nu reusesc sa dau de el!o fi trecut la ucrainieni? :shock:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 10 Sep 2012, 17:26

Fane,ametit cum il stim,a plecat sa pescuiasca pe Cernovca si, cum era si normal,a nimerit pe un canal din Rosca -Buhaiova,crezand ca este pe Cernovca.Probabil s-a ancorat undeva in apropiere de canalul vizat.Pescuia in zona protejata.A urmat un mare scandal cu(nu dau nume) agentul de la biosfera.Pana la urma totul s-a terminat cu bine.Conflictul a fost aplanat de amicul din Chilia. A prins Fane niste baritai "crapalai "cam de 400-500g ,mai mare frumusetea(asta dupa ce a ajuns pe canal).S-a confesat ca a oprit vreo 4 la kil si nu mai vreau sa stiu nimic de el pana la anu'. Spunea ca era sa esueze pe Babina(daca a nimerit Babina). Apa scazuta(asta o stiam deja).

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 10 Sep 2012, 21:05

fost si eu rapid de joi dimineata pana duminica la pranz
din nou la Traian la Delta Paradis, singurul loc unde cred eu ca preturile au ramas inca de bun simt
nu e o cazare de 5 stele, poate nici macar 1 stea acum ca se chinuie sa reconstruiasca fostul hotel/restaurant
nu sunt nici super servicii dar macar vezi si simti pe propria piele ca oamenii (patroni/administratori/personal) se chinuie sa te faca sa te simti bine acolo
si acum imi aduc aminte de o experienta de la Complexul Cormoran unde ni s-a cerut taxa de pahar 5 lei de persoana pentru doua sticle de vin de tara adus de cineva ... huh ... nu mai vreau sa traiesc asa ceva

pescuitul ... mai slab decat ne asteptam
3 stiuci undeva la 2kg, restul mici, foarte mici si foarte foarte mici
ca nicioadata cred ca am prins mai mult de 5 pixuri nu mai mari de 10-15cm

cam atat in seara asta ce trebuie sa pregatesc baita pentru noul pescar al familiei

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 10 Sep 2012, 21:33

In primul rand >>Sa-ti traiasca noul pescar al familiei si sa va aduca numai bucurii !
Ajung la concluzia ca sunt total rupt de realitate.Aud de niste preturi si situatii de-a dreptul penibile.Nu am inteles-o p'aia cu taxa de pahar,nu inteleg cum de costa atat cazarile prin delta,tot felul de plati pentru ...mai stiu eu ce! Pe alte topicuri,am citit postari despre servicii pe zi/sejur care au costat cat ma costa pe mine jumatate din escapadele anuale. Nu stiu daca sa ma bucur pentru statutul meu privilegiat(cel putin aparent) sau eu sunt cel care ma iluzionez.Pe incinte platesc si eu ziua de pescuit dar,cam atat. Nu prea pescuiesc pe incintele "uzuale",am alte locuri. In perioada asta cu nivelul apei scazut,implicit sunt afectate si incintele. Caldura excesiva a dus la explozia vegetatiei in toate zonele,fie ele private sau nu. Au fost situatii cand,pe incinte "celebre",nu am prins nimic.

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 11 Sep 2012, 12:28

multumim pentru urari ... mai avem putin pana sa putem tine o lanseta in mana :lol:
faza cu taxa de pahar ... hmmmm
pai a fost cam asa: acum vreo 4-5 ani am fost intr-un fel de team building la Complexul Cormoran
nu eram as impatimit cu pescuitul la rapitori pe vremea aia dar abia asteptam sa revad Delta pe care nu o vazusem de multi ani
de asemenea abia asteptam sa degust cateva specialitati pescaresti pe care din pacate nu le poti manca decat in Delta
dar surpriza, bucatarul era din Brasov sau cam asa ceva si cel mai bun lucru pe care l-am mancat in cele cateva zile petrecute acolo a fost o friptura de vita, asta in conditiile in care la asazisa masa festiva am avut stiuca umpluta, plachie, saramura, crap la protap si altele ... ups ... mint, extraordinari au fost niste bibani prajiti, prinsi de noi dimineata si curatati si gatiti de o tanti de la bucatarie care cred ca era de prin zona
cam atat despre mancare
bautura??? ... la inceput am avut un soc cand am vazut ca o bere are pretul unui club de super fitze din bucuresti .. dar am zis: asta este ... le e foarte greu sa aprovizioneze aici deci poate nu e chiar anormal sa coste asa de mult
unul dintre noi a adus cateva sticle de vin de tara pe care sa le bem si noi la un pahar de vorba pe terasa
toata bune si frumoase pana cand am cerut cateva pahare sa putem savura deliciosul lichid bahic
respunsul a fost naucitor: normal nu aveti voie sa consumati alte bauturi decat cele din complex dar pentru voi facem o exceptie in schimbul unei taxe de 50mii lei (vechi bineinteles) pentru pahar :wallbash:
ce pot sa spun mai mult?

complexul este oarecum ok, cazarea cat de cat buna, exista si o piscinuta mai mult sau mai putin curata dar cam aici se opresc partile bune
dupa intamplarea asta nu ma mai intorc acolo chiar daca ar ramane singurul loc din Delta

din pacate nu am barca, nu cunosc delta bine si nici macar nu am prieteni care sa indeplineasca una dintre conditiile anterioare
asa ca de atunci merg numai la Traian, unde ma simt bine chiar daca nici acolo nu e perfect

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Sep 2012, 19:52

Psihoza lufarului.
In zona litorala a deltei si nu numai,se prinde lufar.Toata lumea a casunat pe bietul peste. Probabil toti il retin(desi aproape nimeni nu recunoaste) dar,...are marea peste,... nu-i asa? Am tot primit invitatii la pescuit.
Crapul s-a cantonat pe Sf. Gheorghe.Cel putin asa se pare. Am prieteni in zona care,uimitor, au si eliberat o mare parte a capturilor.Si-au oprit cateva bucati(de pofta cica)iar restul s-au intors "acasa". Daca este asa:>>Bravo lor !<<

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 25 Sep 2012, 11:28

Din surse demne de incredere,am aflat ca a inceput stiuca sa se miste. Vorbim de zonele naturale si de stiuci nu marlite. A fost mai dificil in a gasi adancimea si nalucile potrivite.Frecventa mare la cele de 1 1/2 kg.S-au vazut si cateva spre 3 Kg. Bibanul,ca de obicei,prezent. Craparii destul de multumiti.
Imi fac bagajele pentru joi.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 25 Sep 2012, 12:12

deltaic scrie: Imi fac bagajele pentru joi.
Cand ne mai vedem sa-mi aduci aminte sa te-mpusc! :evil:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 25 Sep 2012, 12:37

Nu fi trist,iti voi scrie o carte postala.Iau una d'aia cu gupi frumosi colorati.

Scrie răspuns