totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de D_ali » 23 Aug 2012, 15:41

deltaic scrie:
D_ali scrie:.se trag la "gropan"...:)
Poate la cazan.Te-ai reactivat,mon cher ? Ai cam absentat...
Cine vorbeste...Ti-au crescut stufuri si branhii de cand nu ne-am mai vazut :)
O toyota in Delta in week?

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 23 Aug 2012, 16:17

Pana si "lipoveanul hot" m-a sfatuit sa stau acasa. Prietenul din Chilia a cam fost de aceeasi parere. Saptamana viitoare nu cred ca mai rezist ispitei.Am fost prin Apuseni."Leopardul de zapada"(Homer-singurul om care nu s-a putut loga la forum) este pe valea Latoritei ,bulversat nivelul extrem de scazut al apei. Radea de mine cand i-am marturisit ca vreau sa merg in delta.M-a sfatuit sa-mi iau un carutz de butelii si sa-mi car trusele pe lacuri.Sa vezi si tu ce prieteni am.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 23 Aug 2012, 16:41

deltaic scrie:Pana si "lipoveanul hot" m-a sfatuit sa stau acasa. Prietenul din Chilia a cam fost de aceeasi parere. Saptamana viitoare nu cred ca mai rezist ispitei.Am fost prin Apuseni."Leopardul de zapada"(Homer-singurul om care nu s-a putut loga la forum) este pe valea Latoritei ,bulversat nivelul extrem de scazut al apei. Radea de mine cand i-am marturisit ca vreau sa merg in delta.M-a sfatuit sa-mi iau un carutz de butelii si sa-mi car trusele pe lacuri.Sa vezi si tu ce prieteni am.
Vezi cum ie viata asta...:)
M-a sunat batranu' acu vre-o doua saptamani, era tot pe Lato..., si mi-o zis: Sa fac muste! Hrrrrr!
..."astia" de la o varsta umbla numa' singuri...nu-i corect, NU-I CORECT, domne'!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 29 Aug 2012, 19:18

Salut cunoscatori ai Deltei.
Se apropie vremea sa petrecem traditionala saptamana anuala de pescuit, in Delta.
Pana acum, am fost doi ani la rand la Delta Paradis , a lui Traian. Anul acesta am dori sa schimbam incinta de stiuca.
Variante: Holbina, Cormoran, Ultima frontiera. As dori ceva sfaturi despre aceste incinte, nu dorim lux ci stiuci.
Am primit oferta de la Periprava:90 Euro/zi cazare, masa, taxa pescuit, barca. (fara transport din Tulcea). Mi se pare scump, tinand cont ca la Traian e 200 lei/zi cam aceleasi sevicii.
Inca nu stiu costurile pentru Holbina si Cormoran.
Apreciez orice informatie, verificata.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 30 Aug 2012, 06:47

@Uzlina - Cormoran din ce stiu 250 lei/barca in care e inclus si barcagiu
ca si cazare iti recomand sa vorbesti cu WildDanube... are un ponton cu tot ce trebuie ancorat la intrarea in incinta! In plus se gatestet foarte bine

@ Holbina din ce stiu s-a vandut si nu stiu daca mai este open for public :) ma intereseaza si pe mine npoutati

Incintee din nord chilia .. periprava merita.... dar ai costurile de deplasare pana acolo

fir intins!

P.s. acest post este dedicat si lui deltaic...:P
pe ~~~

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 30 Aug 2012, 16:11

>haralambie<,stimabile, vulpe batrana,ai zapacit incintele deltei. Ai ajuns spaima patronilor de incinte.Ca o circumstanta atenuanta,stiu iti place sa pescuiesti si pe zone salbatice.Promisiunea-i promisiune,mergem impreuna pe...sti tu...asta prin octombrie,poate inchiriem cate o motocicleta daca tot mai scade apa.
Nu ma astepta la targ ca nu pot ajunge,du-te tu si vezi ce jucarele mai cumperi.
V-am pupat ! Plec in delta ! Pana marti nu incercati sa ma sunati la tel.

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 31 Aug 2012, 07:23

da...adevarat
la toti ni-i greu...dar nu la toti in acelasi timp....:) ffir intins si vezi sa nu lovesti motorul ;)
pe ~~~

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Sep 2012, 12:29

Poate va sunt de folos niste preturi actualizate:
1. Ultima Frontiera - Periprava
Imagine

2. Incinta Cormoran (solicitare pentru 6 pescari):
Imagine

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Sep 2012, 12:37

si tarifele de cazare si masa pentru Ultima Frontiera:
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Sep 2012, 18:48

Am un prieten care pleaca maine in Ungaria ,e drept la crap ,in echipa de 4 pescari. Costurile de cazare si pescuit /persoana vin cam la 60 lei/24 ore! Casuta de pe balta are 4 paturi,apa calda si aer conditionat! Baietii prind cca 400-500 kg crap /sejur. Geme apa de salau ,dar este oprit la pescuit.Oare mai trebuie sa scriu ceva? :twisted:

A da, nu este mirifica,eterna si fascinanta Delta a Dunarii care la preturile afisate pare a se situa undeva intre Menton si Nisa... :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns