discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

deltaic scrie:D_ali scrie:.se trag la "gropan"...

Poate la cazan.Te-ai reactivat,mon cher ? Ai cam absentat...
Cine vorbeste...Ti-au crescut stufuri si branhii de cand nu ne-am mai vazut

O toyota in Delta in week?
-
deltaic
- veteran

Pana si "lipoveanul hot" m-a sfatuit sa stau acasa. Prietenul din Chilia a cam fost de aceeasi parere. Saptamana viitoare nu cred ca mai rezist ispitei.Am fost prin Apuseni."Leopardul de zapada"(Homer-singurul om care nu s-a putut loga la forum) este pe valea Latoritei ,bulversat nivelul extrem de scazut al apei. Radea de mine cand i-am marturisit ca vreau sa merg in delta.M-a sfatuit sa-mi iau un carutz de butelii si sa-mi car trusele pe lacuri.Sa vezi si tu ce prieteni am.
-
D_ali
- veteran

deltaic scrie:Pana si "lipoveanul hot" m-a sfatuit sa stau acasa. Prietenul din Chilia a cam fost de aceeasi parere. Saptamana viitoare nu cred ca mai rezist ispitei.Am fost prin Apuseni."Leopardul de zapada"(Homer-singurul om care nu s-a putut loga la forum) este pe valea Latoritei ,bulversat nivelul extrem de scazut al apei. Radea de mine cand i-am marturisit ca vreau sa merg in delta.M-a sfatuit sa-mi iau un carutz de butelii si sa-mi car trusele pe lacuri.Sa vezi si tu ce prieteni am.
Vezi cum ie viata asta...

M-a sunat batranu' acu vre-o doua saptamani, era tot pe Lato..., si mi-o zis: Sa fac muste! Hrrrrr!
..."astia" de la o varsta umbla numa' singuri...nu-i corect, NU-I CORECT, domne'!
-
Adrian SB
- veteran

Salut cunoscatori ai Deltei.
Se apropie vremea sa petrecem traditionala saptamana anuala de pescuit, in Delta.
Pana acum, am fost doi ani la rand la Delta Paradis , a lui Traian. Anul acesta am dori sa schimbam incinta de stiuca.
Variante: Holbina, Cormoran, Ultima frontiera. As dori ceva sfaturi despre aceste incinte, nu dorim lux ci stiuci.
Am primit oferta de la Periprava:90 Euro/zi cazare, masa, taxa pescuit, barca. (fara transport din Tulcea). Mi se pare scump, tinand cont ca la Traian e 200 lei/zi cam aceleasi sevicii.
Inca nu stiu costurile pentru Holbina si Cormoran.
Apreciez orice informatie, verificata.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
haralambie
- junior

@Uzlina - Cormoran din ce stiu 250 lei/barca in care e inclus si barcagiu
ca si cazare iti recomand sa vorbesti cu WildDanube... are un ponton cu tot ce trebuie ancorat la intrarea in incinta! In plus se gatestet foarte bine
@ Holbina din ce stiu s-a vandut si nu stiu daca mai este open for public

ma intereseaza si pe mine npoutati
Incintee din nord chilia .. periprava merita.... dar ai costurile de deplasare pana acolo
fir intins!
P.s. acest post este dedicat si lui deltaic...

pe ~~~
-
deltaic
- veteran

>haralambie<,stimabile, vulpe batrana,ai zapacit incintele deltei. Ai ajuns spaima patronilor de incinte.Ca o circumstanta atenuanta,stiu iti place sa pescuiesti si pe zone salbatice.Promisiunea-i promisiune,mergem impreuna pe...sti tu...asta prin octombrie,poate inchiriem cate o motocicleta daca tot mai scade apa.
Nu ma astepta la targ ca nu pot ajunge,du-te tu si vezi ce jucarele mai cumperi.
V-am pupat ! Plec in delta ! Pana marti nu incercati sa ma sunati la tel.
-
haralambie
- junior

da...adevarat
la toti ni-i greu...dar nu la toti in acelasi timp....

ffir intins si vezi sa nu lovesti motorul

pe ~~~
-
Adrian SB
- veteran

Poate va sunt de folos niste preturi actualizate:
1. Ultima Frontiera - Periprava
2. Incinta Cormoran (solicitare pentru 6 pescari):

-
Adrian SB
- veteran

si tarifele de cazare si masa pentru Ultima Frontiera:

-
Zamfi
- veteran

Am un prieten care pleaca maine in Ungaria ,e drept la crap ,in echipa de 4 pescari. Costurile de cazare si pescuit /persoana vin cam la 60 lei/24 ore! Casuta de pe balta are 4 paturi,apa calda si aer conditionat! Baietii prind cca 400-500 kg crap /sejur. Geme apa de salau ,dar este oprit la pescuit.Oare mai trebuie sa scriu ceva?
A da, nu este mirifica,eterna si fascinanta Delta a Dunarii care la preturile afisate pare a se situa undeva intre Menton si Nisa...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.