DADracuMic scrie:Ce mama naibi se intampla de suntem asa secretosi mai domnilor? Se termina pestela ca dam noi la lingura sau ca dau altii la plase?
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Tu dute brae pe Sulina, c-ai sa-l vezi pe unde ataca...DracuMic scrie:Foarte buna informatia...la cata lume merge la avat pe Sulina sa nu cumva sa-i prinda pe toti.!!!adrian99 scrie:avat se prinde foarte bine pe Sulina(nu spun exact locatie...se stie de ce)
De exemplu,eu merg duminica pentru o saptamana la Sulina si as fi tare recunoscator celor care mi-ar da un pont.
Ce mama naibi se intampla de suntem asa secretosi mai domnilor? Se termina pestela ca dam noi la lingura sau ca dau altii la plase?
"(nu spun exact locatie...se stie de ce)"......?....Pai nu se prea stie!!!!...in cazul Sulinei si argumentez de ce:
1.Localnicii nu prea sunt interesati de avat, oricum majoritatea celor de acolo care pescuiesc "la lanseta" cum zic ei, o fac rudimentar, cu fire groase si naluci ce nu prea dau randament la avat;
2.Cati din cei care frecventam forumul, pescuim constant la Sulina, aproape exclusiv din barca, astfel incat "sa ne calcam pe bataturi", locurile fiind limitate....?
asa ca...."pe cale de consecinta".....vorba celor de la Curtea Constitutionala, locuri bune de avat sunt (aproape in aceasta ordine):
La Farul Nou, pe langa maluri, la primul si al doilea prag (asta o sa-ti dai seama punand un jig sanatos...pe care o sa-l poti pierde cu putin nenoroc repede....) si aval de far, chiar la intrarea dunarii in mare (asta e in general cel mai tare loc, cu avati mai grosi, poate o sa vezi si aglomeratie de pasari ce ataca pestisorii la suprafata, pe langa avati);
un alt loc bunicel, dar cu avati mai mici este cel amonte de "Bazinul Mic", aproximativ 200 m amonte de gura de intrare (in dreptul placii cu km 65 te fixezi cu barca, la aproximativ 50 de m de mal.....e o "groapa" acolo, se mai prind si moace...nu somni si ceva salaiasi);
La "intersectia" de la Farul Vechi, max 700-800 m aval de locul anterior....bun si ala;
Daca nu ai barca....la Unitatea Militara, inainte de podul spre mare(cca 500 m de pod e un drum spre unitate....se vade locatia la dreapta, imediat langa unitate e o groapa ce tine ceva avatei, salai si salaiasi (cei mai multi cei din urma) si ceva "somotel"
Salut!
1.Localnicii nu prea sunt interesati de avat, oricum majoritatea celor de acolo care pescuiesc "la lanseta" cum zic ei, o fac rudimentar, cu fire groase si naluci ce nu prea dau randament la avat;
2.Cati din cei care frecventam forumul, pescuim constant la Sulina, aproape exclusiv din barca, astfel incat "sa ne calcam pe bataturi", locurile fiind limitate....?
asa ca...."pe cale de consecinta".....vorba celor de la Curtea Constitutionala, locuri bune de avat sunt (aproape in aceasta ordine):
La Farul Nou, pe langa maluri, la primul si al doilea prag (asta o sa-ti dai seama punand un jig sanatos...pe care o sa-l poti pierde cu putin nenoroc repede....) si aval de far, chiar la intrarea dunarii in mare (asta e in general cel mai tare loc, cu avati mai grosi, poate o sa vezi si aglomeratie de pasari ce ataca pestisorii la suprafata, pe langa avati);
un alt loc bunicel, dar cu avati mai mici este cel amonte de "Bazinul Mic", aproximativ 200 m amonte de gura de intrare (in dreptul placii cu km 65 te fixezi cu barca, la aproximativ 50 de m de mal.....e o "groapa" acolo, se mai prind si moace...nu somni si ceva salaiasi);
La "intersectia" de la Farul Vechi, max 700-800 m aval de locul anterior....bun si ala;
Daca nu ai barca....la Unitatea Militara, inainte de podul spre mare(cca 500 m de pod e un drum spre unitate....se vade locatia la dreapta, imediat langa unitate e o groapa ce tine ceva avatei, salai si salaiasi (cei mai multi cei din urma) si ceva "somotel"

Salut!
devalin era vb de pescuitul avatului pe Sulina(brat al Dunarii)....
n-am facut nicio referire la orasul Sulina...
spuneai de localnici ca nu pescuiesc la asa ceva
e drept,insa daca te vada c-ai prins iti vor impanzi locul....
alaturi de alti pescari de pe la pensiuni trimisi acolo de catre gazde in urma in formatiilor date de pescarii de buna credinta....

spuneai de localnici ca nu pescuiesc la asa ceva
e drept,insa daca te vada c-ai prins iti vor impanzi locul....
alaturi de alti pescari de pe la pensiuni trimisi acolo de catre gazde in urma in formatiilor date de pescarii de buna credinta....

Multumesc de informatii....sunt de folos.
NU vreau sa intru in alte discutii asa ca rog pe cei care i-am suparat sa ma ierte.!
NU vreau sa intru in alte discutii asa ca rog pe cei care i-am suparat sa ma ierte.!
Io cred ca informatiile utile le culegi cand esti prin zona, pentru ca intre timp pot apare multe "schimbari" pana ajungi acolo...
"devalin era vb de pescuitul avatului pe Sulina(brat al Dunarii)...
".....unde vezi referire la oras?...oricum buna precizarea cu bratu, era necesara....(am inteles sarcasmul sau mai bine...ironia), numa' ca nu ma prea priveste...am citit exact ce a scris "Dracu Mic"....sper sa fie ceea ce ar trebui sa fie un pescar)
omul a spus ca merge o saptamana la Sulina......nu pe Sulina -"eu merg duminica pentru o saptamana la Sulina".....de aia am oferit informatii despre si cu locatii din proximitatea orasului.....
In rest,
pace

omul a spus ca merge o saptamana la Sulina......nu pe Sulina -"eu merg duminica pentru o saptamana la Sulina".....de aia am oferit informatii despre si cu locatii din proximitatea orasului.....
In rest,
pace
>DracuMic<Stai fara griji,nu ai suparat (sper)pe nimeni.Sunt discutii normale in "breasla"noastra.Atata timp cat subiectele sunt dezbatute in limitele bunului simt,nu pot fi decat constructive.
Oricum locurile cu avati nu cred ca sunt interesante pt localnici! Nu cred ca are "valoare economica" pt ei pestele asta.
Multumim insa pt locurile celelalte...
Multumim insa pt locurile celelalte...
RX6 & Daiwa SS owner!
- Lostrita
- utilizator constant
Prima partida in delta: 7 zile-22k stiuca-7 k somotei, cantitatea este prinsa exclusiv cu naluci.Foarte multa vegetatie si FOARTE MULTE PLASE !Ma intorc in noiembrie .