totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
da albert...ceva se ascunde...pestele 

>> Cernovca a fost deosebit de "seaca". In afara de mega distractie si gateli alese ,in regim de campanie , pescuitul s-a redus la capturi ce poate ne bucurau in perioada copilariei...
Stationar sau spinning , pe lacuri sau brat , capturile au fost rare si prapadite . As fi scris mai mult dar am niste treburi urgente nu sufera amanare . Probabil joi sunt din nou un delta , chiar daca nu se anunta o perioada prea grozava , lucrurile se pot schimba de la o zi la alta .
Stationar sau spinning , pe lacuri sau brat , capturile au fost rare si prapadite . As fi scris mai mult dar am niste treburi urgente nu sufera amanare . Probabil joi sunt din nou un delta , chiar daca nu se anunta o perioada prea grozava , lucrurile se pot schimba de la o zi la alta .
adrian,probabil o sa emigram catre china sau corea de nord in anii ce urmeaza.
Am ajuns foarte de dimineata la Tulcea. Apa buna, in scadere...
Dupa ce ne-am cazat, am fugit in Lumina si in Puiulet. Pana sa vina ploaia, a fost ok. Am prins foarte multe marlite, pixuri, stilouri si creioane. Aaa... si câțiva bibanoi. Desi nu mai ploua, iar vantul bate acceptabil, totusi capturile punctabile se lasa asteptate.
Dam numai cu linguri de toate neamurile si culorile!
Dupa ce ne-am cazat, am fugit in Lumina si in Puiulet. Pana sa vina ploaia, a fost ok. Am prins foarte multe marlite, pixuri, stilouri si creioane. Aaa... si câțiva bibanoi. Desi nu mai ploua, iar vantul bate acceptabil, totusi capturile punctabile se lasa asteptate.
Dam numai cu linguri de toate neamurile si culorile!
releateaza colegul nik2008 direct de la fata locului
asa nik2008,asteptam cu drag si emotii utimele stiri din delta .fire intinse in continuare.

albert,urmeaza o crestere sustantiala a Dunarii...atunci cand o sa pleci in Delta 

am observat:) D-zeu tine cu mine frate:))
prin zona peripravei ,este cam liniste ,deocamdata...
e liniste pana ajung eu ca dupa ...potopul:)
albert,speranta moare ultima...