totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Dupa atata ploaie cu siguranta creste apa. Depinde in Delta unde mergi: cu cat esti mai aproape de varsare, cu atat nivelul e mai putin influentat. Bratul Sulina este oricum cel mai putin influentat, fiind artificial. Eu plec de sambata in Delta si stau 7 zile, zona Crisan. Nu cred ca trebuie sa isi faca cineva griji de peste. Lacuri limpezi sunt multe, se ia stiuca bine de tot. Daca lacurile sunt agitate de vant, dai pe canale si tot prinzi. Mai ales acum, cand apa creste usor, in zona gurilor din lacuri, unde vine apa proaspata. Eu unul sunt optimist, frigul si vantul nu sunt de speriat. Jiguri ocupate! 

stripere,ai dat o veste buna sacosarilor
cand au auzit ca se ia stiuca cu sacul.... deja au pregatit butoaiele pentru iarna

cand au auzit ca se ia stiuca cu sacul.... deja au pregatit butoaiele pentru iarna

Daca sunt sacosari asa multi, hai sa inchidem forumul asta si toate forumurile de pescuit si sa comunicam prin SMS-uri secrete. Care mai e rostul acestui topic atunci?
cred c-ar fi o solutie 

În zona Pardina sau Chilia Veche a ajuns cineva în ultima perioadă?
Ceva vești?
Ceva vești?
salutare,eu acum m-am intors din delta,zona maliuc,am prins 3 zile rele cu ploi si vant,urat de tot,insa am reusit sa prind 1 1/2 zile de pescuit,prina jumatate am gasit ceva pe canalul ocolitor ce iese in Sontea cu rezultat de aprox.30 cumetre,a 2-a zi acelasi loc aceiasi abordare si rezulat 3 marlite...in rest apa murdara,obstacole de la furtuna ce a fost...pe Fortuna nu am fost deoarece nu ai loc sa te misti de plasele pescarilor de acolo.
albert,ar fi fost bine sa te uiti la prognoza inainte de a pleca...
chestia "plec oricum indiferent de vreme"...
daca tot ajungi acolo este important sa te simti bine(cat de cat)
parerea mea

chestia "plec oricum indiferent de vreme"...
daca tot ajungi acolo este important sa te simti bine(cat de cat)
parerea mea

Nu numai sacosarilor.adrian99 scrie:stripere,ai dat o veste buna sacosarilor![]()
Noi mergem cu un vaporas, care nu are congelator. Asa ca in afara de ce mancam in ziua respectiva, totul se elibereaza.
In fiecare an, la plecare, ne oprim la piata de peste din Tulcea si ne aprovizionam cu diverse sortimente.
Asadar, multumim foarte mult pentru informatii, tuturor celor care au postat noutati si sfaturi!

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Ceva sfaturi pentru clonc pe bratul Sulina? Desi e sfarsit de sezon si frig, ne bate gandul sa incercam de cateva ori.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- crapmaniacul
- veteran
Nu stiu cum e la clonc dar am auzit ca o ia bine stiuca la irlandeza de la GipoAdrian SB scrie:Ceva sfaturi pentru clonc pe bratul Sulina? Desi e sfarsit de sezon si frig, ne bate gandul sa incercam de cateva ori.