totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de adrian99 » 08 Sep 2016, 13:39

in general cei din Delta(in speta localnicii)nu prea inchiriaza barca+motor ci doar barca la care iti atasezi motor(daca ai) :D
pe langa asta daca nu ai permis(peste 5cp)si te intalnesti cu cei de la rezervatie....nu se stie cum se termina
asa ca daca vrei barca+motor(mai mare de 5cp ca sa si ajungi pe anumite locatii nu doar sa te "tarasti"pe apa)afara permis nu ai cum
poti apela si diverse persoane care contra cost merg si stau cu tine cat doresti
insa aici nu vb de 100lei ci cu mult mai mult... :roll:

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 08 Sep 2016, 15:37

Mie mi-a cam lasat un gust amar delta asta,dupa ce in ultimii ani singura amintire ramasa este gaura din buget.
In primavara un localnic din Crisan a facut pt noi urmatoarea cursa la urmatorul tarif:
Ne-a luat in Murighiol si ne-a dus in Crisan,barca gen laguna cu 20 cp,am avut si noi o barca Lotus 490 cu 20cp dar eram 5 persoane de aceea am apelat la el.
Deci: Prima zi Murighiol-Crisan a doua zi o excursie scurta pe cateva canale din zona (Litcov,etc) capturi 0,a treia zi am mers de la Crisan pe Obretinul Mare doar cu barca noastra nu am apelat la el,iar in ultima zi ne-a dus inapoi la Murighiol.
Tin minte ca am dat si cateva bidoane de benzina din benzina noastra.
Ei bine,barcagiul asta ne-a costat 900lei pt 2 curse Murighiol-Crisan/Crisan-Murighiol si o escapada pe 2-3 canale din zona Crisan.

Aveti grija cum va faceti calculele,peste in delta stim cu totii ca este din ce in ce mai putin insa costurile tot mai mari.

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 13 Sep 2016, 06:18

Oare de ce avem asa putine informatii despre delta vara asta? Probabil ca la sfarsitul saptamanii viitoare, o sa ajung in delta. Ma intereseaza daca are cineva noutati. Ma intereseaza ce se intampla in zona Babina, Matita.
Multumesc

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 13 Sep 2016, 07:21

pe matita si babina,pescuitul a mers bine pana acum aprox o luna. acum ,pe langa milioanele de plase, nici pescuitul la spinning nu prea merge.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 13 Sep 2016, 17:27

vegetatia se duce, si lacurile se tulbura. am pescuit aproape de matita, nu e greu sa-ti dai seama ca si acolo apa e la fel, tulbure. peste ...foarte foarte foarte slab. Despre tarife, sunt oameni si oameni, discutati tarifele de la inceput. barci de inchiriat se gasesc si in murighiol, (30-50 lei pe zi) si veniti voi cu un motor. daca nu te grabesti prea tare poti lua si 5 cai, sa fii in legalitate.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 14 Sep 2016, 13:36

mariusz scrie:Oare de ce avem asa putine informatii despre delta vara asta? Probabil ca la sfarsitul saptamanii viitoare, o sa ajung in delta. Ma intereseaza daca are cineva noutati. Ma intereseaza ce se intampla in zona Babina, Matita.
>Majoritatea vizitatorilor topicului se multumesc sa caute informatii fara sa ofere la randul lor detalii despre partidele de pescuit . Cum eu am avut , cel putin pana acum, un an destul de dificil , nu a avut cine sa descrie situatia . Nu prea s-a inghesuit lumea sa scrie cate ceva .

>La Jurilovca , nu am avut rezultate remarcabile la pescuit , exceptand o bibaneala multumitoare . Apa deltei a scazut , Dunarea este limpede , cam fara folos (acum am discutat cu localnici din Gorgova si Crisan) , multe lacuri in zona Litcovului au apa inverzita . Intrarea pe Merhei(nu merita efortul) ,dinspre Suez , devine dificila . Sontea , Fortuna , Olguta si zonele limitrofe...slabute . De la 1 sept. s-a deschis pescuitul cu setca...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 15 Sep 2016, 17:46

>>> Ma suna Homer ( singurul om ce nu s-a putut loga la forum ) si-mi spune :
“- Coane…, nu se prinde mai nimic prin delta , lacurile sunt imputite , ce sa mai…,e naspa rau …, nu crezi ca este timpul sa mergem ?
- Normal , la 4.00 plecam !"
Deci la 4.00 plecam.

x&0
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de x&0 » 15 Sep 2016, 18:52

Super tare. Mai putina planificare, mai multa distractie. Asteptam vesti duminica seara. Poate ne scrie si Homer. Nu cred ca stati mai mult, de luni vin ploile.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 15 Sep 2016, 18:59

>"x&0 ", nu ploile sunt problema , concediul lui Homer se termina duminica..., eu as fi stat pana marti . Week end-ul viitor sunt din nou in delta la o "sindicala"[17 participanti , din toate colturile tarii ,la o partida de pescuit(fiecare cu stilul sau) de 4 zile, la cort ].

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 16 Sep 2016, 22:22

Revin si eu cu niste detalii despre partida din Delta.
M-am intors in 11.09, dar pana acum timpul nu mi-a permis sa relatez cele întâmplate.
Am pleca in delta in data de 02.09 si am stat asa cum v-am spus pana in 11.09 dimineata.
Initial am mers pe dunărea veche in zona crisani, dar din cauza apei foarte tulburi care nu ne-a creat sperante nu am ramas. Am incercat sa găsim un loc pe bratul sulina dar acolo era si mai tulbure, asa ca am hotarat sa mergem pe bucla de la confluenta cu perivolovca. Acolo apa era mai buna si rezultatele pentru noi, care nu am avut vreun targhet anume, au fost multumitoare.
Am prins/ scapat crap pana pe la 10 kg atat pe mămăligă cat si pe porumb. Dimineata si seara ne-am distrat cu avat si sălau pana pe la 3 kg. Nu foarte multi, maxim 4 buc/ persoana/specie/ partida dar frumosi. Am avut si un avat care mi-a îndreptat o agrafă si a plecat cu voblerul.
Am vb si cu diverse persoane si am inteles ca pe Chiril si pe Taranova se lua stiuca chiar bine da nu mai mare de 2,5 kg, iar pe la diverse confluente gen Dunavat cu Sf. Gheorghe se lua binisor sălau.
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns