totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
deltaic
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de deltaic » 01 Sep 2016, 14:47

deltaic scrie: Cei ce au fost pe Litcov au venit dinspre Balteni si s-au oprit in dreptul Potcoavei(au fost pe Potcoava ,nu cea interzisa). Nu au intrat pe Isac si restul lacurilor din zona. Maine este vorba sa pescuiasca acolo .

Amicii au declarat zona moarta ! In afara de vreo 2 pixuri , nimic... azi se intorc pe la casele lor. Nimeni nu a reusit sa gaseasca pestimea si nici zone cu apa cat de cat ok .

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 02 Sep 2016, 07:08

deltaic scrie:
Pe Dunarea Veche se pescuieste la stationar , apa este relativ curata (comparativ cu restul deltei).
Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum) si inca cativa se intorc acasa in seara asta sau maine dimineata , rezultatele au fost per ansamblu slabe. Cei ce vroiau sa plece vineri(2 echipe) si-au amanat plecarea .
Salutam domnule ! Dat fiind ca se prelimina o plecare In Delta la jumatatea sapt. viitoare, eram curios asupra situatiei apelor. Este spre limpezire Delta sau turbiditatea este in continuare prezenta din plin pe canalele mari sau si pe lacuri a intrat noroiul ? In principiu de joi dimineata vom cerceta canalele si lacurile mai apropiate sau mai indepartate incepand cu zona Dunavatului.

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 02 Sep 2016, 10:31

dunrea arata rau de tot. am prins o perioada nefasta .,capturi aproape 0..trebuia sa stau pana duminica dar m-am intors aseara.. nu cred ca situatia se va schimba zilele imediat urmatoare

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 02 Sep 2016, 10:36

degeaba apa este limpede sau ciupita pe unele canale sau lacuri ,rezultatele tot nule au fost .am gasit zone mari imputite ,pe lacuri desi ,desi la prima vedere zona arata bine.. an fost in sud.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 02 Sep 2016, 11:42

D2O scrie:degeaba apa este limpede sau ciupita pe unele canale sau lacuri ,rezultatele tot nule au fost .am gasit zone mari imputite ,pe lacuri desi ,desi la prima vedere zona arata bine.. an fost in sud.
Ingrijorator constat ... :roll: ... Speranta moare ultima, asa ca poate de marti-miercuri situatia sa se mai indrepte pe ici pe colo si de joi sa iasa stiuca si salaul pe mal si de foame sa te ciupeasca de bascheti :respekt: . Multumesc pentru informatii.

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 04 Sep 2016, 03:11

D2O scrie:dunrea arata rau de tot. am prins o perioada nefasta .,capturi aproape 0..trebuia sa stau pana duminica dar m-am intors aseara.. nu cred ca situatia se va schimba zilele imediat urmatoare
si eu m-am intors tot in seara aceasta desi in planul initial vroiam sa stau pana duminica ...

campat pe sf. gheorghe vechi, mai in amonte bine de cormoran ... 4 insi ... joi capturi aproape spre 0 - doar vreo cateva platici ... vineri putin mai bine, dimineata pana in 7 un coleg a prins vreo 3 avati - unul pe la kil poate si mai bine, 2-3 ciortanei, platica, alta albitura si cateva cozi de caras ... sambata pestele a tras destul de bine (fata de zilele precedente) - cativa ciortanei, carasei + carasi mai imbracati si nelipsitele platici (unele destul de maricele) ... pe langa mal la spinning vreo 3 marlite (mici-mici) ... noaptea doar cateva "moci" ... pe lacuri nu am ajuns ...
Vremurile frumoase au trecut ...

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 05 Sep 2016, 18:30

Am postat si pe topicul vecin, incerc norocul si aici...
In vederea unei incursiuni de o saptamana la sfarsitul lunii in zona Crisan, stiti de unde as putea inchiria o barca - fara barcagiu - la un pret decent?
Momentan am primit oferta de 200 lei + benzina pe zi, cu barcagiu ce-i drept, si afirmatia clara ca "nu iti inchiriaza nimeni barca"sa te duci de capul tau, domle!"
In conditiile astea sunt in dubii, nu imi vine sa dau juma' de masina pe o saptamana in delta - la capatul careia eventual s-o si 'iau in mana', cum s-ar zice.

Multam!

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 05 Sep 2016, 18:58

>adrianc< Nu stiu cat este tariful cu barcagiu , o barca cu motor( 5 - 20 cp) se inchiriaza cu 100 lei/zi , carburantul il cumperi tu . Pretul asta este practicat de majoritatea localnicilor . Nu cred ca sunt probleme cu inchirierea barcilor , numarul turistilor din delta , incepand cu luna asta , scade. Daca nu te descurci , da-mi un mp.

>Maniacs< inteleg ca v-ati numarat printre norocosi la cate capturi ati avut ... altii nu au simtit miros de peste nici dupa o saptamana de cautari disperate .

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 05 Sep 2016, 20:46

cred ca asa a fost, ne-am numarat printre cei norocosi ...
am cativa prieteni care se duc la sfarsitul saptamanii in curs, sa vedem cat de norocosi vor fi ...
Vremurile frumoase au trecut ...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 08 Sep 2016, 13:21

Noua mea adresa , pentru 4 zile , jud. Tulcea , Jurilovca colt cu Golovita...

Scrie răspuns