totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cine agreaza pescuitul la copca ar trebui sa actioneze acum cat este valul asta de frig in plina desfasurare. Ma bate gandul sa dau o fuga duminica pana pe Razelm-Sinoe.Am inteles ca au inghetat(banuiesc ca nu complet)si peisajul este deosebit.
Oare cu acordul "admin"sau cine hotaraste,pot schimba titulatura topicului?Daca tot nu a fost inchis sa continui relatarile si in perioada urmatoare.
Oare cu acordul "admin"sau cine hotaraste,pot schimba titulatura topicului?Daca tot nu a fost inchis sa continui relatarile si in perioada urmatoare.
Delta este incremenita de ger. Din Mila 23 se poate ajunge pe jos,pe gheata,oriunde. Azi am vorbit cu niste prieteni lipoveni care erau cu sania pe Trei Iezere si se duceau spre Bogdaproste. Din Gorgova vestile sunt similare.-17*C,apa scazuta,Lac Gorgova,tun,Fortuna la fel.Au inghetat lacurile indiferent de marime. Pe bratul Sulina se mai vede si apa printre sloiuri. Vantul ,"Mos Ivan",cum ii spun localnicii,isi face din plin simtita prezenta. Totul este inghetat bocna.
pentru cine nu stie cu ce se "mananca" pescuitul la copca recomand prudenta maxima si nu din cauza ca ar ceda gheata ci la faptul ca gerul si vantul ar putea lasa urme urate asupra sanatati.deltaic scrie:Cine agreaza pescuitul la copca ar trebui sa actioneze acum cat este valul asta de frig in plina desfasurare[...]
>steff< Nu ma intelege gresit ! Chiar sunt utile sfaturile referitoare la un stil de pescuit mai putin practicat. De exemplu,eu ,poate din nestiinta sau ignoranta pot comite greseli care-mi vor creea impresii eronate si o partida care se voia o relaxare sa se transforme intr-un cosmar. Nu sunt un adept al acestui stil de pescuit si,poate nici nu am avut cei mai buni instructori in ale pescuitului de acest gen.
si repede, pescuitul se transforma in calvar . copca ingheatza in cateva minute,firul se lipeste de gheatza in cateva secunde,iar la -15 daca mai bate si vantul , tacamul e complet.deltaic scrie:Cine agreaza pescuitul la copca ar trebui sa actioneze acum cat este valul asta de frig in plina desfasurare.
cel mai bine-i cand temperatura se invarte in jurul la O grade.
chiar 3;4 grade plus , care sunt de obicei la orele pranzului.