totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
..am niste "arsuri" de-atata dor, oh Doamne!
Am intrat in fibrilatii ! Plec joi noaptea. Nu se mai poate face nimic pentru a ne opri ! Perioada mai slaba...?...cam frig...?...probleme pe la firma...? rahat !...amanunte nesemnificative! Partenerul Homer(singurul om de pe planeta care nu s-a putut loga la forum),de 2 zile este "absent" si incoerent la serviciu,se gandeste numai la plecare.Vine acasa si sta cu nasul prin truse si undite. De 17 ani mergem impreuna si simtim acelasi entuziasm la prima iesire(asta cand se nimereste sa poata veni cu mine).
se anunta vant foarte puternic in week-end,parca e data si o atentionare. plecati totusi ? cu zodiacul pe la ceatal,nu va vad bine.
NU ne poate opri nimic !!!Poate sa vina si uraganu',tot plecam.Asa am hotarat si asa ramane. Totusi sper sa nu merg de pomana. Am si ceva treburi administrative de rezolvat dar, imi doresc sa dezmortesc echipamentul,asa de amorul artei.
In concluzie, dau jaratec la cai(putere),zangan armura(vesta de salvare),lustruiesc armele si "La lupta!". Sa fiu cinstit pana la capat,avem si 2 variante de "avarie".Tot in delta dar prin alte locuri mai putin expuse.
In concluzie, dau jaratec la cai(putere),zangan armura(vesta de salvare),lustruiesc armele si "La lupta!". Sa fiu cinstit pana la capat,avem si 2 variante de "avarie".Tot in delta dar prin alte locuri mai putin expuse.
Fir intins! Stau cu ochii pe prognoza, dar tot plec duminica sau luni.... Cotele cam mari dupa gustul meu, pare ca va fi frig si ceva vant dar asta e...
RX6 & Daiwa SS owner!
Haoleu, mai conteaza!!?!?
...doar plecati in delta...

...doar plecati in delta...
Ce imi place cand aud/ citesc asta !!.....deltaic scrie:NU ne poate opri nimic !!!Poate sa vina si uraganu',tot plecam.....
Toata stima si vreme buna s-aveti !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Multumesc pentru urari ! Au mai ramas 510 min. pana la ora H. Barca+motorul sunt in masina si asteapta cuminti. Multe bulendre nu prea avem,strictul necesar.Am luat cortul de altitudine,izoprene si sacii de dormit light,asa pentru orice eventualitate. In caz ca nu putem ajunge la destinatia propusa,bivuacham oriunde.
Fire intinse tuturor celor ce vor pescui zilele astea !
Pana am scris cele cateva randuri au mai trecut 10 min(AMR 490)si scade.
Fire intinse tuturor celor ce vor pescui zilele astea !
Pana am scris cele cateva randuri au mai trecut 10 min(AMR 490)si scade.
fire intinse 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Pupa un cioc de raca si pentru mine....
...deseara inchin un polonic pentru voi!

...deseara inchin un polonic pentru voi!