totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de sosoktm » 29 Iul 2015, 08:08

nobody_01 scrie:
sosoktm scrie:in we ajung iar, mai mult pentru plimbare cu familia. Cota mica face multe zone greu sau deloc accesibile. Nu e o perioada tocmai rea pt pescuit, indiferent de pestele vizat ;)
Domnu ne faci invidiosi.....cam des in de;ta!!! Vezi ca am vorbit azi cu Relu si a inceput sa manance salaul.... :oops:
Ia uite cine vorbeste...
In we am indatoriri clare de ghid, cel mult daca voi apuca sa pescui in trecere prin diverse zone. Pe unde e Relu mai putin probabil sa ajung, dar ceva giugele garantat o sa ud. In alta ordine de idei si cu scuze pt offtopic, de unde sa cumpar o vesta de copil (30-40 kg) ? Are vreun bucurestean de imprumut sau de dat la un pret omenos?

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 30 Iul 2015, 08:50

Stiu ca este putin off-topic, dar stiind ca exista cel putin o mana de pescari, in frunte cu userul @Deltaic, care cunosc Delta foarte bine, la rugamintea prietenilor mei stationaristi intreb despre locatii bune sau foarte bune pentru pescuitul crapului.
Ei vor sa faca o iesire de 6-7 zile in septembrie si se intreaba unde ar fi mai potrivit.
Astept eventualele raspunsuri pe PM.
Multumesc!
Nihil Sine Deo

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 30 Iul 2015, 09:00

Verifica-ti mp-ul.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 31 Iul 2015, 12:06

Cota ceatal Sf.Gh. 71-5 , apa pe lacuri aprox.1 m , varianta pescuitului pe lac cade , a se gasi alte obtiuni.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 31 Iul 2015, 14:00

Multumesc!
RX6 & Daiwa SS owner!

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 01 Aug 2015, 20:15

Delta celor 32 de ore . Ieri am ajuns , azi am revenit in Bucuresti . Dorinta de a revedea vechi prieteni de peste hotare , m-a adus acasa.
Succint : pe lacuri , cu mici exceptii nu prea se prinde si daca se prinde , exemplarele sunt mici . Raman "obtiunile" care s-au dovedit fructoase. Stiuci cu un "aer matur " au facut cunostinta cu noi si s-au intors in adancimile de unde au fost extrase.Crapul continua sa fie cam apatic , caras se prinde.
Saptamana viitoare sunt din nou in delta si voi reveni cu mai multe amanunte , acu' sunt asteptat prin Centrul Vechi , la un coctail.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 02 Aug 2015, 05:55

Desi nu vreau sa poluez topicul dedicat mai ales pestilor rapitori cu intrebari despre pesti pasnici, la rugamintile amicilor mei mai adresez inca o intrebare: are cineva mai multe date in legatura cu un loc de crap care s-ar afla la Nufaru in zona depozitului de lemne?
Este un loc bun de crap? S-a prins anul/perioada acesta acolo? Merita incercat acolo cu Dunarea aflata la cotele astea?
Multumesc anticipat!
Nihil Sine Deo

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 02 Aug 2015, 15:45

daca tot vreti informatii mai mult decat detaliate , de ce nu va duce-ti pe incinte ? va vand aia acolo toate informatiile si nu numai. este usor sa pescuiesti cand nu trebuie sa-ti mai pui mintea la contributie... :oops:
am fost in delta , a fost chiar bine , bibani si stiuci mari . avat si salau 0 .

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 03 Aug 2015, 09:14

m-am reintors din prima delta in care pescuitul a fost pe plan secundar, a primat bucuria de a vedea locuri noi si vechi, de a simti delta de vara. Letea , cu parfumul ei incremenit in 19xx, Sulina, cu plaje aproape neatinse de "miracolul" civilizatiei....un colt de rai.
Am cautat salaul 2 dimineti, dintre cele cateva trasaturi matinale (perioada de activitate era intre 5 fara si 6 am) am reusit sa concretizez o marla, pe apa de 8 metri :)
Am pescuit si la pluta, cu vizita unor lini, carasi ori rosioane frumoase, clar voi face in curand o delta "stationarista", cu plute grase si monofilament de 0,25 :D
Cota foarte mica, ma bucur nespus ca barca folosita are pescaj minuscul. Chiar si asa, grija mare celor ce ajung in zona, capcanele si surprizele neplacute pot strica plimbarea.

p.s. succese mari si multa caldura celor pentru care "salaul" si "somnul" incep de la lungimea de 30 cm :fluch

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 03 Aug 2015, 09:49

D2O scrie:daca tot vreti informatii mai mult decat detaliate , de ce nu va duce-ti pe incinte ? va vand aia acolo toate informatiile si nu numai. este usor sa pescuiesti cand nu trebuie sa-ti mai pui mintea la contributie... :oops:
am fost in delta , a fost chiar bine , bibani si stiuci mari . avat si salau 0 .

Asa imi plac cei care, desi nu au nimic de spus concret, se baga in seama cu comentarii acide si nelalocul lor.
Am peste 700 de mesaje pe acest forum( spre deosebire de cele 142 ale dumneavostra) si daca am putut scrie ceva util si concret pe anumit topic si am putut ajuta cu ceva am facut-o, daca nu macar am avut bunul simt sa ma abtin.
Ma intreb cum oare @Deltaic si alti useri asemenea lui pot fi de fiecare data pe cat de saritori pe atat de politicosi? :respekt:

Iar ca raspuns la ''pusul mintii la contributie" : exista persoane care nu-si permit mai mult de o Delta pe an, iar cand se incearca deja o a doua iesire in decurs de 2-3 luni ca urmare frumusetii rapitoare a acestui colt de rai si a unei partide precedente care a produs mari satisfactii, fiecare banut si fiecare zi de liber e dramuita. Asa ca oamenii incearca sa nci nu piarda timpul aiurea si sa reduca costurile pe cat posibil. Timp de prospectii mai indelungate si un buget mai costistent si-au propus pentru la anul.
Asa ca ,,pusul mintii la contributie'' nu-si are rostul in aceasta discutie, desi sunt unii dintre cei mai impatimiti si inventivi pescari pe care-i cunosc.

p.s. eu nu merg cu ei. nu-mi permite timpul.
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns