totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Dap, de luat in seama cazarea la Wilddanube. Locatia si pescarul (Cristi), de nota 10*.
Recomand cu caldura!
Recomand cu caldura!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- wilddanube
- veteran
Va multumesc toturor pentru propuneri!
Vom trece la analizat ce avem pana in prezent si voi reveni cu detalii dupa iesire!
Ciaooo!
PS:lista ramane deschisa!!!
Vom trece la analizat ce avem pana in prezent si voi reveni cu detalii dupa iesire!
Ciaooo!
Va multumesc tuturor pentru propuneri!MDLuca scrie:Va multumesc toturor pentru propuneri!
Ciaooo!
Astept si PM lui Deltaic si lista ramane deschisa.
Ciao baieti si merci mult!

-
- veteran
Salutari din Delta!
Superba ca intotdeauana Delta cel putin pana acum destulcde saraca in peste pana acum.
Ceva caras, ceva somotel, dar crapul, desi nadit din belsug, incercat atat la porumb, mamaliga, rama etc. Nu-si face simtita prezenta.
Avatul nu da nici un semn, doar cate o marla sau cate un biban ne mai scoate din apatie.
Cam atat de pe Sf. Gheorghe confluenta cu Perivolovca.
Superba ca intotdeauana Delta cel putin pana acum destulcde saraca in peste pana acum.
Ceva caras, ceva somotel, dar crapul, desi nadit din belsug, incercat atat la porumb, mamaliga, rama etc. Nu-si face simtita prezenta.
Avatul nu da nici un semn, doar cate o marla sau cate un biban ne mai scoate din apatie.
Cam atat de pe Sf. Gheorghe confluenta cu Perivolovca.
Nihil Sine Deo
- wilddanube
- veteran
-
- veteran
M-am intors din Delta!
Doamne, cat poate sa fie de frumoasa!
Rapitorul a fost aproape inexistent: ceva strapi, cateva marle, cativa bibani si somotel.
Avatul desi batea,cat de cat dimineata la prima ora a fost imposibil de prins probabil si datorita faptului ca apa statea.
Pana la urma nadirea masiva a crapului si perseverenta companionilor mei au dat roade in ultimele 2 zile: 15 trasaturi soldate cu 11 pesti in minciog si 4 scapati din care 2 erau trecuti bine de tot de prima tinerete.
Deja planuim urmatoarea iesire.
Delta creeaza dependenta!

Doamne, cat poate sa fie de frumoasa!
Rapitorul a fost aproape inexistent: ceva strapi, cateva marle, cativa bibani si somotel.
Avatul desi batea,cat de cat dimineata la prima ora a fost imposibil de prins probabil si datorita faptului ca apa statea.
Pana la urma nadirea masiva a crapului si perseverenta companionilor mei au dat roade in ultimele 2 zile: 15 trasaturi soldate cu 11 pesti in minciog si 4 scapati din care 2 erau trecuti bine de tot de prima tinerete.
Deja planuim urmatoarea iesire.
Delta creeaza dependenta!
Nihil Sine Deo
in we ajung iar, mai mult pentru plimbare cu familia. Cota mica face multe zone greu sau deloc accesibile. Nu e o perioada tocmai rea pt pescuit, indiferent de pestele vizat 

Domnu ne faci invidiosi.....cam des in de;ta!!! Vezi ca am vorbit azi cu Relu si a inceput sa manance salaul....sosoktm scrie:in we ajung iar, mai mult pentru plimbare cu familia. Cota mica face multe zone greu sau deloc accesibile. Nu e o perioada tocmai rea pt pescuit, indiferent de pestele vizat

M-am intors din Moldova , de la o cura gastronomica si joi sunt in delta . Incep sa dau telefoane sa vad cum a fost/este situatia .