totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: totul despre Delta
Ma refer mai exact in zona primei bucle o sa campam.
Confluenta Bratului Sf. Gheorghe cu bratul acela mic ma intereseaza in special.
Nihil Sine Deo
O zona cu multe surprize...Nu stiu de ce, dar avatul , nu prea este prezent si asta este valabil in mai multe zone "clasice ".Nu am timp acum , dar verifica-ti mp-ul zilele astea . M-a amuzat formularea cu" bratul ala mic".
Un lucru este cert (in mintea mea), GPS-ul si Google-lul , mult rau au facut . Progresul...de...
Un lucru este cert (in mintea mea), GPS-ul si Google-lul , mult rau au facut . Progresul...de...
Taie un "l" (graba) si vezi cu campatul in zona care este treaba . Nu am mai stat cu cortul in zona din 2006 si nu mai stiu exact daca este permis , probabil nu.
-
- veteran
Multumesc mult de raspuns!
Dau o bere!(macar virtual)
Iar formularea cu ,,bratul .. mic'' e chiar amuzanta, imi dau si eu seama.
M-am referit in comparatie cu Bratul Sf. Gheorghe.
Dau o bere!(macar virtual)

Iar formularea cu ,,bratul .. mic'' e chiar amuzanta, imi dau si eu seama.

Nihil Sine Deo
Gata, lunga asteptare a luat sfarsit, joia viitoare ajung in delta. In sfarsit :d
Sper sa caraie frana de data asta, indiferent de ce peste are dintii pe naluca. Daca nu, trec la mulinete de 1000
Sper sa caraie frana de data asta, indiferent de ce peste are dintii pe naluca. Daca nu, trec la mulinete de 1000
Eu ajung miercuri , s-ar putea sa stau prin Crisan , desi optez pt. Sulina . Cu tot familionul este mai complicat...inca nu m-am hotarat.sosoktm scrie:Gata, lunga asteptare a luat sfarsit, joia viitoare ajung in delta. In sfarsit :d
Stiuca a "mers" foarte bine spre sfarsitul saptamanii trecute (relatarile prietenilor).
nu-ti recomand in general buclele si sub nici o forma prima bucla (din stanga canalului dunavat)Albuletu Alexandru scrie:Ma refer mai exact in zona primei bucle o sa campam.
pe celelalte mai platesti o amenda , te mai intelegi cu baietii daca-i curat , daca nu tai lemne in exces dar pe prima bucla pe langa amenda o sa fii calcat zilnic pana pleci. o sa fii gonit.
-
- veteran
Multumesc de informare!
O sa vorbesc cu companionii mei sa mutam ,,cartierul'' in alta parte.
O sa vorbesc cu companionii mei sa mutam ,,cartierul'' in alta parte.
Nihil Sine Deo
-
- veteran
Alex te pot ajuta cu un nr. de telefon de la un localnic din Murighiol...Omul iasa pe balta,duce multi turisti ,poate iti mai spune cate ceva din ce se intampla pe acolo. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.