totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de Albuletu Alexandru » 24 Aug 2015, 20:43

Pacat, mare pacat!
Nihil Sine Deo

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Aug 2015, 15:01

si daca o sa fie o iarna blanda....sa vezi borcane pline cu icre de stiuca :shock:

ca deh...cumparatori sunt destui.... :(

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 29 Aug 2015, 08:42

Salutare voua.Am in intentie sa merg cu auto pana la Gorgova...Aveti idee cum se mai prezinta drumul? Din ce stiam era cam impracticabil dupa ploaie,ma gandesc ca poate s-a mai rezolvat ceva intre timp...Masina ar fii o Fiesta cu o mica remorcuta ce poate fii deplasata si cu mana,la o adica,in caz de forta majora...Merci.
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 29 Aug 2015, 13:31

o sa-ti raspund tot eu(daca nu deranjez)pe cineva :D

anul asta am vazut ca nu erau mari diferenta(fata de anii trecuti).pana la iesirea din Partizani impecabil(pe orice fel de vreme)apoi pana la Maliuc bun pe vreme uscata(ceva gropi)dar care nu pun mari probleme iar pe bucata cu Gorgova ceva mai rau(gropi mai dese)dar se ajunge in conditii ok.si aici este bine de evitat ploaia,insa fiind o zona cu mult nisip se usuca in cateva zile si poti pleca

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 29 Aug 2015, 17:48

Merci pt raspunsul prompt...Cam asa stiam si eu...Daca nu ploua o sa risc...! :respekt:
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 29 Aug 2015, 18:08

deltaic scrie:Cand am pomenit despre pescuitul la varga , la tine m-am gandit ,"sosoktm". Ce-am discutat ramane valabil. Va sfatuiesc pe toti cei care cititi topicul asta sa va pregatiti si unditele , ca varianta de rezerva la ce va sa vina. In cretinatatea lor , factorii decizionali in mainile carora stau destinele deltei si vietuitoarelor de aici , au hotarat sa deschida pescuitul la SETCA pe 1 septembrie(in ultimii ani s-a deschis pe 15 oct.) , acum, pe nivelul asta scazut ! Masacrul va fi garantat , tot ce s-a castigat prin prohibitia drastica , se pierde acum. Pana si unii lipoveni sunt ingroziti . Asa ca...
Am auzit la radio ca Administratorul Deltei a anulat HG si pescuitul la setca va fi permis doar din 15 oct. ca in ceilalti ani.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 29 Aug 2015, 18:32

sosoktm scrie:Asta cu plutaritul e un teaser? Sau? :))
eu ti-am zis? ti-am zis, da tu ...batman, batman :lol1:

PS rezultate bune din delta, cica S100L face treaba buna :P

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 30 Aug 2015, 15:16

Adrian SB scrie:Am auzit la radio ca Administratorul Deltei a anulat HG si pescuitul la setca va fi permis doar din 15 oct. ca in ceilalti ani.
Acu' am ajuns acasa , asa am auzit si eu si sper sa ramana asa . Va urma cronica acestor zile .

Ghenadie ..., felicitari ! Bune voblere , am facut chiar si o poza, sau doua , nu mai stiu , asta pentru mine inseamna foarte mult , fiind recunoscut ca "nonfotograf".

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 31 Aug 2015, 20:24

>Cum am promis , vine si relatarea escapadei . O delta supraaglomerata si tulbure . Cu mici exceptii , zonele pe unde am haladuit erau tulburi. In ciuda acestui fapt , peste am prins . Nu cred ca am vazut vreodata atatea barci in tranzit pe lacuri (cu turisti la plimbare) , la pescuit pe Olguta si Sontea si atatia pescari la stationar , pe mal , tot prin zonele astea . La stationar era multa lume si pe Lopatna si Eracle . Catavaia , la fel , cu multe barci si probabil multa lume(nu am ajuns , am renuntat) si pe Stipoc , pe mal , la stationar .
Am fost pe Matita , Merhei , Polidionca , Nujnic(nu se poate intra in conditii optime) , Serbata , Bogdaproste , Trei Iezere , Olguta , Sontea , Martin , Alb , Papadia , Dunarea Veche . Accesul pe Merheiul mic se ingreuneaza din cauza nivelului scazut al apei . Sunt japse care acum au flori crescute unde anul trecut pescuiam .
Fara capturi deosebite (de stiuca si biban ), am avut totusi zile bune de pescuit(sau bunicele). Inca o data mentionez ca inspiratia si poate experienta au facut diferenta intre noi (echipa de 3) si cei intalniti pe parcursul zilelor la pescuit . Din adancurile(unde am ancorat , apa avea 1,2 m , apropo de adancuri) tenebroase si tulburi ale Olgutei , voblerele lui Ghenadie au semanat groaza in marlite si stiuci . De-a lungul zilelor si locurilor , au mers bine , de asemenea , spinnerbait-urile si inca vreo doua japonezisme(voblere) si linguritele de 18 g , conta cum erau jucate in distanta mica de la luciul apei la bradis . Toate stiucile prinse de mine aveau culoarea albicioasa , frumosul camuflaj de pe corp era estompat . Inca nu am gasit pe cineva care sa ma ajute sa postez pozele , dar mai caut.
Se prinde bine caras si lin(de preferat sa fie eliberat) si numai in anumite locuri crap .
Urmatoarea iesire in 3 sau maxim 9 zile , sa vedem unde…

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 01 Sep 2015, 13:02

deltaic scrie:>Cum am promis , vine si relatarea escapadei . O delta supraaglomerata si tulbure . Cu mici exceptii , zonele pe unde am haladuit erau tulburi. In ciuda acestui fapt , peste am prins . Nu cred ca am vazut vreodata atatea barci in tranzit pe lacuri (cu turisti la plimbare) , la pescuit pe Olguta si Sontea si atatia pescari la stationar , pe mal , tot prin zonele astea . La stationar era multa lume si pe Lopatna si Eracle . Catavaia , la fel , cu multe barci si probabil multa lume(nu am ajuns , am renuntat) si pe Stipoc , pe mal , la stationar .
Am fost pe Matita , Merhei , Polidionca , Nujnic(nu se poate intra in conditii optime) , Serbata , Bogdaproste , Trei Iezere , Olguta , Sontea , Martin , Alb , Papadia , Dunarea Veche . Accesul pe Merheiul mic se ingreuneaza din cauza nivelului scazut al apei . Sunt japse care acum au flori crescute unde anul trecut pescuiam .
Fara capturi deosebite (de stiuca si biban ), am avut totusi zile bune de pescuit(sau bunicele). Inca o data mentionez ca inspiratia si poate experienta au facut diferenta intre noi (echipa de 3) si cei intalniti pe parcursul zilelor la pescuit . Din adancurile(unde am ancorat , apa avea 1,2 m , apropo de adancuri) tenebroase si tulburi ale Olgutei , voblerele lui Ghenadie au semanat groaza in marlite si stiuci . De-a lungul zilelor si locurilor , au mers bine , de asemenea , spinnerbait-urile si inca vreo doua japonezisme(voblere) si linguritele de 18 g , conta cum erau jucate in distanta mica de la luciul apei la bradis . Toate stiucile prinse de mine aveau culoarea albicioasa , frumosul camuflaj de pe corp era estompat . Inca nu am gasit pe cineva care sa ma ajute sa postez pozele , dar mai caut.
Se prinde bine caras si lin(de preferat sa fie eliberat) si numai in anumite locuri crap .
Urmatoarea iesire in 3 sau maxim 9 zile , sa vedem unde…

La ce cate ieșiri ai în Delta și la frumoasele partide pe care le faci ar fi perfect dacă ai putea pune și poze.

Scrie răspuns