totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Cum nu am gasit pe nimeni disponibil , l-am rugat pe Ghenadie sa posteze pozele cu voblerele lui in actiune , pe topicul dedicat .
Ai un tutorial pe aici pentru cum se pun pozele cu postimage. E usor . Tot cu acest tutorial am invatat si eu.deltaic scrie:Cum nu am gasit pe nimeni disponibil , l-am rugat pe Ghenadie sa posteze pozele cu voblerele lui in actiune , pe topicul dedicat .
nu am avut timp sa scriu pana acum , sper ca informatiile sa mai foloseasca cuiva. am pescuit pe zona patlageanca-tudor vladimirescu-canal mila 35,la somn,la clonc .am avut ceva capturi mai ales seara si dimineata foarte devreme .am fost si pe lacurile din zona ,carasu ,alb,nisipos si aktele din zona ,capturi de stiuca destul de modeste ca dimensiuni ,in unele lacuri acces greu.mai vreau sa ies cel putin odata anul asta.
Ce sanse sunt sa mai creasca cotele in urmatoarea luna, tinand cont de ploile din ultima saptamana?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Adrian SB scrie:Ce sanse sunt sa mai creasca cotele in urmatoarea luna, tinand cont de ploile din ultima saptamana?
Nu stiu , deocamdata a mai scazut cca. 10 cm fata de cota la care am fost eu ultima data (asa mi s-a transmis). In afara de scaderea asta totul a ramas cam la fel ,vorbind de limpezime si vegetatie.
O sa ajung in delta in 25 septembrie. Ma intereseaza daca se poate pescui pe Babina, Matita, Lacul Dracului. Stiu ca sunt concesionate dar ma intereseaza daca se pot pescui si in ce regim.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
Se poate pescui , taxa 50 ron/zi (teoretic C&R), in clipa asta ....cam dai banii degeaba. Eu si inca 2 amici, care cunoastem foarte bine lacurile mentionate de tine , abia daca am reusit cateva capturi si alea fara "greutate"...Lacurile sunt tulburi si nivelul este scazut .
Multumesc pentru raspuns,
Pescuiesc de cativa ani pe aceste lacuri (in primulrand datorita locatiei apropiate). Anul trecut chiar cu taxa platita am fost informati ca pe Matita nu se mai pescuieste sub nici o forma. Stiti ceva despre asta?
Pescuiesc de cativa ani pe aceste lacuri (in primulrand datorita locatiei apropiate). Anul trecut chiar cu taxa platita am fost informati ca pe Matita nu se mai pescuieste sub nici o forma. Stiti ceva despre asta?
-
- utilizator constant
Salutari tuturor!
Am pescuit o zi jumatate pe zona Caraorman (Puiu, Puiuleț, Vătafu, Lumina). Apa este verzuie, probabil de la alge si scăzută ca nivel. Rar găsești coloana de apa mai mare de 50 de cm. Am prins cam 20 de știuci in cele doua partide de pescuit, cea mai mare de 81 de cm. Manca bine pana in ora 09, apoi devenea inactiva. Am reușit si câteva capturi de somotei (cel mai mare de app 4 kg) pe Caraorman.
Setci dintr-o parte in alta a lacurilor... Daca nu erai atent le luai cu motorul. Culmea e ca le lasau pana spre amiaza. In ultima zi, o alta barca a lovit o setca. Lipoveanul era acolo... La întoarcere blocase ieșirea cu un plaur... A trebuit sa ma întorc prin Vatafu. M-a prins noaptea insa am avut noroc si m-am descurcat.
Luna viitoare sper sa revin. Delta e la fel de frumoasa... In ciuda unora care o locuiesc!
Am pescuit o zi jumatate pe zona Caraorman (Puiu, Puiuleț, Vătafu, Lumina). Apa este verzuie, probabil de la alge si scăzută ca nivel. Rar găsești coloana de apa mai mare de 50 de cm. Am prins cam 20 de știuci in cele doua partide de pescuit, cea mai mare de 81 de cm. Manca bine pana in ora 09, apoi devenea inactiva. Am reușit si câteva capturi de somotei (cel mai mare de app 4 kg) pe Caraorman.
Setci dintr-o parte in alta a lacurilor... Daca nu erai atent le luai cu motorul. Culmea e ca le lasau pana spre amiaza. In ultima zi, o alta barca a lovit o setca. Lipoveanul era acolo... La întoarcere blocase ieșirea cu un plaur... A trebuit sa ma întorc prin Vatafu. M-a prins noaptea insa am avut noroc si m-am descurcat.
Luna viitoare sper sa revin. Delta e la fel de frumoasa... In ciuda unora care o locuiesc!