totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de sosoktm » 23 Oct 2014, 11:41

vrea cineva vidra? poate ceva oo de dropie? desigur, crescute in captivitate de strabunicul si gasite in pod intre paginile unei carti de rugaciuni.
vindem orice, ne doare la banana :censored: :censored:

http://www.probarca.ro/anunt/57837/1/1/ ... idra--.htm

http://www.info-delta.ro/delta-dunarii- ... i-134.html

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Oct 2014, 11:52

sosoktm scrie:vrea cineva vidra? poate ceva oo de dropie? desigur, crescute in captivitate de strabunicul si gasite in pod intre paginile unei carti de rugaciuni.
vindem orice, ne doare la banana :censored: :censored:

http://www.probarca.ro/anunt/57837/1/1/ ... idra--.htm

http://www.info-delta.ro/delta-dunarii- ... i-134.html
vad ca din pacate nici nu se poate face o plangere la adresa anuntului respectiv ... :censored:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 23 Oct 2014, 12:32

Anem, cred ca pui problema gresit. plangere nu trebuie la probarca impotriva anuntului, ci la politie pentru braconaj+ce articole de lege or mai fi pt specii protejate, nu le am cu dreptul, dar din ce stiu politia nu se poate autosesiza fara o plangere penala. Nu prea vad in ce temei poate formula cineva o astfel de plangere, asa ca avem un frumos NUP

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 23 Oct 2014, 12:57

...din delta numai vesti proaste:
Tragedia ce se contureaza tot mai clar (sper si eu intr-o minune) ,eforturile prietenilor/colegilor de club in cautarile lor disperate de as gasi confratele;
Ghinionista echipa de brasoveni care, ca si anul trecut (am scris despre asta le momentul respectiv), au parte de vreme rea, evacuarea lor de la zona de campare fiind destul de problematica;
Prognoza total nefavorabila a urmatoarelor zile;
Si, capac peste toate , postarea lui "sosoktm" ,care ne atrage atentia ca sunt anunturi ce nu ar trebui sa existe . Mare pacat !

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 24 Oct 2014, 20:28

Va salut prieteni pescari!
M-am intors aseara din Delta Dunarii, mai precis din zona Crisan. A fost o iesire frumoasa insa din punct de vedere al capturilor nu a fost cum ma asteptam. Apa este in scadere, Dunarea este buna de pescuit insa cred ca a fost prea cald fata de cum ar trebui sa fie in aceasta perioada a anului. La salau nu am avut succes insa nici nu am dedicat acestui rapitor mai mult de o zi. La stiuca am reusit o captura de 4,6 kg si una de aproape 3, in rest marlite de un kg maxim un kg jumatate. Inca nu mananca cum trebuie. Trebuia sa le bibilesti bine pana sa le faci sa atace. Multe urmariri de stiuci frumoase + 2 kg nefinalizate. O sa apara pe facebook si site-ul meu in curand filmele cu drillurile si eliberarile.
Am reusit o partida de bibaneala pe cinste in care am prins si cate doi bibani mai mari de 20 de cm la vobler, cate unul pe fiecare ancora :)
Despre crap nu stiu ce sa spun... Am vazut multe barci pe Dunarea Veche care isi incercau norocul.
Sanatate si fire intinse tuturor!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Oct 2014, 20:55

vad ca inca se insista pe ideea ca stiuca nu mananca bine decat daca este apa rece sau foarte rece
si cand este asa devine apatica si mofturoasa... :D

din experienta proprie va spun ca se prinde foarte bine si vara,inceputul toamnei(septembrie)
atacuri hotarate asupra nalucilor.insa trebuie facuta o distinctie intre pescuitul stiucii pe apele libere si incinte.difera,destul de mult
e drept pescuitul se desfasoara int-un anumit interval orar fata de sfarsitul toamnei cand poti s-o pescuiesti mai toata ziua
in Delta localizarea face totul(alaturi de informatii corecte)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 25 Oct 2014, 05:56

Mda..."anumitul" interval dintre rasarit si asfintit. :lol:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 26 Oct 2014, 20:30

D_ali scrie:Mda..."anumitul" interval dintre rasarit si asfintit. :lol:
In intervalul mare cuprins intre rasarit si asfintit, mai sunt anumite intervale mai mici pe care nu le stie toata lumea, le-au aflat cu greu doar cei initiati si doar dupa ani indelungati de studiu asiduu. Tocmai in aceste intervale mai mici cumetrele au programare la cantina si nu intarzie niciodata, au ceas biologic swiss made. :headbash:

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 27 Oct 2014, 09:32

crapmaniacul scrie:
In intervalul mare cuprins intre rasarit si asfintit, mai sunt anumite intervale mai mici pe care nu le stie toata lumea, le-au aflat cu greu doar cei initiati si doar dupa ani indelungati de studiu asiduu. Tocmai in aceste intervale mai mici cumetrele au programare la cantina si nu intarzie niciodata, au ceas biologic swiss made. :headbash:
las-o na palaria mea ma, ca nu e regula batuta in cuie elvetiene. Totusi, cel mai bine eu am prins dimineata devreme si seara tarziu. Si ziua. Niciodata noaptea, dar probabil pentru ca nu am pescuit atunci.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 27 Oct 2014, 09:36

sosoktm scrie:
crapmaniacul scrie:
las-o na palaria mea ma, ca nu e regula batuta in cuie elvetiene. Totusi, cel mai bine eu am prins dimineata devreme si seara tarziu. Si ziua. Niciodata noaptea, dar probabil pentru ca nu am pescuit atunci.
Noaptea nu cred ca merge stiuca decat la plasa, televizor sau parashuta :wallbash: . In rest o ia mereu daca i-o dai cu dibacie si delicatete :). Alea marile le-am luat mai mult seara decat dimineata, sa zic, parca asa imi aduc aminte ...

Scrie răspuns