totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
pe olguta doar la plimbare. nici la stationar nu merge. canalele anul asta, pauza.
Olguta a mai dat si surprize...din pacate in ultimi 2-3 ani ...doar o scurtatura spre Fortuna sau alte zone...este foarte batuta zona...asta datorita..zic eu...zonelor de campare de pe sontea si nu numai...vedem maine ce zic lacurile...
Radu , cand ai timp , verifica-ti mp-ul.
Si eu ma pun in miscare maine dimineata, destinatia fiind mila 23. Stau pana sambata sau duminica, ramane de vazut...
Daca poti , amana plecarea . Si noi ,eu si Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),amanam 5 zile .ashiah scrie:Si eu ma pun in miscare maine dimineata, destinatia fiind mila 23. Stau pana sambata sau duminica, ramane de vazut...
am vazut prognoza...deltaic scrie:Daca poti , amana plecarea . Si noi ,eu si Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),amanam 5 zile .ashiah scrie:Si eu ma pun in miscare maine dimineata, destinatia fiind mila 23. Stau pana sambata sau duminica, ramane de vazut...

din pacate nu putem amana, ne luam echipamente adecvate si mergem inainte ...
Dupa o analiza amanuntita-8 zile. Vant de 40-45 km/h , aici este problema.deltaic scrie: Daca poti , amana plecarea . Si noi ,eu si Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),amanam 5 zile .
"Forta fie cu voi" !ashiah scrie:din pacate nu putem amana, ne luam echipamente adecvate si mergem inainte ...
Ieri am fost pe Babina ...Matita...Trei Iezere....pe matita am luat ceva ceva...una a taiat struna(????)...alta avea un caras mai mare ca palma ...si ea avea 1kg....apoi a inceput vantul...valuri peste metru...dar nu aia a fost problema...ci ca nu au mai umblat...am intrat pe Babina pe la ora 3 ...apa era mai curata...am mai pacalit ceva si atat...pe Trei Iezere pace....apa scade groaznic...grija la resturi pe Sulina...ieri ungurii au luat salau...bucati faine.
Azi am iesit in Sulina cu info. cum ca merge crapu...nimic...am tras la mal si am dat pe un canal vai steaua lui...care pentru cei veniti de dimineata a fost extrem de generos ...cu stiuci pana in 3 kg.
Maine parasesc acest paradis al pescarilor si nu numai...Delta Dunarii!

Azi am iesit in Sulina cu info. cum ca merge crapu...nimic...am tras la mal si am dat pe un canal vai steaua lui...care pentru cei veniti de dimineata a fost extrem de generos ...cu stiuci pana in 3 kg.
Maine parasesc acest paradis al pescarilor si nu numai...Delta Dunarii!

radu,cum era apa pe Sulina?
Apa pe sulina este tulburica ....are aceeasi culoare de martea trecuta de cand am venit.