Faza cu |Spud cacaciosul din Trainspotting e ucigasa!
http://www.youtube.com/watch?v=lGawHf7NGfs
Enjoy (dar neaparat inainte de masa....prietenii stiu de ce!)

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Basti scrie:Eram copil,undeva la 11-12 ani,intr-o vara cand am iesit cu niste amici la pescuit pe mures.Fiind vara ne-am postat langa un izvor cu apa rece sa ne putem racorii la nevoie.se facuse amiaza cand unuia dintre noi i sa facut o sete crunta iar noi sa-l necajim am tulburat izvorul incat sa treaca ceva timp pana sa se limpezeasca sa se poata bea apa de acolo.dupa un scandal intre copii,amicul meu insetat sa pus in fund pe malul apei si sa apucat sa repete intr-una apa,apa,apa,apa, cand dintr-o data malul sa surpat cu el cu tot si a cazut omul in apa.am omis sa spun ca la mal era un repezis ft puternic,lung de vreo 40-50 m,lat cam de 5 m,adanc de 1m si cu pamant argilos si foarte alunecos pe fund.si unde la luat apa pe al meu si la intors pe toate partile si la amestecat de a baut omu la apa de era sa se inece.l-am scos din apa dupa tura sa pe topoganul natural si am ras de el de ne-am prapadit si sa vedeti fata de om rupt de sete care in 10 secunde sa saturat de apa pt toata viata.a fost ultima sa iesire la pescuit sa la scaldat in raul mures.Asa ca aveti grija ce va doriti ca s-ar pitea sa vi se intample