partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: partidele noastre.....
Qnyx, ca-n povesti! Mersi de foto si de info pentru naluci.
Din intamplare (si inainte sa citesc despre partida voastra) mi-am luat exact un StrikePro FlapJack - culoarea A02AT. L-am pescuit de vreo 3 ori, dar fara rezultat. Fara rezultat a fost si la gume.
Incep sa cred ca nu pescuiesc unde trebuie!
Iar alea 25 de poze care nu au iesit, mai bine asa... Vrei sa ne omori?
Din intamplare (si inainte sa citesc despre partida voastra) mi-am luat exact un StrikePro FlapJack - culoarea A02AT. L-am pescuit de vreo 3 ori, dar fara rezultat. Fara rezultat a fost si la gume.
Incep sa cred ca nu pescuiesc unde trebuie!
Iar alea 25 de poze care nu au iesit, mai bine asa... Vrei sa ne omori?
[quoteIncep sa cred ca nu pescuiesc unde trebuie!][/quote]
Sunt aproape convins de acest lucru! Si iti spun acest lucru din propie experienta...Anul acesta am avut partide de vis si gherle de ...cosmar
Acelasi pescar ,acelasi stil de pescuit, scule ,etc. Locurile insa au diferit ! De vreo 3 zile ,pescuit cam 2 ore nici un tzac !Ieri ,pe cod portocaliu sau ce era la noi ,pescuit tot cam doua ore ...stiuci ,salau .
Q.E.D.
Pe Sarulesti mi-as dori sa pescuiesc si eu ,doar asa ...ca fapt divers

Sunt aproape convins de acest lucru! Si iti spun acest lucru din propie experienta...Anul acesta am avut partide de vis si gherle de ...cosmar

Pe Sarulesti mi-as dori sa pescuiesc si eu ,doar asa ...ca fapt divers

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Educativ, din categoria "asa nu". Asa NU se scoate un peste!
-
- utilizator constant
Saraca mulineta , multe zile nu o va mai duce

de ce salmon?

E aloza, dar, ca si somonul, urca raurile pentru reproducere.
aaaaaaatudor scrie:E aloza, dar, ca si somonul, urca raurile pentru reproducere.

va salut Domnilor, am fost in dupa amiaza asta la o stiucareala pe o balta pe langa Arges care tine rapitor, nici un atac , in schimb pe langa maluri carduri de bibani si o stiuca frumusica parca dormeau, am dat cu toate nalucile pe langa ei nici nu se sinchiseau, credeti ca e din cauza vremii, vreun sfat sa-i fac sa muste?
incearca spre seara s-au dimineata la prima ora !