partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: partidele noastre.....

Mesaj de Nemernic » 29 Mar 2014, 21:23

Sorin, n-are, bre, ce sa fure de la mine :D ....doar pe mine sa ma fure cu totu' .....
Mi-e dor de Sibiu :(

p.s.: Cosmin, data viitoare pune un carlig cu tija mai scurta la gumele alea :P o sa capete o alta onduire guma
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 29 Mar 2014, 21:36

Nemernic scrie: Mi-e dor de Sibiu :(
Pai hai :) Casa Levoslav e tot acolo ;)
Cosmine, uite asa te faci si cu icre, fara sa prinzi peste :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Mar 2014, 21:39

Anul acesta, cand fata o sa fie mai mare, sigur o sa venim..... la aceeasi Casa Levoslav.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 31 Mar 2014, 06:22

ieri m-am tot sucit si invartit prin casa si pana la urma am cedat in fata vremii de afara,mi-am luat lansetele si dus am fost...de obicei ies inainte de apusul soarelui si stau inca o ora dupa.
ajung frumos pe Cris, incep sa ma pregatesc de pescuit si intre timp vad pe cineva cunoscut de pe forum,un pic mai incolo...ma uit sa vad la ce pescuieste stiind ca-i impatimit cu artificiale si c&r sadea .statea intr-un scaun comod si isi facea tacticos cafea,dar cum sa va zic,intr-un mod organizat,ca acasa .trece ceva timp dupa asta si ma gandesc eu ca se apuca omul sa fluture ceva prin aer,o musca,un bobler...dar,nu.se duce inspre doi copaci si-l vad ca urca linistit intr-un hamac si ...
bai,am ramas masca...asta da reculegere si un mod de a incheia un sezon.cred ca nimic nu poate fi mai linistitor decat sa stai relaxat si sa auzi susurul apei...mi-am adus aminte de o iesire cu cortul pe langa un baraj.cred ca niciodata nu am dormit mai bine stiind lansetele la locul lor clopoteii pe post de ceas desteptator si imaginatia mea nelimitata...
un pic am luat totusi si eu ceva din linistea lui numai uitandu-ma la el. :respekt:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 12 Apr 2014, 20:27

Sarulesti 12.04.2014 - zi mohorata, apa oglinda. Peste relativ putin (am prins maxim 10 bucati). Senzatia a aparut la un moment dat cand plictisit de toate, arunc un Keitech Ayu 3" (cand nu mai am chef de pescuit, sau sunt satul de cat am prins, incep sa pescuiesc cu toate ciudateniile pe care le am in trusa - creaturi, ganganii, etc...); mulinez, opresc, iar mulinez si .... simt ceva. Trag repede sa vad ce s-a intamplat, cand observ jumatate de guma; a naibii era retezata exact de langa curbura carligului. Repet montura, se intampla exact acelasi lucru. Refac a treia oara; de data asta firul e retezat. Zic "taci ca e serioasa treaba". Refac montura de data asta cu o struna de wolfram si pun acelasi Keitech Ayu. Strecor apa vreo 5 minute fara rost (cu struna acum nu mai tragea nimic) si schimb pe un rattlin mic de la Rapala. Iar strecor apa fara rost vreo cateva minute; schimb cu Daiwa Game Vibe Olive. Surpriza ! la a doua aruncare aproape ca mi-a smuls lanseta din mana. Drill vreo cateva minute cu "chestia" de sub apa; la un moment dat, "isi da drumul" si raman socat. Cum e posibil sa prind "n" pesti la un simplu carlig si acum cu un vobler nou nout cu ancore premium (parca Daichi sunt alea de la Daiwa) ratare inimaginabila. Vorbesc singur juma de ora si brusc simtim cum incepe sa bata un vant extrem de rece, polar as putea spune. Din momentul ala toti pestii parca s-au evaporat din apa si asta a fost sfarsitul pescuitului. Per total pot spune ca ne-am distrat extraordinar, prietenul meu facand deliciul partidei cu poantele sublime pe care le debita non stop si am ras amandoi de ne-am prapadit.

Imagine Imagine

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 17 Apr 2014, 19:21

Frumoasa partida :wink: :respekt:

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 26 Apr 2014, 17:34

Azi 26.04.2014 - Sarulesti

Vreme frumoasa, vant schimbator, o gramada de "strainezi" pe balta. Nu vreau sa ma "cacao" pe mine, dar lumea a luat cate 1-2, noi cate 10 - 12 bucati. Am plecat dis de dimineata cu gandul sa pescuiesc cu ciudatenii, creaturi si alte nenorociri posibile inventate de "japoneji" sau alti indivizi din tari mai interesante. Colegul meu mai traditionalist in fire, nu a vrut sa se dezlipeasca sub nici o forma de clasicul slider shad alb-pearl. La ce am prins eu: Keitech EasyShiner, culoare Ayu 3", Elaztech Neon Pink de 4" (un numar impresionant de trasaturi, multe nefinalizate probabil datorita lungimii foarte mari a cozii - am avut de doua ori cate 3 trasaturi consecutive in timp ce guma era in apa), StrikePro FlapJack A02AT (Chrome Blue) (cei mai mari pesti si cei mai multi), StrikePro FlapJack culoare A010 (argintiu cu spate negru), Molix Sligozzo 4" culoare Watermelon.

Enjoy !

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Apr 2014, 20:18

Va felicit si va invidiez :D
Ai un partener de pescuit pe cinste, cred ca iar a fost show :lol:

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 03 Mai 2014, 21:21

3 Mai 2014 - Sarulesti

Vreme frumoasa, vant schimbator de la ora la ora. Eu personal am pescuit 5% la twistere si 95% voblere (lipless crankbaits). Partenerul meu nu s-a dezlipit de slidere (gume) sub nici o forma; abia spre seara nu stiu cum de a luat un Keitech Live Impact de la mine si a zis ca exista si altceva cool in afara de gumele lui (asta dupa ce a prins). In ceea ce ma priveste am descoperit ca 2 voblere fac minuni (pentru mine cel putin) pe Sarulesti: StrikePro FlapJack - culoarea A02AT (albastru-argintiu) si Daiwa Game Vibe - Ghost Olive (am mai scris asta in alt post, acum confirm). Pana sa fie astea "la putere" ma bazam exclusiv pe Yo-zuri Rattl'n Vibe Blue Chrome, dar cum l-am pierdut si pe ultimul am pescuit cu astea. In mare parte a zilei a fost cam "canci" peste, in schimb cum a venit seara am prins foarte bine la rattlin-uri. Ce ne-a surprins astazi a fost faptul ca am prins bibani (mari chiar) in locuri unde nici nu ne asteptam. In rest ne-am distrat copios; azi am invatat doua vorbe: "viata e greu si lumea e hotz".

Cateva poze:

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

P.S. Trebuie sa il invat pe al meu partener de pescuit sa faca poze (eventual chiar sa ii fac cadou un aparat foto si sa il trimit la cursuri de fotografie). :mrgreen: Din 30 de poze pe care mi le-a facut, 25 sunt praf si pulbere.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mai 2014, 21:26

Lasa ca e mai bine ca nu au iesit toate ... :lol:
Frumoase partide! Va invidiez ! In Ardeal e mai greu ... :wallbash: In rest :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns