partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Qnyx
megaboss
megaboss

Re: partidele noastre.....

Mesaj de Qnyx » 17 Mar 2014, 19:09

adrian99 scrie:detalii:taxa,zona de pescuit
daca tot ati ajuns acolo
sau cu ceva "interventii"... :roll:
Conform spuselor administratorului, incepand de astazi (gratie anumitor intamplari neprevazute) nici unei persoane de cetatenie romana nu ii mai este permis pescuitul pe acel lac decat daca ii este conferit acest aspect in mod explicit de catre proprietar.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Mar 2014, 19:43

intamplari neprevazute au mai avut loc pe Sarulesti cu ceva timp in urma.chiar la un concurs cu "staif"unde niscaiva romanasi au pitit 2-3 crap si ceva salai....asa de-o ciorba... :roll:
cam de atunci s-a limitat accesul pe acolo,concursuri nu s-au mai organizat....
asta e,ne meritam soarta :(

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Mar 2014, 01:25

[quote="adrian99"]intamplari neprevazute au mai avut loc pe Sarulesti cu ceva timp in urma.chiar la un concurs cu "staif"unde niscaiva romanasi au pitit 2-3 crap si ceva salai....asa de-o ciorba... :roll:
cam de atunci s-a limitat accesul pe acolo,concursuri nu s-au mai organizat....
asta e,ne meritam soarta :([/quote]

:( Tipic romanesc... Oameni ca lumea pana dam cu "mucii in fasole" Sa le fie rusine! Sau ce dracu e' aia?

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 22 Mar 2014, 20:48

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Din nou.......Sarulesti !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Mar 2014, 23:43

Offf.... :P
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 23 Mar 2014, 20:26

Qnyx scrie:
sorinB scrie:
Bravo, felicitari!

Dar nu se poate vedea niciun link...
Cand am vb erai la primul salau nu? Cum se comporta lanseta?
Da, eram la primul (pana am prins dischisul) si lanseta este de vis. De la 9 dimineata pana la 18 am "strecurat" apa incontinuu fara pauza si nu simt absolut nici cea mai mica urma de oboseala. Mulineta a fost cam cu probleme (huruiau rulmentii in aruncare de ziceai ca sunt rulmentii de pe fata de la o Dacie veche) si daca observi este Daiwa TD-Z. Abia astept Tatula sa vina sa o pun pe treaba. Laurentiu a prins bibanul ala superb (in poze).

Ai pozele aici:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Salutare
Baga ulei la rulmenti la fiecare partida
Si eu folosesc aproape zilnic un td-z cu rulmenti ceramici. Daca nu-i ung o partida scot un huruit deranjant. :) . Cand trage pestele uit de huruit :)))
P.s uita tatula. Nu exista termen de comparatie intre cele 2 mulinete
pescar particular

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 29 Mar 2014, 21:10

Azi s-au intamplat doua chestii senzationale:

1. Am reusit sa paralizez o rola intreaga de Sunline Super Pe (verde) - n-am reusit performanta asta din clasa a 4'a. Ramasesem cu aprox. 15 metri de fir si de al naibii am pescuit asa pana l-am rupt si pe ala. Am inlocuit cu Daiwa Samurai 15 lbs (intre noi fie vorba: mult mai matasos, fara zgomot, parca mai rezistent si de asemenea super senzitiv).
2. Am intepat ceva mare cat casa poporului; acel ceva s-a bagat sub barca si indiferent cat am incercat sa trag, sa ciupesc firul, etc...... de al naibii nu a vrut sa iasa de acolo. Statea sub barca si il simteam cum da din coada usor. Apoi s-a infasurat in jurul funiei ancorei si s-a dus in aia a masii cu tot cu jig, guma, etc... Mi-am revenit din soc abia dupa 10 minute si 3 tigari fumate. Ulterior am mancat un Snickers ! :mrgreen:

O alta chestie: printre cele 15 gume pierdute azi, am reusit sa mai agat ceva. Acel ceva s-a dovedit a fi o plasa (de la setca probabil ?) plina de icre. Am scos, m-am minunat, am pozat, am eliberat. In schimb aceiasi traditionali salai negri cu care m-am obisnuit deja, au fost la ordinea zilei. Nu am mai vazut o femela din 44'; zici ca s-au evaporat din balta. Azi am incercat sa pescuiesc altfel la sugestia lui "Nemernic", asa ca singurele "altfeluri" la care am luat (vreo 7 bucati) au fost niste Keitech-uri asa cum se vad din imagini. (Initial vroiam sa i le vand lui Nemernic si acum m-am razgandit).

Nu in ultimul rand degetul meu a facut cunostinta cu dintii unui salau.

Dovezile:

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Mar 2014, 21:14

Bai! :lol: te pune mama dracu sa nu-mi mai dai gumele!!!!!!!?!?!?!?!!!!???!!!! :censored: :elkgrin:

Spune-mi drept!! Au fost ciocane adevarate pe gumele alea?! ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 29 Mar 2014, 21:18

Nemernic scrie:Bai! :lol: te pune mama dracu sa nu-mi mai dai gumele!!!!!!!?!?!?!?!!!!???!!!! :censored: :elkgrin:

Spune-mi drept!! Au fost ciocane adevarate pe gumele alea?! ;)
Mai nu stiu ce sa-ti zic...... Unele da, altii i-am luat la fir asa ca nu au mai apucat sa faca ceva... Am pescuit si la offset cu plumb din ala "balanganitor" de la prietenul nostru de aici de pe forum si am luat si asa. Trebuie sa persist in gume din astea "ciudate" ca sa imi fac o parere, avand in vedere ca eu am alt stil. Acum am capatat o oarecare incredere, asa ca...... vedem.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 29 Mar 2014, 21:20

Ba... ce sa mai zic...
Unde se are grija de balta, pana si plasele depun... icre :lol: N-am mai vazut asa ceva :D
Faini salaii, vezi ce mai "furi" de pe la nemernic ;)

Scrie răspuns