Ce naluca am pierdut azi ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- George1985
- veteran

Re: Ce naluca am pierdut azi ?
21 de twistere

Acum 2 zile.....un thrill de 9cm , care mi l-a luat un somn sa se joace cu el, si un Rapala CNM11 plecat cu 3-4m de fir , asta dupa ce in drilul cu somnul respectiv firul a fost ciupit.
Vezi ce patesti daca mergi la pescuit?Goldelian scrie:Acum 2 zile.....un thrill de 9cm , care mi l-a luat un somn sa se joace cu el, si un Rapala CNM11 plecat cu 3-4m de fir , asta dupa ce in drilul cu somnul respectiv firul a fost ciupit.
Daca ai fi stat acasa (ca mine), ai fi avut trusa completa.
Steff pierd eu voblere, dar ma incarc de energie pozitiva. Ah!!!...sa-mi bag
, iar am pierdut 100lei.....
Asta e, mai trebuie sa dam si jertfe. Bai ..fertfe, jertfe...dar 100lei...cam mare fertfa. hahahahaha
Lasa ....chiar nu-mi pare rau. Mie imi pare rau atunci cand pierd voblere pe care stiu ca nici sa vreau sa le mai cumpar nu mai am de unde....ceea ce nu este cazul acum. Cel putin de thrill nu-mi fac probleme...imi da S.G Drill, ca si asa se lauda ca are multe.

Asta e, mai trebuie sa dam si jertfe. Bai ..fertfe, jertfe...dar 100lei...cam mare fertfa. hahahahaha
Lasa ....chiar nu-mi pare rau. Mie imi pare rau atunci cand pierd voblere pe care stiu ca nici sa vreau sa le mai cumpar nu mai am de unde....ceea ce nu este cazul acum. Cel putin de thrill nu-mi fac probleme...imi da S.G Drill, ca si asa se lauda ca are multe.
Sunt consumabile... vin pe bani si pleaca pe apa
Mai stiu eu pe unu' care isi lasa voblerele in copaci.

- George1985
- veteran

Cand am zis sa-mi faci donatie un thrill, n-ai vrutGoldelian scrie:Acum 2 zile.....un thrill de 9cm , care mi l-a luat un somn sa se joace cu el, si un Rapala CNM11 plecat cu 3-4m de fir , asta dupa ce in drilul cu somnul respectiv firul a fost ciupit.
- George1985
- veteran

la consumabile mai trec vreo 10 twistere cu jiguri cu tot pe ziua de ieri...
Azi am scapat usor...doar un Strike Pro.
Domnule, ce scurta-i viata unor voblere...ieri ai fost scos din cutie stralucitor, azi somezi pe fundul apei
Domnule, ce scurta-i viata unor voblere...ieri ai fost scos din cutie stralucitor, azi somezi pe fundul apei
Multa lume, putini oameni...
Tot un Strike Pro Baby Pro, pe lacul Bolboci. Trebuie sa imi mai perfectionez nodurile altfel o sa tot pierd naluci