Ce naluca am pierdut azi ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce naluca am pierdut azi ?
...aha...cred ca e altceva. Eu folosesc numai pp de 15lb . Am 4mulinete echipate cu pp si nu am avut probleme....in conditiile in care anul trecut am avut cel putin 100 de iesiri la pescuit pe Dunare.

-
- utilizator constant
Ma alatur si eu voua, colegi de suferinta
..... victimele au fost 2 SSR de 7 cm un SFC si un Silver .... si cel mai important dintre pierderi a fost un Illex Squadminnow culoarea BONE care era bestial si foarte rar
((((((( .... cu toate aceste pierderi, totusi am descoperit un vobler in care nu aveam deloc incredere, si anume Thrillul care a rupt avatu in 2 
Va urez Fire Intinse si ma retrag sa imi "ingrijesc ranile"

Va urez Fire Intinse si ma retrag sa imi "ingrijesc ranile"

...e bine si mai tarziu decat niciodatagiura_mihai scrie:...totusi am descoperit un vobler in care nu aveam deloc incredere, si anume Thrillul care a rupt avatu in 2
...mai sunt cativa "Toma" pe aici....

Thrillul.....de vreo 3 ani tot car in trusa cateva bucati ....INCA nicio captura. Sper sa vina cat mai curand ziua cand voi face si eu ''botezul'' la thrill.

- George1985
- veteran
Sa te uiti la valabilitate sa nu fie expiratGoldelian scrie:Thrillul.....de vreo 3 ani tot car in trusa cateva bucati ....INCA nicio captura. Sper sa vina cat mai curand ziua cand voi face si eu ''botezul'' la thrill.

hahahahaha....sa stii ca nu m-am uitat la termenul de valabilitate. Ma gandeam ca voblerul e valabil pana il agati.
Buna asta.....hahahahahaha

-
- veteran
acum doua saptamani un tn 60 bone si azi yo-zuri hardcore shad 

Nihil Sine Deo
-
- veteran
Yo-zuri Rattl'n Vibe , sper sa il recuperez cand scade apa

In toamna, la o partida pe Mures, dupa ce am lasat 2 voblere(thrill si sting), am cazut in apa de 2 m si mi-a iesit din buzunar o cutie cu 3 voblere (salmo executor, minnow si 1 dorado) si 2 shaduri..restu` erau in rucsac..mi-a luat apa si telefonul...am inotat cu undita in mana...hal de partida... Am stat sa ma usuc, sa-mi revin, si am plecat acasa.
- George1985
- veteran
Daca sunt expirate, astept donatii...am cativa avati care au pofta de voblere expirateGoldelian scrie:hahahahaha....sa stii ca nu m-am uitat la termenul de valabilitate. Ma gandeam ca voblerul e valabil pana il agati.
![]()