Ce naluca am pierdut azi ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Ce naluca am pierdut azi ?
un Cozma de 9cm(asa frumos sade in copac) dar pentru a captura rapitorul trebuie sa risti. 

un Norizi,dupa care chiar imi pare f rau.
Un Jackall TN 60
YO-ZURI Sashimi Rattl'n Vibe 7.5cm
Am facut niste calcule ...intre distruse,ajunse in punctu unde nu mai prind , barbete rupte , softuri muscate in asa fel ca nu mai merg ,jiguri fara culoare(pilkere), furate de pesti , adica pesti care au plecat cu naluca plus agataturi avem :
vreo 25 minnows , medie 12 euro bucata (minim 15 Hart Missile , favoritu , ala care ma scoate din orice dezastru pana in vant forta 4
)
vreo 15 subwalkere , media 14 euro bucata
peste 100 de softuri , media 4 euro bucata
minim 30 jiguri ( a se citi pilkere ) , media 9 euro , gandesc , desi ....
Nu am nici cel mai mic regret afara de faptu cand pleaca vreun peste cu naluca in gura , Pe de alta parte , cand eram young and dumb
, cred ca triplicam masura
Daca adaug leaderu plus ancorele si inelele despicate , ma duc catre ......nu vreu sa stiu mai bine
PS. Postu asta sper sa nu-l vada anumite persoane , dragi mie dealtfel
vreo 25 minnows , medie 12 euro bucata (minim 15 Hart Missile , favoritu , ala care ma scoate din orice dezastru pana in vant forta 4

vreo 15 subwalkere , media 14 euro bucata
peste 100 de softuri , media 4 euro bucata
minim 30 jiguri ( a se citi pilkere ) , media 9 euro , gandesc , desi ....
Nu am nici cel mai mic regret afara de faptu cand pleaca vreun peste cu naluca in gura , Pe de alta parte , cand eram young and dumb

Daca adaug leaderu plus ancorele si inelele despicate , ma duc catre ......nu vreu sa stiu mai bine

PS. Postu asta sper sa nu-l vada anumite persoane , dragi mie dealtfel